"Ardahan’da/318/s/keywords/Ardahan’da/104/gunun-haberleri/s/keywords/Ardahan’da/318/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Çıldır Gölü'nde balık avcılığı yapan Çınar Kılıç, avladığı balıkları satışa sunuyor.
Dondurucu soğukların etkisiyle buzla kaplanan Kars-Ardahan sınırındaki Çıldır Gölü'nde Eskimo usulü balık avcılığı yapan Çınar Kılıç, avladığı balıkları satışa sunuyor
Ardahan Saffet Kaya'yı istiyor. İşte o çağrı ve ayrıntıları
Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile birlikte Milletvekili seçimlerinin de yapılacak olması siyasette heyecanı artırdı. Parası olan ve siyaset ile ilgilenen herkesin gönlünde mutlaka bir milletvekilliği yatar. Ama bazı isimler vardır ki kendileri istemese de vekillik görevine halkı onu ister, onu bağırır ve onu davet eder o isimlerde hayatlarını adadıkları halkının çağrısına kayıtsız kalmaz. İşte o isimlerden biride tüm hayatını Ardahan halkına adayan Saffet Kaya... İşte Saffet Kaya'nın hikayesi...
Ardahan Haberi: İki şehirde art arda depremler! Malatya 4.7 ve 4.5 Hatay ise 4.4 ile sarsıldı
AFAD, Malatya Pütürgü'de 4.7 ve 4.5 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldiğini duyurdu. Öte yandan Hatay Hassa'da da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Ardahan Haberi: Tekirdağ’da korkunç kaza! Yön tabelasına çarptı: Kurtarılamadı
Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde TIR'ı geçmek isterken arkasından gelen otomobilin çarpması sonucu savrularak refüjdeki yön tabelasına çarpan otomobilin sürücüsü Beste Atakur (28), hayatını kaybetti.
Ardahan Haberi: 99’u müteahhit 279 kişi tutuklandı
Deprem bölgesinde yıkılan ya da imara aykırı değişiklik yapılan binalara ilişkin soruşturmalar kapsamında 99’u müteahhit 279 kişi tutuklandı.
Ardahan Haberi: Deprem bölgesine sel olup aktık
Hatay’ı asla yalnız bırakmayacaklarını, her fırsatta geleceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tek bir vatandaşımın bile şehrini terk etmesine gönlümüz razı değil... Sıkıntılar yaşadıysanız bize düşen helallik istemektir” dedi.
Ardahan Haberi: Bakan Varank’ın acı günü
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın babası Ali Haydar Varank (84), İstanbul’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Ardahan Haberi: Arama kurtarmada en başarılı madenci!
IPSOS, depremde görev yapan arama kurtarma ekipleri ve Kızılay ile ilgili araştırma yaptı. En başarılı ekip madenciler oldu. Kızılay’ın çadır satışını 10 kişiden 8’i biliyor.
Ardahan Haberi: Mehmet Akif Ersoy kabri başında anıldı
İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşı’nın kabulünün 102. yıl dönümünde kabri başında anıldı.
Ardahan Haberi: YSK seçim günü yasaklarını açıkladı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde uygulanacak kuralları belirledi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI