"Ardahan’da/238/js/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Kılıçdaroğlu’na sağ seçmenler oy vermez’
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, bir televizyon programında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığından endişeleri olduğunu söyledi.
Ardahan Haberi: Kardeşliğin tarihi yazılmakta’
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye’nin Halep kenti Çobanbey beldesinde, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Musa Özalkan’ın vasiyeti olan okulun açılışını yaptı.
Ardahan Haberi: Bakan Bozdağ canlı yayında açıkladı! İstiklal'deki patlamada 45 dakika detayı
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamayla ilgili canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ yaptığı açıklamada, "Bir kadın bankta 40 - 45 dakika kadar oturuyor, kalktıktan bir süre sonra patlama oluyor. " dedi.
Ardahan Haberi: Babası tarafından boğazı sıkılan genç hastanede hayatını kaybetti
Kocaeli’de uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen oğlunun saldırısına uğrayan baba, oğlunun boğazını sıkarak hastanelik etti. Baba gözaltına alınırken ağır yaralanan oğlu ise hastanedeki müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Ardahan Haberi: Bakan Soylu İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybedenlerin kimliklerini açıkladı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beyoğlu patlamasında bombayı bırakan kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını bildirdi. Soylu saldırıda vefat eden vatandaşların isimlerini açıkladı.
Ardahan Haberi: Gemiden okyanusa düşen ünlü iş insanı Dilek Ertek neden bulunamadı?
Cruise gemisiyle tatile çıkan iş insanı Dilek Ertek (71), 26 Ekim'de Tahiti yakınlarında okyanusa düşerek kayıplara karışmıştı. İş insanı hâlâ bulunamadı. Olay gizemini korurken, Ertek'e neden ulaşılamadığına ve gemi güvenliğine dair akıllara gelen soruları Prof. Dr. Serdar Kum ve Öğr. Gör. Volkan Fidan yanıtladı.
Ardahan Haberi: Etli çiğ köftede ‘salmonella’ tehlikesi
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işıl Var, çiğ köftenin mikrobiyolojik açıdan insan sağlığına etkisini incelediği çalışmasında, salmonella ve kötü hijyen koşullarından kaynaklanan bağırsak kökenli bakteriler saptadıklarını açıkladı.
Ardahan Haberi: Bir yılda 250 bin kişiye kuduz tedavisi
Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde köpek ısırması sonrası kuduz tanısı konulan Mustafa Erçetin’in (10) ölümü, kuduz vakaları ile ilgili soruları beraberinde getirdi.
Ardahan Haberi: Kızımı kazayla nasıl alnından vurdun?’
Boşanma aşamasında olduğu eşini tüfekle öldüren sanık “Kazayla oldu” deyince, kayınvalidesi “Kes yalanı, tüfekle alından vurmak nasıl kaza olur” diye tepki gösterdi.
Ardahan Haberi: Kriminal, çevreyi kirletenlerin peşinde
Isparta’da ibadethane, mezarlık, park ve mesirelik gibi alanları kirletenler, parmak izinden tespit edilip haklarında işlem yapılacak.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI