Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz’ın uğradığı saldırıyla ilgili partililer açıklama yaptı
Ardahan-Posof karayolu üzerindeki Ilgar Dağı Geçidi’nde bulunan Ilgar Bakımevi’nde bekçilik yapan Serkan Çiftçi, bakımevine gelen tilkiyi eliyle besliyor.
Ardahan'da meydana gelen iki trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Ardahan'da vatandaşlar, belediyeye ait hayvan barınağını ziyaret ederek, buradaki kedi ve köpeklere mama verdi
Ardahan'da kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor.
Ardahan’da bulunan Çamlıçatak ormanları ile Hanak ilçesinde bulunan Hanak ormanlarında kar ve sis manzarası havadan görüntülendi.
MHP Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla “Engelsiz Yaşam Paneli” düzenlendi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, bütçe açıklarına bakıldığı zaman dünyada birçok ülkede yüzde 6-7 ve 8 civarında bütçe açığı verildiğini belirterek, "Geçen yıl bizim bütçe açığının mili gelire oranı yüzde 2,6 oldu. Bu yıl beklentimiz yüzde 3,4 gerçekleşmesi. Gelecek yıl ön gördüğümüz yine yüzde 3,5 civarında. Dolayısıyla tüm bu olumsuzluklara rağmen bütçe performansımız ve kamu borcunun milli gelire oranıyla, Türkiye gerçekten çok iyi durumda" dedi.
Kılıçdaroğlu “Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacağım” dediği vizyon belgesini açıkladı. Toplantıya Kılıçdaroğlu'nun "Yeni endüstriyel dönüşüm başkanım" diyerek tanıttığı Jeremy Rifkin'in online bağlantısı ve salonda yaşanan çeviri aksaklığı damga vurdu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, dün gerçekleştirilen İkinci Yüzyıla Çağrı buluşmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Selvi Kılıçdaroğlu da böylesine tarihi, böylesine önemli bir güne tanıklık etmek istemişti. Ancak kendisi rahatsızdı. Etkinliğe gelmeden önce de bir tedavi uygulandı kendisine. Serum verildi. Selvi hanım dün, sonrasında bir test yaptırdı. Kendisinin kovid pozitif olduğu da ortaya çıktı." dedi.