"haberler/45/s/s/keywords/haberler" İLE İLGİLİ HABERLER

Endonezya'da deprem! Büyüklüğü...
Endonezya'da Sumatra Adası'nın güneyinde yer alan Lampung eyaletinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Senatör Graham net konuştu: Trump yenilgiyi kabul ederse...
ABD'nin Güney Carolina eyaleti senatörü Cumhuriyetçi Lindsey Graham, ABD Başkanı Donald Trump ve Cumhuriyetçilerin 2020 seçim sonuçlarına itiraz edip seçim sistemini değiştirmediği takdirde ABD'de bir daha Cumhuriyetçi birinin başkanlığa seçilemeyeceğini söyledi.
Biden: Birleştiren başkan olacağım
ABD’nin seçilmiş başkanı Joe Biden, zafer konuşmasında bütünleştirici bir ton kullandı ve “Birbirimize bir şans verelim” dedi. Donald Trump ise seçim sonucunu kabul etmiyor.
Kabul edecek mi?
ABD başkanlık seçiminde kaybeden adayın kazananı tebrik ederek yenilgiyi kabul etmesi 1896 yılına kadar uzanan bir gelenek.
Sahte sonuç satan çete çökertildi
Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bini geçtiği Fransa’da uçakla seyahat edecek kişilere sahte negatif Kovid-19 test sonucu satan 7 kişilik çete çökertilerek, üyeleri gözaltına alındı.
Merkel: Hiç kimse aşı olmaya zorlanmayacak
Almanya Başbakanı Angela Merkel, açık kapı gününde vatandaşların sorularını yanıtladı.
Maskeli Kraliçe
Kraliçe 2. Elizabeth, “Meçhul Asker”i 100’üncü yılında anmak için Westminister Abbey Katedrali’ni ziyaret etti. Kraliçe ziyareti sırasında, ülkenin koronavirüs önlemlerine uygun olarak maske taktı.
Rusya'dan Biden'a zeytin dalı, Trump'a mesaj
ABD'nin tarihi seçiminde başkanlığı kazanan Joe Biden'ı henüz resmi olarak kutlamayan Rusya'dan yeni bir açıklama geldi.
Seçimin sonucu ilişkilerin eksenini belirleyecek...
ABD seçimlerinden çıkacak sonuç beklenirken, çıkacak sonuç, Ankara-Washington ilişkilerinin hangi eksende yürüyeceği konusunda da belirleyici olacak. Diplomatik gözlemciler, ABD Başkanı Donald Trump’ın yeniden seçilmesi durumunda iki ülke ilişkilerinde başkanların belirleyici rolünün devam edeceğini, kazananın Biden olması durumunda, “kurumlar arası stratejik diyalogun geliştirilmesinin” önem kazanacağını vurguluyor. Kaynaklar, Libya, Yukarı Karabağ, Suriye konuları başta olmak üzere kritik konularda kim seçilirse seçilsin Türkiye’siz yol haritası çizemeyeceğine dikkat çekiyor.
Azerbaycan 16 köyü daha işgalden kurtardı
Azerbaycan lideri İlham Aliyev, Dağlık Karabağ savaşının kırk birinci gününde 16 köyün daha Ermenistan birliklerinden temizlendiğini duyurdu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI