28-05-2023 21:13:54

İş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, “2023 bizim için özel bir yıl, yapacak çok işimiz var. Daha çok üretim-ihracat-istihdam için yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne büyük işler düşüyor. Türk özel sektörü olarak, kazanımlarımıza yenilerinin ekleneceği, kalkınmanın kartopu gibi hızlanacağı günleri birlikte kuracağız.” ifadelerini kullandı.
İş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik

Avdagiç, twitter hesabından yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi.

Haberin Devamı

Şekib Avdagiç, açıklamasında şunları kaydetti: “Türk halkının teveccühüyle yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Sayın @RTErdogan’ı tebrik ediyorum. Sonuçlar ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Seçim süreci geride kaldı. 85 milyon, birlik ve beraberlik içinde 21’inci yüzyıl yürüyüşümüze devam etmeliyiz.”

HİSARCIKLIOĞLU: "CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’I TEBRİK EDİYORUM"

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu hakkında açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, “Seçimlerde gösterdiği başarıyla milletimizin teveccühünü kazanan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Türkiye’de bir defa daha milli irade tecelli etmiş ve milletimiz ferasetiyle tercihini yapmıştır. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylamasında milletimiz geleceğine ve demokrasiye sahip çıkarak, ülkemizin güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur. Artık seçim dönemi bitti. Dün, dünde kaldı. Bugün yeni şeyler söyleme zamanı. Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü kutladığımız bugünlere nasıl gelindiğini daha iyi anlama, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında daha huzurlu, daha mutlu ve daha müreffeh bir Türkiye için daha çok çalışma zamanı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ATO BAŞKANI BARAN'DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 2. turu sonuçlarına ilişkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine duyulan güveni pekiştirdiğini ve millet tarafından Türkiye'yi yeni yüzyılına taşımak üzere görevlendirildiğini ifade etti.

Baran, Twitter hesabından, Cumhurbaşkanlığı Seçimi sonuçları hakkında değerlendirmede bulundu. Seçimlerin ikinci turunun huzur ve güven içinde tamamlandığını vurgulayan Baran, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan, kendisine duyulan güveni pekiştirmiş, milletimiz tarafından Türkiye'yi yeni yüzyılına taşımak üzere görevlendirilmiştir. Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ı kutluyor, seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Türkiye'yi ikinci yüzyılına daha güçlü ve müreffeh bir ülke olarak taşımak için Cumhurbaşkanlığı kabinemize büyük görevler düşüyor. Reel sektör olarak biz de ekonomik, sosyal ve siyasi olarak Türkiye markasını güçlendirmek için hükümetimizin yanında olarak birlik, beraberlik içinde çalışmaya, üretmeye, ihracat yapmaya devam edeceğiz.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI