14-10-2023 12:08:35

Maltepe Ardahanlılar Derneğinden Cumhuriyet Balosu

Merkezi İstanbul Maltepede bulunan Maltepe Ardahan Derneği Cumhuriyet Bayramı programları kapsamında İstanbul Maltepede Cumhuriyet balosu düzenliyor. Dernek yönetimi Cumhuriyet balosuna tüm Ardahanlı hemserilerini devet ediyor
Maltepe Ardahanlılar Derneğinden Cumhuriyet Balosu

Merkezi İstanbul Maltepede bulunan Maltepe Ardahan Derneği Cumhuriyet Bayramı programları kapsamında İstanbul Maltepede Cumhuriyet balosu düzenliyor.

Dernek yönetimi Cumhuriyet balosuna tüm Ardahanlı hemserilerini devet ediyor.

İstanbul Maltepe Ardahanlılar Dernek Başkanı Yaşar Geler Cumhuriyet Balosuyla ilgili Açıklama yaptı.Geler Açıklamasında:

Maltepe Ardahanlılar Derneği, her yıl geleneksel hale getirdiği 29 Ekim Cumhuriyet Kutlaması ve 31 Ekim Maltepe Ardahanlılar Derneği'nin 6.kuruluş yıl dönümünü bu yıl da 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 19.00-21.00 saatleri arasında Maltepe Belediyesi Seyirtepe Sosyal Tesislerinde "Cumhuriyet Kokteyli" adlı bir programla kutlayacak.

Dernek başkanı Yaşar Geler'in verdiği bilgiye göre, bu yıl ki kutlamalar Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla ve ikinci yüzyıla girmemiz nedeniyle daha farklı daha anlamlı ve daha görkemli olacaktır. Etkinlikte özellikle gençler ve kadınlar etkin görev alacaktır.

Özel olarak Şef Sakine Tatliturk tarafından çalıştırılan ARDAHAN KOROSU & SEVDALİNKA güne özel şarkı, türkü ve marşlarla, ayrıca Ardahanlı Türk Halk Müziği Sanatçısı Uğur Akçay yerel ve genel parçalarıyla sahne alacaktır.

Bu program için sponsor olan Maltepe Belediyesi Başkanı Ali Kılıç nezdinde Maltepe Belediyemize teşekkür ediyorum.

Bu özel güne, CUMHURİYET KOKTEYLİ'ne tüm Ardahanlılar ve her yöreden insanlarımız davetlidir. Gelin bu coşkuyu hep birlikte yaşayalım.

                     Yaşar GELER

Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI