"Rusya/10/tum-haberler/s/keywords/Rusya" İLE İLGİLİ HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'le görüşmesi başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Berlin'deki Libya Zirvesi kapsamında Rusya Devlet Başkanı Putin'le görüşmesi başladı
Hafter’e bağlı güçler ateşkesi kabul etti
Hafter’e bağlı güçler, Türkiye ve Rusya’nın ortak ateşkes çağrısını kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin TürkAkım'da vanaları bugün İstanbul'da açtı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarihi proje TürkAkım'da vanaları bugün İstanbul'da açtı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bölgesel olarak sancılı dönemden geçildiğini belirtirken "Bölgemizin kan ve göz yaşına boğulmasına izin vermeyeceğiz" açıklamasında bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Putin görüşmesi sona erdi
Gelen son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimi Putin, İstanbul'da bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede, dünyanın takip ettiği Amerika ile İran arasındaki gerilim de masaya yatırıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin, Libya ve Suriye krizini ele alacak
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yarın Suriye ve Libya’daki durumu görüşeceği bildirildi
'Sen başbakan olmasaydın İsrail ile Rusya savaşa girebilirdi'
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kendisine "Sen başbakan olmasaydın İsrail ile Rusya savaşa girebilirdi" dediğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Güvenli Bölge' açıklaması: Rusya terör örgütlerinin çıkarıldığı bilgisini verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreninde yaptığı 'Güvenli Bölge' açıklamasında "Rusya terör örgütlerinin çıkarıldığı bilgisini verdi. Bu süreci toparlamanın gayreti içindeyiz" ifadelerini kullandı.
Rusya ile ABD arasında yeni gerilim: Nota verdiler
Rusya, ABD'de bulunan Rus milletvekilinin FBI tarafından sorgulanması nedeniyle protesto notası verdi.
Saffet Kaya dan Zehir Zemberek Açıklama Tekzip ve Suç Duyurusu
Basına sızdırılan bazı belgeler üzerinden Ardahan 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya hakkın da kamuoyu önünde Genç Çiftçi projesindeki usulsüzlük konusundaki soruşturma ile ilişkilendirme ve suçluymuş gibi haber yaparak yeni oluşumlar içerisinde gösterme gayreti içerisinde olduğu yönünde yapılan haberler hakkında Saffet Kaya dan açıklama ve suç duyurusu açıklaması geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önemli kararlar aldık
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Çankaya Köşkü’nde yapılan Suriye başlıklı üçlü liderler zirvesi sona erdi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI