"manisa/ardahan-/s/keywords/manisa/ardahan-/471/s/keywords/manisa/ardahan-/s/keywords/manisa/ardahan-/471/272" İLE İLGİLİ HABERLER

Manisa Büyükşehir’den Afşarlı üreticilere sulama desteği
Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarımsal ve kırsal kalkınmaya yönelik destekleri devam ederken, çiftçilerin en önemli kaynağı olan sulama konusunda da çalışmalar sürüyor
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, köyleri tanımak taleplerini yerinde dinlemek üzere köy ziyaretleri yapıyor
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, köy ziyaretleri kapsamında Bağdeşen köyünü ziyaret etti. Köy Muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Çiçek, köy içerisinde incelemelerde bulundu.
Maltepe Ardahanlılar Derneğinden Cumhuriyet Balosu
Merkezi İstanbul Maltepede bulunan Maltepe Ardahan Derneği Cumhuriyet Bayramı programları kapsamında İstanbul Maltepede Cumhuriyet balosu düzenliyor. Dernek yönetimi Cumhuriyet balosuna tüm Ardahanlı hemserilerini devet ediyor
Potanın Tarzanları galibiyete odaklandı
Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, 14 Ekim Cumartesi 13.00’da Muradiye Spor Salonu’nda oynayacağı Reeder Samsunspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, bu sezon Süper Lig’de evinde oynayacağı ikinci iç saha maçına tüm Manisalıları davet etti.
TOFAŞ'ın 4. hafta maç biletleri satışta
TOFAŞ Basketbol Takımı’nın 22 Ekim Pazar günü saat 13.00’de Manisa Büyükşehir Belediyespor ile sahasında oynayacağı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçının biletleri Biletix’ten satışa sunuldu.
Manisa Salihli’de 500 zeytin üreticisine 2 bin örtü
2023 yılında yaklaşık 150 milyon liralık bütçeyle kırsal kalkınmaya rekor destek sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Başkan Cengiz Ergün önderliğinde zeytin üreticilerini de unutmadı. Bu kapsamda Salihlili 500 üreticiye de 2 bin adet zeytin toplama örtüsü desteğinde bulunuldu.
Manisa'da zeytinin başkenti Akhisar'a Büyükşehir'den destek
Üreticinin her daim yanında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, zeytinin başkenti Akhisar’da bin 680 üreticiye 6 bin 720 zeytin toplama örtüsü desteğinde bulundu.
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Hanak ilçesini ziyaret etti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Hanak Kaymakamlığını ve Belediyeyi ziyaret ederek, İlçe Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu ve İlçe Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Manisa'nın Sultanları Akhisar'ı ağırlayacak
TVF 2. Ligde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Akhisar Belediyespor’u 15 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Tarık Almış Spor Salonu’nda ağırlayacak
Hanak ta Defne bebek için yardım kampanyası
Ardahan’ın Hanak ilçesinde ’Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1’ hastalığına yakalanan 8,5 aylık Defne bebek için yardım kampanyası düzenlendi. Kampanyada toplanan tüm gelirler, Defne’nin tedavi masrafları için açılan hesaba yatırılacak.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI