19-05-2022 19:21:50 Son Güncelleme: 19-05-2022 19:25:50

Maltepe Ardahan Derneği, 19 Mayıs'ı Çıldır Gölü kenarında kutladı

Ardahan'ın tanıtımına dikkat çekmek isteyen Maltepe Ardahan Derneği, 19 Mayıs'ı çıldır Gölü kenarında kutladı
Maltepe Ardahan Derneği, 19 Mayıs'ı Çıldır Gölü kenarında kutladı

İşgal altındaki bir ülkenin kurtuluşunu millette gören ve İngiliz donanmasının demir attığı İstanbul’dan tabanca dostlarıyla Anadolu’ya geçen Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün 19 Mayıs 1919’da yaktığı meşale 103. senedir yanıyor.

TÜM YURTTA COŞKUYLA KUTLANDI

Tüm yurtta coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için çeşitli programlar yapılmış oldu. İstanbul’da gençler Bölme Meydanı’na giderken, Ankara’da ise kutlamaların merkezi Anıtkabir oldu. 19 Mayıs’ın çıkış noktası Samsun’da da kurtuluşa ilk adımın 103. yılına hususi resmi merasim düzenlendi.

ÇILDIR GÖLÜ KENARINDA MÜZİK RESİTALİ

Maltepe Ardahan Derneği de şehrin tanıtımına dikkat çekmek için 19 Mayıs’ı Çıldır Gölü kenarında kutladı. Grup Dragos Musiki Cemiyeti seslendirdikleri şarkılarla programa katılanlara unutamayacakları bigün yaşattı.

BELEDİYE BAŞKANI VE KAYMAKAM DA KATILDI

Etkinliğe Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Çıldır Kaymakamı Fatih Bayram, Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı Yaşar Geler ile birçok Ardahanlı yurttaş katıldı. Davetliler bayram mesajlarını paylaşarak, keyifli bigün geçirdiklerini söylemiş oldu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI