DÜNYA HABERLERİ

ABD'deki üniversitelerde İsrail karşıtı protestolar: Çok sayıda öğrenci gözaltına alındı
ABD'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı düzenlenen protestolar üniversitelerde yayılıyor. New York Üniversitesi, Yale Üniversitesi ve Güney California Üniversitesi'nin yanı sıra Teksas Üniversitesi ve Minnesota Üniversitesi'nde de İsrail kar..
Firar eden kraliyet atları yüzünden ortalık kan gölüne döndü
Sabah egzersizi sırasında sırtlarındaki askerleri yere fırlatıp kaçan birkaç at, İngiltere'nin başkenti Londra'da büyük paniğe yol açtı. Ordu ve polisin ortak operasyonu sonucu kaçak atların yakalandığı olayda 5 kişi yaralandı.
ABD Başkanı 1915 olaylarına yine
1915'te yaşanan Ermeni Tehciri'ni daha önce "soykırım" olarak ifade eden ABD Başkanı Joe Biden, bir kez daha "soykırım" ifadesini kullandı. Biden, açıklamasında "Büyük Felaket" nitelemesine de yer verirken Ermeni halkının direncini onurlandırdıklarını söy..
Gazze'de Nasser Hastanesi bahçesindeki toplu mezardan 310 ceset çıkarıldı
İsrail'in işgali altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan Nasser Hastanesi'nin bahçesinden ceset çıkmaya devam ediyor. İlk olarak 20 Nisan'da keşfedilen toplu mezardan çıkarılan ceset sayısı 310'a yükseldi. Çoğu kadın, çocuk ve yaşlılara ait olan cesetlerde inf..
Kuzey Kore, Japon Denizi'ne balistik füze fırlattı! Kriz masası kuruldu
Yaptığı füze denemeleriyle ve Devlet Başkanı Kim Jong-Un'un açıklamalarıyla sık sık gündemde olan Kuzey Kore bu kez Japon Denizi istikametine doğru balistik bir füze fırlattı. Japonya'nın ekonomik bölgesi dışına düşen füzeyle ilgili Japonya hükümeti kriz ..
İran'da sel felaketinde 10 kişi hayatını kaybetti
İran'ın Sistan ve Belucistan eyaletinde meydana gelen şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen sel felaketinde 10 kişi hayatını kaybetti. Şehirler arası yollar su altında kalırken, sel sularına dayanamayan köprüler yıkıldı. Yetkililer selin vurduğu bölgeler..
ABD Temsilciler Meclisi'nden TikTok yasağına onay
Temsilciler Meclisi'nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance şirketinin sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok'un ABD'deki varlıklarının başka bir şirkete satılmaması durumunda ülkede yasaklanmasını içeren yasa tasarısı kabul edildi. Tasarıya göre, Byte..
ABD'de iki küçük kızla otelde buluşmaya giden yaşlı adam, polisle girdiği çatışmada öldü
ABD'nin Washington eyaletinde biri 7, diğeri 11 yaşında olan internetten tanıştığı 2 kız çocuğuyla otelde buluşma planı yaptığı belirtilen 67 yaşındaki kişiye polis baskın düzenledi. Odanın önünde yaşanan çatışmada şahıs vurularak öldürülürken, o anlar po..
Kenya'da askeri helikopter düştü, Genelkurmay Başkanı dahil 10 kişi hayatını kaybetti
Kenya'da askeri bir helikopterin düşmesi sonucu aralarında Genelkurmay Başkanı Francis Omondi Ogolla'nın da bulunduğu 10 kişi hayatını kaybetti. Ogolla, 2022 başkanlık seçimlerinin sonucunu bozmaya yönelik bir komplonun parçası olmakla suçlamıştı...
ABD, Filistin'in BM tam üyeliği talebini veto etti
ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.
İki ülkede Magnum dondurmaları toplatılıyor
Unilever, İngiltere ve İrlanda'da plastik ve metal içerebileceği riskiyle Magnum'un bademli dondurmalarından 5 seriyi toplatma kararı aldı.
Körfez ülkelerini sel vurdu! Umman'da 18 ölü
Körfez ülkelerinde etkili olan şiddetli yağış; Umman, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn, Katar ve Suudi Arabistan'ı olumsuz etkiledi. Umman'da aşırı yağışların yol açtığı selde 18 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden 10'unun bir araçta s..
Kazakistan'da felaket sürüyor! Karların erimesiyle 3 binden fazla ev sular altında kaldı
Kazakistan'da yoğun yağışlı geçen kış sonrası eriyen kar suyunun taşkınlara yol açması nedeniyle 10 eyalette 3 binden fazla ev sular altında kaldı. Kara yolları ve köprüler başta olmak üzere ulaşım altyapısının da hasar gördüğü ülkedeki sel bölgelerinden ..
Suudi Arabistan ve BAE, İran'ın operasyonu öncesi ABD'ye bilgi sızdırmış
İran'ın İsrail'e düzenlediği "Gerçek Vaat" operasyonunun yankıları sürerken, saldırıyla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Suudi Arabistan ve BAE'nin operasyon öncesinde ABD ile İran'ın 300'e yakın füzeyle gerçekleştirdiği saldırı planlarına ilişkin is..
Hamas lideri İsmail Heniyye'nin saldırıda yaralanan torunu hayatını kaybetti
İsrail ordusunun Ramazan Bayramı'nda düzenlediği saldırıda Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin yaralanan torunu Melek Heniyye, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Heniyye saldırıda 3 oğlunu ve 4 torununu kaybetmişti.
Gürcistan parlamentosunda yumruk yumruğa kavga
Gürcistan'da tartışmalara neden olan "yabancı etkinin şeffaflığı" konulu yasa tasarısının tekrar parlamentoya sunulması ülkede protestolara neden olurken meclis görüşmelerinde de kavga çıktı. İktidar partisi milletvekili, konuşması sırasında muhalefet par..
İsrail'den İran'a savaş çıkarmayacak misilleme planı
İsrail Savaş Kabinesi'nin, İran'a karşı "acı verici misilleme saldırısı" seçeneklerini ele aldığı ancak bunların bölgesel bir savaşı tetiklemeyeceği öne sürüldü. Savaş Kabinesi, İran'ın 13 Nisan'da düzenlediği hava saldırısına verilecek "yanıtı" görüşeceğ..
İran, saldırının gerekçesini açıkladı!
İran, saldırının gerekçesini açıkladı!
İsrail'e İran, Lübnan ve Yemen'den saldırı!
İsrail'e İran, Lübnan ve Yemen'den saldırı!
İsrail: İran ile savaşımız an itibari ile başladı
İsrail: "İran ile savaşımız an itibari ile başladı"
Pakistan'da silahlı saldırganlar otobüsten kaçırdıkları 8 yolcuyu öldürdü
Pakistan'da silahlı saldırganlar, otoyolda durdurdukları bir otobüsten 8 yolcu kaçırdı. Saldırganlar, kurdukları barikatları aşmaya çalışan bir araçtaki 2 kişiyi de öldürdü. Kaçırılan yolcuların cesedi bir köprünün altında bulundu...
İran İsrail'le bağlantılı gemiye el koydu
İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'le bağlantılı olduğunu öne sürdüğü Portekiz bandıralı yük gemisine el koydu. Birleşik Arap Emirlikleri'nden Hindistan'a giden geminin, İsrailli iş adamı Eyal Ofel'a ait olduğu belirtildi.
Avustralya'da 7 kişinin öldüğü AVM saldırısında terör izi bulunmadı
Avusturalya'nın Sydney kentinde bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda ölenlerin sayısı saldırganla birlikte 7'ye yükseldi. Saldırganın 40 yaşında bir erkek olduğu belli olurken olayın terör bağlantısının bulunmadığı tespit edildi...
Pakistan'da şiddetli yağışlar sonucu yıldırım düştü: 25 kişi hayatını kaybetti
Pakistan'ın Belucistan, Pencap ve Sindh eyaletlerinde şiddetli yağış sırasında yıldırım düşmesi sonucu en az 25 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerin çoğunun tarım işçisi olduğu belirtildi.
İsrail'den İran'ın gemi baskınına yanıt: Sonuçlarına katlanacaklar
İsrail'in İran'ın Şam büyükelçiliğine gerçekleştirdiği saldırı sonrası bölgede gerilim tırmanmaya devam ediyor. İsrail'e misilleme yapacağını duyuran İran, gergin bekleyiş sürerken Basra Körfezi'nde İsrail bağlantılı ticari gemiye el koydu. İsrail Ordu Sö..
İran'ın füze saldırısı tehlikesi nedeniyle ABD savaş gemisi İsrail açıklarına demirledi
Şam Büyükelçiliği'ne yapılan kanlı saldırı sonrası İsrail'e misilleme yapacağını açıklayan İran'ın bu saldırıyı önümüzdeki 24-48 saatte gerçekleştirmesi bekleniyor. İsrail, İran'ın misillemesiyle ilgili hazırlıklarını sürdürürken ABD ise gelişmiş savunma ..
İsrail'e yapılması beklenen misilleme öncesi İran'dan ABD'ye tehdit dolu mesaj
İsrail'in 1 Nisan'da Suriye'deki büyükelçilik binasına gerçekleştirdiği ve 7 kişinin can verdiği saldırı sonrası İran'ın "Karşılık vereceğiz" çıkışının yankıları devam ediyor. İran'ın 24-48 saat içinde bir misilleme yapması beklenirken, ABD ise İsrail açı..
Biden'dan İsrail'e misilleme hazırlığında olan İran'a tek kelimelik çağrı: Yapmayın
İsrail'in 1 Nisan'da Suriye'deki İran Büyükelçiliği'ne düzenlediği saldırı ve İran'ın karşılık vereceğini açıklaması gerilimi artırdı. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'e saldırıda bulunmaması konusunda İran'a çağrıda bulunarak "Yapmayın" mesajı gönderdi. Bid..
Rusya'dan kıtalararası balistik füze testi
Rusya Savunma Bakanlığı, Kapustin Yar Test Sahası'nda mobil kara tabanlı füze sistemini kıtalararası balistik füzesini fırlattı. Bakanlık denemenin başarıyla gerçekleştiğini belirtti.
Almanya'dan vatandaşlarına uyarı: İran'ı terk edin
İran ile İsrail arasındaki gerilim tırmanarak devam ederken Almanya, İran'daki vatandaşlarına ülkeye terk etmeleri konusunda uyarı yaptı. Öte yandan Fransa, Hollanda, Hindistan, ABD ve Rusya'dan da vatandaşlarına İsrail ve İran'a seyahat edilmemesi uyarıs..
İsrail'den Gazze'de gazetecilere saldırı! Yaralılar arasında TRT ekibi de var
İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombalaması sonucu aralarında TRT Arapça ekibinin de bulunduğu bir grup gazeteci yaralandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırıyı lanetlediklerini belirtirken TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı da ..
İsrail, Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlunu öldürdü
İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında Hamas lideri İsmail Heniyye'nin 3 oğlu ve bazı torunları hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniyye ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek, Hamas liderine, üç çocuğu ve üç torununun İsrail saldır..
Varşova'da kullanılmayan bir binada 4 erkek cesedi bulundu
Polonya'nın başkenti Varşova'nın merkezinde bulunan Grzybowska Sokak'ta kullanılmayan bir binada 4 erkek cesedi bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan bir Ukrayna vatandaşı cinayetleri işlediğini itiraf ederken, 7 kişi tutuklandı.
İsmail Heniyye'nin oğullarının İsrail saldırısında öldüğü haberini aldığı ana ait görüntü yayınlandı
Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısında oğullarının ve torunlarının hayatını kaybettiğini öğrendiği anlara ait görüntü yayınlandı. Heniyye haberi Katar'da alırken, telefonun diğer ucundaki ismin..
İsrail'den İran'a tehdit: Sürprizler hazırlıyoruz
İsrail Savunma Bakanı Gallant, ülkelerine saldırı hazırlığında olan İran'ı "İsrail'in tepkisi çok etkili olacak ve yıllar boyunca başarılı olduğumuz şeylerden biri de düşmanın ona ne gibi sürprizler hazırladığımızı asla bilememesidir" sözleriyle tehdit et..
İran'da silahlı saldırı: 5 polis öldü
İran'ın güneydoğusunda yer alan Sistan-Beluçistan eyaletinde devriye görevindeki polis aracına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda en az 5 polis hayatını kaybetti, 1 polis yaralandı. Saldırıyı Ceyşul Adl isimli terör örgütü üstlendi...
Fransa'da bir camiye saldırı düzenlendi
Fransa'nın Cherbourg-en-Cotentin kentinde bulunan bir caminin giriş kapısına av tüfeğiyle ateş açıldı. Olayın ardından cami çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı.
Güney Afrika'da polise yakalanan hayvan kaçakçısı, zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti
Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti. Kaçakçının evinde yapılan aramada 70'den fazla hayvan ele geçirildi.
İtalya'da hidroelektrik santralinde patlama: 4 ölü
İtalya'nın kuzeyinde Suviana Gölü'ndeki bir hidroelektrik santralinde meydana gelen patlamada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları devam ederken, ekipler patlamanın nedenini araştırıyor.
İrlanda'da 37 yaşındaki Simon Harris, ülkenin en genç başbakanı oldu
İrlanda'da 37 yaşındaki Simon Harris, ülkenin en genç başbakanı olarak tarihe geçti. Harris, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Herkes için Başbakan olacağım; tüm halkımızın umutlarını, hayallerini ve özlemlerini gerçekleştirmek için her gün çal..
Sanat galerisinde gizlice kendi eserini sergileyen çalışan kovuldu
Almanya'nın Münih kentinde yer alan Pinakothek der Moderne isimli dünyaca ünlü sanat galerisinin bir çalışanı, kendisine ait eseri gizlice sergiledi. Durum ortaya çıkınca, çalışanın işine son verildi.
Rusya'da sel tehlikesi nedeniyle acil durum ilan edildi
Rusya'nın Tümen bölgesinde, nehirlerde su seviyesinin yükselmesi sonucu sel tehlikesi nedeniyle acil durum ilan edildi.
2024'ün ilk Güneş tutulması gerçekleşti! Milyonlarca kişi açık alanlara koştu, bazı bölgelerde acil durum ilan edildi
Meksika, ABD ve Kanada'da gerçekleşen tam güneş tutulması milyonlarca kişi tarafından izlendi. Güneş tutulması nedeniyle bazı bölgelerde aşırı trafik ve insan akını yaşandı. Tutulma sırasında Ay'ın Güneş'in yüzünü tamamen kapatması ile Güneş'in atmosferi ..
Almanya'da İsrail ürünlerine boykot çağrısı yapan sunucu kovuldu
Sosyal medya hesabında İsrail ürünlerini boykot etmek için üretilen bir uygulamanın kullanımını paylaşan radyo sunucusu Helen Fares'in görevine son verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Fares, "Alman medyası Filistin için konuşan tüm sesleri susturmaya ç..
ABD'de Boeing 737 tipi yolcu uçağının motor kapağı kalkış sırasında koptu
ABD'de Southwest Hava Yolları'na ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının kalkış sırasında motor kapağı koparak uçak kanadına çarptı. Uçak güvenli bir şekilde acil iniş gerçekleştirdi. ABD Federal Havacılık İdaresi, olayla ilgili soruşturma başlattı...
Mozambik'te kolera salgınından kaçanların bulunduğu tekne battı: 94 ölü, 26 kayıp
Afrika ülkesi Mozambik'te bir teknenin alabora olması sonucu 94 kişi hayatını kaybettiği, 26 kişinin ise kaybolduğu açıklandı. Teknenin izinsiz bir şekilde taşımacılıkta kullanıldığı ve kapasitesinin üzerinde yolcu taşıdığı belirtilirken yolcuların kolera..
Zaporijya Nükleer Santrali'ne saldırı!
Zaporijya Nükleer Santrali'ne saldırı!
İsrail Han Yunus'tan çekildi, ABD iddiası reddedildi
İsrail ordusu, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'tan çekildiğini duyurdu. Ordunun açıklamasında gelişmenin ABD isteğiyle olduğu iddiası ise reddedildi. Filistinli yetkililer ise İsrail güçlerinin Han Yunus'un batısından tamamen çekildiğini ancak doğuda konu..
ABD, İran'ın beklenen saldırısına karşı yüksek alarma geçti! Ajanslar tarih bile verdi
İran, İsrail'in Suriye'deki İran Konsolosluğu'na gerçekleştirdiği saldırının intikamı için kolları sıvadı. Dünyaca ünlü haber ajansları, ABD'nin beklenen saldırıya karşı alarm durumuna geçtiğini belirtti. CNN International ise İran'ın önümüzdeki hafta böl..
Rusya'da baraj patlaması! 2 bin 400 ev sular altında, 11 bin kişi mahsur
Rusya'nın Orenburg bölgesindeki Orsk şehrinde bir barajın patlaması sonucu 2 bin 400'den fazla ev sular altında kaldı. Sel nedeniyle yaklaşık 11 bin kişi mahsur kaldı ve tahliye çalışmaları devam ediyor.
Tayvan'ın deprem için teknik yardım kabul ettiği tek yabancı ekip Türkler oldu
Tayvan'da meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından 7 kişilik uzman Türk arama kurtarma ekibi Tayvan'ın başkenti Taipei'ye geldi. Tayvan İçişleri Bakanı Lin Yu Chang, "Sadece Türkiye'den gelen arama ekibinin yardımını kabul edeceğiz. Mevcut drone..
Tayvan'daki depremde 7 kişi öldü, 711 kişi yaralandı
Tayvan'da meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem sonucu 7 kişi hayatını kaybetti, 711 kişi yaralandı, 77 kişi ise kurtarılmayı bekliyor. Depremin adada son 25 yılın en büyüğü olduğu belirtildi.
ABD'de geminin çarpmasıyla yıkılan köprüden nehre düşen 2 kişinin cesedi bulundu
ABD'nin Maryland eyaletinde yük gemisinin çarpması sonucu yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nden nehre düşen kişilerden 2'sinin daha cesedinin bulunduğu bildirildi.
Kripto para borsası FTX'in kurucusu Sam Bankman-Fried'a 25 yıl hapis cezası
Kasım 2022'de iflas eden ve istifa ettiğini söyleyen kripto para borsası FTX'in kurucusu ve CEO'su Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık ve kara para aklama iddiasıyla yargılandığı ceza davasında 25 yıl hapis cezası aldı. Kamuoyunda "Kripto Kralı" olarak bili..
Güney Afrika'da otobüs şarampole yuvarlandı: 45 ölü
Güney Afrika'nın kuzeyinde içinde 46 yolcunun bulunduğu otobüs köprüden aşağı düştü. Feci olayda 45 kişi yaşamını yitirirken kazadan sadece 8 yaşındaki bir çocuk yaralı olarak kurtuldu.
İsrail'den eve bombardıman! Aynı aileden 30 kişi hayatını kaybetti
İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Şifa Hastanesi çevresinde bulunan bir eve saldırı düzenledi. Saldırı sonucunda aynı aileden 30 kişinin öldüğü bildirildi.
Gazze'de havadan yardım faciası! 12 kişi boğuldu, 6 kişi ezildi
Gazze'de hükümet tarafından yapılan açıklamada havadan bırakılan yardımların bazılarının denize düştüğü, yardımlara ulaşmak isteyen 12 Filistinlinin boğularak hayatını kaybettiği, 6 Filistinlinin ise farklı noktalarda çıkan izdiham sonucu yaşamını yitirdi..
ABD'de kargo gemisinin yıktığı köprü havadan görüntülendi
ABD'de bir konteyner gemisinin çarpması sonucu saniyeler içinde yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nde yaşanan facia havadan görüntülendi. Köprünün üstündeki çok sayıda aracın nehre düştüğü olayda 7 kişi için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Beyaz ..
Rus istihbaratı: Moskova'daki terör saldırısının arkasında ABD, İngiltere ve Ukrayna var
Moskova'da 139 kişinin hayatını kaybettiği ve DEAŞ'ın üstlendiği kanlı saldırıyla ilgili Rus istihbaratı, suçlamaları 3 ülkeye yöneltti. Saldırının arkasında ABD, İngiltere ve Ukrayna'nın olup olmadığına yönelik bir soruyu cevaplandıran Rusya Federal Güve..
Francis Scott Key Köprüsü'nün yıkılması ABD'de 81 milyar dolarlık ticari kayba mal olacak
ABD'nin Maryland eyaletine bağlı Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nün bir konteyner gemisinin çarpması sonucu saniyeler içinde yıkılması ülkeyi adeta sarstı. Doğu Yakası'ndaki önemli nakliye hatlarından biri olan Patapsco Nehri üzerinde bulu..
Moskova'daki katliamda onlarca kişinin hayatını kurtaran 15 yaşındaki İslam Halilov'a devlet ödülü verildi
Rusya'nın başkenti Moskova'daki Crocos City Hall konser salonuna, DEAŞ'lı teröristlerce düzenlenen ve çok sayıda kişinin öldüğü terör saldırısında, 100'den fazla kişinin hayatını kurtaran 15 yaşındaki İslam Halilov'a Rusya Devlet Ödülü verildi...
Putin: Saldırının kimin eliyle yapıldığını biliyoruz, siparişi kimin verdiği ile ilgileniyoruz
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'da 150 kişinin hayatını kaybettiği ve DEAŞ'ın üstlendiği terör saldırısı ile ilgili konuştu. ABD'nin bu saldırıda Kiev'den bir iz bulunmadığına ve saldırıyı DEAŞ üyelerinin gerçekleştirdiği konusunda dünyayı ik..
Moskova'daki terör saldırısını gerçekleştiren saldırganların Türkiye'ye giriş-çıkış yaptıkları ortaya çıktı
Rusya'daki terör saldırısını gerçekleştiren saldırganlardan ikisinin uzun süredir Moskova'da ikamet ettiği, biten ikamet sürelerini uzatmak amacıyla Türkiye'ye kısa süreliğine giriş-çıkış yaptıkları ortaya çıktı. Tacik uyruklu saldırganlardan birinin 20 Ş..
Netanyahu, Ultra Ortodoks Yahudileri askerlikten muaf tutan yasanın kabul edilmemesi halinde hükümetin dağılabileceğini söyledi
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Ultra Ortodoks Yahudileri (Harediler) askerlikten muaf tutan tartışmalı yasa tasarısının kabul edilmemesi durumunda hükümetin dağılabileceği uyarısında bulundu. Ana muhalefet lideri Yair Lapid ise yasanın kabul edilmes..
Rusya, Ukrayna'ya balistik füzelerle saldırdı
Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e balistik füzelerle saldırdı. Saldırı sonucunda bazı binalar hasar görürken biri çocuk 4 kişi yaralandı. Rusya ayırca Mikolayiv ve Odessa bölgelerine İHA ve füze saldırıları düzenledi.
İsrail askeri, markette alışveriş yapan küçük çocuğu önce soydu sonra darbetti
Gazze Şeridi'ne saldırılarını 7 Ekim 2023'ten bu yana sürdüren İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'da da sivillere huzur vermiyor. Bir İsrail askeri, markette ailesiyle alışveriş yapan küçük çocuğun üzerindeki kıyafeti zorla çıkartarak şiddet uygula..
Ekvador'un en genç belediye başkanı suikastla öldürüldü
Ekvador'un San Vicente kentinde Belediye Başkanı Brigitte Garcia ve Bölge İletişim Direktörü Jairo Loor, seyahat ettikleri araçta ölü bulundu. Ülkede güvenlik krizi devam ederken, suikast sonucu hayatını kaybeden Garcia ve Loor'un vücutlarında mermi izler..
BM Güvenlik Konseyi'nde Gazze'de derhal ateşkes öngören tasarı kabul edildi
BM Güvenlik Konseyi'nde Gazze'de kalıcı ve sürdürülebilir ateşkese dönüşecek şekilde ramazan ayında acilen ateşkes sağlanması talep edilen karar tasarısı kabul edildi. ABD ise çekimser kaldı.
ABD'nin BMGK'da Gazze için çekimser oy kullanması İsrail'i kızdırdı! Washington ziyaretini iptal ettiler
BM Güvenlik Konseyi'nde Gazze'de acilen ateşkes sağlanması talep edilen karar tasarısı kabul edilirken, ABD'nin veto etmek yerine çekimser oy kullanmasına İsrail'den tepki geldi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, olası Refah operasyonu için Washington'..
Moskova-Kiev hattında tansiyon yüksek! Ukrayna iki Rus gemisini vurdu
Moskova'da 150 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısından Ukrayna'yı sorumlu tutan Rusya, başkent Kiev ve ülkenin batısında yer alan turistik Lviv şehrini savaş uçaklarıyla vurdu. Bombardımana misilleme yapan Ukrayna ordusu ise iki Rus gemisini, Rusy..
Papua Yeni Gine'de 7 büyüklüğünde deprem
Dünyadaki depremlerin ve volkanik faaliyetlerin çoğunun meydana geldiği Pasifik "Ateş Çemberi" üzerinde yer alan Papua Yeni Gine'de 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Putin'in
Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşen 150 kişinin öldüğü kanlı terör saldırısı sonrası Rus lider Putin'in "Terör saldırısından sonra suçlular Rusya-Ukrayna sınırını geçmeyi planladı. Ukrayna tarafında temasları vardı" sözlerine ilişkin Ukrayna lideri ..
Brezilya'da şiddetli yağışlarda toprak kayması: 12 ölü
Brezilya'nın Rio de Janeiro kenti ve Espiritu Santo eyaletlerinde şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymalarında 12 kişi yaşamını yitirdi. Şiddetli yağışlar nedeniyle bazı bölgelerde tahliye çalışmaları başlatıldı. Kentte yağışların devam edeceği beli..
Rusya'da konser salonunu tarayan teröristler, kana buladıkları Moskova'ya getirildi
Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir konser salonunu kana bulayarak 150 kişinin ölümüne, çok sayıda kişinin de yaralanmasına neden olan DEAŞ'lı teröristler yakalanarak terör estirdikleri Moskova'ya getirildi. Teröristlerin ters kelepçelenerek polis aracınd..
Ermenistan'ın başkenti Erivan'da karakola el bombalı saldırı
Ermenistan'ın başkenti Erivan'da bir karakola 3 kişi tarafından el bombalı saldırı düzenlendi. Saldırganlardan 2'si saldırı sırasında yaralanırken, elinde el bombası bulunan son saldırganı ise ikna çalışmaları sürüyor.
Moskova'daki terör saldırısında ölenlerin sayısı 150'ye yükseldi! İşte kanlı geceden tüm detaylar
Rusya'nın başkenti Moskova'da bir konser salonunda düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 150'ye yükseldi. 100'den fazla yaralının olduğu saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlenirken, saldırıya doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişi yaka..
Moskova'daki terör saldırısının failleri yakalandı
Rusya'nın başkenti Moskova'daki konser salonunda sivillere kurşun yağdıran saldırganlar yakalandı. Kremlin'den yapılan açıklamada, "Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 ki..
Rusya: Saldırıya katılan teröristler sınıra kaçmaya çalıştı, Ukrayna tarafında temasları vardı
Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşanan saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı her geçen saat artarken, Rus İstihbaratı FSB olayın arka planında yaşananları aydınlatmak için çalışıyor. FSB tarafından yapılan açıklamada, "Terör saldırısından sonra suçlular ..
Moskova'daki saldırı sonrası Putin'den intikam kokan açıklama: Emri kim verdiyse cezalandırılacak
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, başkent Moskova'da gerçekleşen terör saldırısının ardından ilk kez konuştu. 24 Mart gününde ulusal yas ilan edildiğini belirten Putin, "Saldırganlar Ukrayna sınırına doğru kaçmaya çalışırken yakalandı. Bu saldırı emrin..
Moskova'daki terör saldırısında failler, salonu yakmak için özel sıvı kullanmış
Moskova'da Crocus City Hall Konser Salonu'na düzenlenen silahlı terör saldırısında 150 kişi yaşamını yitirdi. Soruşturma komitesi yetkilileri, araştırmada, teröristlerin, konser salonu binasını ateşe vermek için yanıcı bir sıvı kullandıklarının tespit edi..
ABD askerleri, PKK'yı simgeleyen bez parçalarının açıldığı nevruz etkinliklerine katıldı
ABD askerleri, Suriye'nin Haseke ve Halep illerinde terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçalarının açıldığı nevruz etkinliklerine katıldı.
ABD'deki üniversitelerde İsrail karşıtı protestolar: Çok sayıda öğrenci gözaltına alındı
ABD'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı düzenlenen protestola..
Firar eden kraliyet atları yüzünden ortalık kan gölüne döndü
Sabah egzersizi sırasında sırtlarındaki askerleri yere fırlatıp kaçan birka..
ABD Başkanı 1915 olaylarına yine
1915'te yaşanan Ermeni Tehciri'ni daha önce "soykırım" olarak ifade eden AB..
Gazze'de Nasser Hastanesi bahçesindeki toplu mezardan 310 ceset çıkarıldı
İsrail'in işgali altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan Nasser Hastanesi'nin ba..
Kuzey Kore, Japon Denizi'ne balistik füze fırlattı! Kriz masası kuruldu
Yaptığı füze denemeleriyle ve Devlet Başkanı Kim Jong-Un'un açıklamalarıyla..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI