"dakika/116/s/keywords/dakika/54/s/keywords/dakika/116/s/keywords/dakika" İLE İLGİLİ HABERLER

Çavuşoğlu: 1 Ağustos'ta başlıyor
Dışişleri Bakanı, Türkiye'nin doğu komşusu İran'la sınırların açıldığını, uçuşların 1 Ağustos'tan itibaren başlamasının planlandığını açıkladı.
Timsaha yem olan kadının parçaları hayvanın midesinden çıktı!
Endonezya'nın Kalimantan bölgesinde 45 yaşındaki bir kadın, balık tutarken 6 metrelik bir timsaha yem oldu. Öldürülen dev timsahın midesinden, kadına ait uzuvları çıktı.
Reuters dünyaya duyurdu! Türkiye iki askeri üste...
Son dakika haberlere göre, Türkiye ve Libya Kuzey Afrika ülkesindeki iki askeri üssün Türk ordusunun kullanımına açılması için görüşmeler yapıyor. Reuters haber ajansına konuşan bir Türk kaynak, tarafların Vatiyye Hava Üssü ile Misrata'daki deniz üssünü masaya yatırdığını bildiriyor.
İtalya'da kademeli normale dönüşte yeni aşamaya geçildi
Avrupa'da yeni tip corona virüs (covid-19) salgınından en çok etkilenen ülkelerden İtalya’da bugünden itibaren sinema, tiyatro ve kültür merkezleri açıldı.
Corona virüsü daha ölümcül yapan mutasyon ortaya çıktı! İsmi D614G
Gelen son dakika haberlerine göre; yeni tip corona virüsün (covid-19) bir türünde meydana gelen belirli bir mutasyonun, virüsün daha fazla insan hücresini enfekte etmesine yardım etmiş olabileceği bildirildi.
ABD'de kullanımı sonlandırıldı! Trump 'kullanıyorum' demişti..
Gelen son dakika haberine göre; ABD'de Gıda ve İlaç İdaresi (FDA), yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedavisinde hidroksiklorokin kullanımını ''faydasız'' olduğu gerekçesiyle iptal ettiğini duyurdu.
Trump'tan Almanya'ya gözdağı: Asker sayısını 25 bine düşüreceğiz
Gelen son dakika haberlerine göre; ABD Başkanı Donald Trump, Almanya'nın NATO ödemelerinde "ihmalkar" davrandığını belirterek, ABD'nin bu ülkedeki asker sayısını 25 bine düşüreceğini açıkladı.
BM Suudi Arabistan'ı 'utanç listesinden' çıkardı
Gelen son dakika haberlerine göre; BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in silahlı çatışmalarda çocuk ihlalleri hakkındaki yıllık raporu yayımlandı. Birleşmiş Milletler (BM), Yemen'deki savaşta çocuk ölümlerinden sorumlu tutulan Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerini ''utanç listesinden'' çıkardı.
 Mühür bozuldu! Hedefte onlar var
Son dakika haberlere göre, ABD’de siyahi George Floyd’un polis tarafından öldürülmesine yönelik protestolar, kısa sürede dünyanın birçok ülkesine yayıldı. Protestocular ırkçılık ve sömürgecilikle suçlanan isimlerin heykellerini hedef alıyor
 Meksika'da corona virüs nedeniyle can kaybı artıyor! 16 bin 872'ye yükseldi
Son dakika haberine göre, Meksika'da son 24 saatte corona virüs kaynaklı can kaybı 424 artarak 16 bin 872'ye yükseldi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI