08-01-2020 15:26:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Putin görüşmesi sona erdi

Gelen son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimi Putin, İstanbul'da bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede, dünyanın takip ettiği Amerika ile İran arasındaki gerilim de masaya yatırıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Putin görüşmesi sona erdi

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, TürkAkım doğal gaz boru hattının açılışı öncesi baş başa görüştü. Görüşmede dünyanın takip ettiği Amerika ile İran arasındaki gerilim de masaya yatırıldı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin’in katılımıyla gerçekleştirilecek TürkAkım Projesi açılış törenine ulusal ve uluslararası basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. TürkAkım Projesi'nin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in katılacağı törenle gerçekleştirilecek. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek açılış törenine ulusal ve uluslararası basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. Program için yerli ve yabancı basın mensupları saatler öncesinden kongre merkezine geldi. Alana kameralarını kuran basın mensupları erken saatlerden itibaren yayınlar yapmaya başlarken, alanda tören saati bekleniyor.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI