"filistin/erzurum-/ziyaretci-defteri/s/keywords/filistin/erzurum-/ziyaretci-defteri/27" İLE İLGİLİ HABERLER

Erzurum Valisi'nden kısıtlamada 'helikopterli' denetim
Erzurum Valisi Okay Memiş, 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında cadde, mahalle ve sokakları helikopterle denetledi. Vali Memiş, "Memnuniyet verici bir tablo. Erzurumlu kardeşlerimizin, dadaşların sokağa çıkma yasağına harfiyen uyduğunu memnuniyetle gözlemledik" dedi.
Göle de Bir Kago Aracına Tarihi Eser Operasyonu
İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube ve Göle Jandarma ekipleri tarafından Göle İlçesi Erzurum Karayolu Türbe mevkiinde bir kargo aracında gerçekleştirilen tarihi eser operasyonunda tarihi değer taşıyan 695 parça eser ele geçirildi
'Filistin davası BM için en büyük sınavdır'
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Filistin davasının Birleşmiş Milletler (BM) için en büyük sınav olduğunu söyledi.
Birleşik Arap Emirlikleri'nden İsrail'e ilk resmi ziyaret iki hafta sonra
Filistin'i yüzüstü bırakıp İsrail'le normalleşme anlaşması imzalayan Körfez ülkesi, 22 Eylül'de Tel Aviv'e heyet gönderiyor.
Trump'ın damadı: İsrail'le normalleşmek isteyen başka bir ülke daha var
ABD'nin Ortadoğu'da attığı tüm adımların arkasındaki isim olan Jared Kushner, Birleşik Arap Emirlikleri'nden sonra bir ülkenin daha İsrail'le masaya oturacağını ileri sürdü.
Mahallenin ortasında alev alev yandı! Balkondan izlediler...
Erzurum merkez Palandöken ilçesinde ot yüklü kamyon alev alev yandı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, otları boşaltarak su sıktı.
'İsrail ile müzakerelere hazırız'
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ülkesinin uluslararası meşruiyet zemini üzerinde ve uluslararası dörtlü komisyon gözetiminde İsrail ile müzakerelere hazır olduğunu söyledi.
Erzurum'da Bakan Albayrak ve ailesine yönelik hakaret içerikli  paylaşımda bulunan kişi tutuklandı
Erzurum'da, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın şahsına ve ailesine yönelik hakaret içerikli paylaşımda bulunan 1 kişi tutuklandı.
İsrail güçleri 17 Filistinliyi gözaltına aldı
İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs ve Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde biri çocuk 17 Filistinliyi gözaltına aldı.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Göle yi Ziyaret Etti
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve beraberindeki heyet, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin’i ziyaret etti
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI