DÜNYA HABERLERİ

İsrail polisi Al Jazeera'nın Doğu Kudüs'teki ofisine baskın düzenledi
İsrail polisi, hükümetin bugün aldığı Al Jazeera'nın faaliyetlerini sonlandırma kararı üzerine kanalın işgal altındaki Doğu Kudüs'te geçici ofis olarak kullandığı otel odasını basarak ekipmanlarına el koydu.
ABD, İsrail'e yapılacak mühimmat sevkiyatını durdurdu
ABD'de Başkan Joe Biden yönetimi, geçen hafta İsrail'e gönderilecek ABD yapımı mühimmat sevkiyatını durdurdu. Refah'a kara operasyonu hazırlığında olan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun endişesi ABD'nin kendisini yarı yolda bırakmasıyla arttı. Washi..
Endonezya'nın Batı Papua eyaletinde 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Endonezya'nın Batı Papua eyaletindeki Fakfak bölgesi açıklarında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde şu ana kadar can ve mal kaybı bildirilmedi.
Brezilya'yı vuran sellerde can kaybı 76'ya yükseldi
Brezilya'nın güneyindeki Rio Grande do Sul eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 76'ya yükseldi. Rio Grande do Sul Valisi Eduardo Leite'nin "Eyalet tarihinin en yıkıcı olayı" dediği sellerde kaybolanların sayısı ..
Hamas, Kahire'deki müzakerelerin sona erdiğini açıkladı
Mısır'ın başkenti Kahire'de iki gündür devam eden ateşkes görüşmelerinden sonuç çıkmadı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Gazze'de saldırıları tamamen durdurmaya yanaşmaması üzerine Hamas müzakereleri sona erdirdi. Hamas heyeti, hareket liderleriyl..
Harekat artık an meselesi! İsrail ordusu, Refah kentindeki mahalleleri boşaltmaya başladı
İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin güneyinde 1 milyondan fazla yerinden edilmiş Filistinlinin sığındığı Refah kentindeki bazı mahalleleri boşaltmaya başladı. Uluslararası toplumun "yeni katliam" uyarılarına rağmen Refah'a kara harekatında ısrar eden İsrail'i..
Havadan broşür bıraktılar! İsrail ordusu, masum sivillerin son sığınağını vurmakta kararlı
İsrail ordusu, Refah'ın doğusuna attığı broşürlerle bölge sakinlerinin evlerini boşaltmaları ve kentin batısına gitmeleri uyarısında bulundu. Refah kentinde, Gazze'nin kuzeyindeki bombardımandan kaçan Filistinliler bulunuyor.
Petrol üreticisi Nijerya'da yakıt krizi! Benzinliklerde uzun kuyruklar oluştu
Afrika kıtasının petrol ve doğal gaz zengini ülkesi Nijerya'da geçen hafta başlayan yakıt krizi, hayatı olumsuz etkiliyor. Ülkenin birçok şehrinde yakıt istasyonları kapanırken açık olanların önünde ise uzun kuyruklar oluştu. Araç sahipleri saatler süren ..
Pakistanlı kadının korkunç sonu! 3 parmağı ve boynu kesilmiş halde bulundu
Antalya'da yaşayan Pakistanlı kadın, evinde 3 parmağı ve boynu kesilmiş halde bulundu. Polis ekipleri, kadının oğlunu gözaltına alırken cansız beden ise Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Pakistan'da otobüs vadiye uçtu: 20 ölü
Pakistan'da bir otobüs vadiye yuvarlandı. Meydana gelen trafik kazasında 20 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaralananlar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kırgızistan'da kamyonet öğrencilerin arasına daldı: 29 yaralı
Kırgızistan'da bir etkinlikte park halindeki kamyonet, yokuş aşağı hareket ederek etkinliğe katılan insanların arasında daldı. Olayda 29 öğrenci yaralandı.
Hamas'ın kırmızı çizgisi: Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durur
Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, son ateşkes teklifine ilişkin tutumlarının olumsuz olduğunu belirterek, "Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur ve Hamas ateş altında müzakere yapmaz" dedi.
ABD polisinden sert müdahale! Filistin yanlısı üniversite öğrencileri gözaltına alındı
ABD'nin Los Angeles kentindeki California Üniversitesi'nde devam eden Filistin'e destek gösterilerine, polis güçleri plastik mermi ve biber gazı ile müdahale etti. Filistin yanlısı çok sayıda öğrenci gözaltına alındı.
İtalya'yı karıştıran anma töreni! 1500 kişilik neofaşist grup Nazi selamı verdi
İtalya'da 1500 kişilik bir grup, 1975 yılında aşırı solcu militanlar tarafından Milano'da evine gittiği sırada öldürülen aşırı sağcı genç militan Sergio Ramelli'yi "Nazi selamı" vererek andı. Ramelli için "Burada" diye bağıran grup daha sonra güvenlik güç..
Fransız aktör Gerard Depardieu, cinsel saldırı suçlamalarıyla gözaltına alındı
Fransız aktör Gerard Depardieu, 2012 ve 2014'teki film çekimleri sırasında iki kadına cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Depardieu daha önce de birçok cinsel saldırı suçlamasıyla gündeme gelmişti.
İsrail'den Refah'a kara saldırısı tehdidi
İsrail ile Hamas arasında esir takası müzakerelerinin başlaması için Hamas'tan gelecek yanıt beklenirken İsrail ordu radyosunda geçen haberde herhangi bir ilerleme sağlanamaması durumunda İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyinde yerinden edilmiş 1,5 milyon Fi..
Endonezya'daki Ruang Yanardağı'nda patlama
Endonezya'nın Kuzey Sulawesi eyaletine bağlı Ruang Yanardağı yeniden patladı ve uyarı seviyesi 4'e yükseltildi. Patlamanın ardından Sam Ratulangi Uluslararası Havaalanı kapatıldı.
Rusya, Harry Potter Kalesi'ni balistik füzeyle vurdu! 5 kişi öldü, 32 kişi yaralandı
Rusya'nın Ukrayna'da Harry Potter Kalesi olarak bilinen yapıya düzenlediği saldırıda 5 kişi öldü, 32 kişi yaralandı. İskender-M balistik füzesiyle düzenlenen saldırı sonrası konuşan Odesa Belediye Başkanı Trukhanov, "Canavarlar. Barbarlar. Ne söyleyeceğim..
İsrail polisinin Türk vatandaşını öldürdüğü anlar kamerada
İsrail polisi, Kudüs'te kendilerine bıçakla saldıran 34 yaşındaki Türk vatandaşı Hasan Saklanan'ı öldürdü. Türk vatandaşının öldürülme anı kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.
Londra'da kılıçlı saldırı: 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
İngiltere'nin başkenti Londra'da kılıçlı bir kişinin bir eve ve çevresindeki kişilere saldırması sonucu yaralanan 13 yaşındaki erkek çocuk hayatını kaybetti. Kılıçlı saldırıda 2'si polis 4 kişi de ağır yaralandı.
İsrail'de kabine üyeleri bir bir kaza geçiriyor! Bu kez de Benny Gantz'in ayağı kırıldı
Geçtiğimiz günlerde Gazze'deki katliamın mimarlarından İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in trafik kazası geçirerek yaralanması sonrası bu kez de İsrail Savaş Kabinesi üyesi Benny Gantz bisiklet kullanırken kaza yaptı. Gazze'deki katliamın ate..
İsrail Başbakanı Netanyahu'dan büyükelçiliklere
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin kendisi ve diğer hükümet üyeleri hakkında tutuklama emri çıkarması ihtimaline karşı, büyükelçiliklere "Hazırlıklı olun" talimatı verdi. Yoğun telefon trafiği yürüten Netanyahu'nun, başta..
Peru'da otobüs uçuruma yuvarlandı: 23 ölü, 15 yaralı
Güney Amerika ülkesi Peru'da bir yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlandığı kazada 23 kişi yaşamını yitirdi, 15 kişi yaralandı. Kazada, bazı cesetlerin Sendamal Nehri'ne düşmüş olabileceği belirtildi.
Nijerya'da menenjit salgınında ölü sayısı 85'e yükseldi
Nijerya'nın Yobe eyaletinde yılbaşından bu yana menenjit salgınından hayatını kaybedenlerin sayısı 85'e yükseldi. Salgının yayılmasını önlemek için sağlık çalışanları aktif vaka taraması yapıyor.
Gazze Şeridi'nde İsrail katliamı devam ederken Tel Aviv sokakları karıştı, halk polisle çatıştı
İsrail'in başkenti Tel Aviv'de yüzlerce İsrailli, Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetinin istifası, erken seçim ve İsrailli esirlerin evlerine geri getirilmesi talebiyle gösteri düzenledi. İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Refah kentine olası saldırısı öncesi ..
Beyaz Saray: Uluslararası Ceza Mahkemesi, Netanyahu hakkında tutuklama kararı çıkarma yetkisine sahip değil
ABD yönetimi, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya yönelik olası tutuklama kararıyla ilgili açıklama yaptı. Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin Netanyahu hakkında hüküm verme yetkisinin ..
Hollanda'da McDonald's şubeleri önünde İsrail protestosu
Hollanda'da bir araya gelen gruplar, McDonald's şubelerinin önünde İsrail'i protesto etti. Göstericiler, "McDonald's finanse ediyor, İsrail bombalıyor", Özgür Filistin", "Gazze'deki soykırımı durdur", "Netanyahu terörist" ve "McDonald's saklanamazsın, soy..
İsrail tanklarının namluları Gazzelilerin son sığınağı olan Refah'a çevrildi
İsrail'in 7 Ekim'den bu yana saldırdığı Gazze'de, Filistinlilerin son sığındığı Refah kenti için tehlike çanları çalıyor. İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi son olarak, Gazze'deki savaşı sürdürme planlarını onayladı. İsrail basını ise İsrail ordusunu..
ABD'de Republic First Bank iflas etti
ABD'de faaliyet gösteren 36 yıllık Republic First Bank iflas etti. Banka, Fulton Bank'a satıldı. ABD'de 2024'ün ilk banka iflasının maliyetinin 667 milyon dolar olması bekleniyor.
Hamas'ın ateşkes teklifine İsrail'den yanıt geldi
İsrail'in 6 aydır bombardımana tuttuğu ve 34 bini aşkın Filistinlinin can verdiği Gazze'de insanlık dramı sürerken Hamas ile İsrail arasında yeni bir ateşkes gündemde. Daha önce silah bırakma şartlarını açıklayan Hamas, İsrail'den gelen teklifi incelemeye..
Çin'de çıkan hortum ortalığı savaş alanına çevirdi
Çin'in Guangzhou kentinde hortum ve dolu yağışı etkili oldu. Hortumun hasara yol açtığı bölgelerde enkaz parçaları savrulurken ortalık savaş alanına döndü. Bölgeden gelen görüntülerde havanın karardığı, hortumun önüne kattığı her şeyi uçurduğu görüldü...
Moldova’dan Gagavuzya’ya baskıda son halka: Başkan Gutul’a yargı sopası
Moldova’dan Gagavuzya’ya baskıda son halka: Başkan Gutul’a yargı sopası
ABD'deki üniversitelerde İsrail karşıtı protestolar: Çok sayıda öğrenci gözaltına alındı
ABD'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı düzenlenen protestolar üniversitelerde yayılıyor. New York Üniversitesi, Yale Üniversitesi ve Güney California Üniversitesi'nin yanı sıra Teksas Üniversitesi ve Minnesota Üniversitesi'nde de İsrail kar..
Firar eden kraliyet atları yüzünden ortalık kan gölüne döndü
Sabah egzersizi sırasında sırtlarındaki askerleri yere fırlatıp kaçan birkaç at, İngiltere'nin başkenti Londra'da büyük paniğe yol açtı. Ordu ve polisin ortak operasyonu sonucu kaçak atların yakalandığı olayda 5 kişi yaralandı.
ABD Başkanı 1915 olaylarına yine
1915'te yaşanan Ermeni Tehciri'ni daha önce "soykırım" olarak ifade eden ABD Başkanı Joe Biden, bir kez daha "soykırım" ifadesini kullandı. Biden, açıklamasında "Büyük Felaket" nitelemesine de yer verirken Ermeni halkının direncini onurlandırdıklarını söy..
Gazze'de Nasser Hastanesi bahçesindeki toplu mezardan 310 ceset çıkarıldı
İsrail'in işgali altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan Nasser Hastanesi'nin bahçesinden ceset çıkmaya devam ediyor. İlk olarak 20 Nisan'da keşfedilen toplu mezardan çıkarılan ceset sayısı 310'a yükseldi. Çoğu kadın, çocuk ve yaşlılara ait olan cesetlerde inf..
Kuzey Kore, Japon Denizi'ne balistik füze fırlattı! Kriz masası kuruldu
Yaptığı füze denemeleriyle ve Devlet Başkanı Kim Jong-Un'un açıklamalarıyla sık sık gündemde olan Kuzey Kore bu kez Japon Denizi istikametine doğru balistik bir füze fırlattı. Japonya'nın ekonomik bölgesi dışına düşen füzeyle ilgili Japonya hükümeti kriz ..
İran'da sel felaketinde 10 kişi hayatını kaybetti
İran'ın Sistan ve Belucistan eyaletinde meydana gelen şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen sel felaketinde 10 kişi hayatını kaybetti. Şehirler arası yollar su altında kalırken, sel sularına dayanamayan köprüler yıkıldı. Yetkililer selin vurduğu bölgeler..
ABD Temsilciler Meclisi'nden TikTok yasağına onay
Temsilciler Meclisi'nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance şirketinin sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok'un ABD'deki varlıklarının başka bir şirkete satılmaması durumunda ülkede yasaklanmasını içeren yasa tasarısı kabul edildi. Tasarıya göre, Byte..
ABD'de iki küçük kızla otelde buluşmaya giden yaşlı adam, polisle girdiği çatışmada öldü
ABD'nin Washington eyaletinde biri 7, diğeri 11 yaşında olan internetten tanıştığı 2 kız çocuğuyla otelde buluşma planı yaptığı belirtilen 67 yaşındaki kişiye polis baskın düzenledi. Odanın önünde yaşanan çatışmada şahıs vurularak öldürülürken, o anlar po..
Kenya'da askeri helikopter düştü, Genelkurmay Başkanı dahil 10 kişi hayatını kaybetti
Kenya'da askeri bir helikopterin düşmesi sonucu aralarında Genelkurmay Başkanı Francis Omondi Ogolla'nın da bulunduğu 10 kişi hayatını kaybetti. Ogolla, 2022 başkanlık seçimlerinin sonucunu bozmaya yönelik bir komplonun parçası olmakla suçlamıştı...
ABD, Filistin'in BM tam üyeliği talebini veto etti
ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.
İki ülkede Magnum dondurmaları toplatılıyor
Unilever, İngiltere ve İrlanda'da plastik ve metal içerebileceği riskiyle Magnum'un bademli dondurmalarından 5 seriyi toplatma kararı aldı.
Körfez ülkelerini sel vurdu! Umman'da 18 ölü
Körfez ülkelerinde etkili olan şiddetli yağış; Umman, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn, Katar ve Suudi Arabistan'ı olumsuz etkiledi. Umman'da aşırı yağışların yol açtığı selde 18 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden 10'unun bir araçta s..
Kazakistan'da felaket sürüyor! Karların erimesiyle 3 binden fazla ev sular altında kaldı
Kazakistan'da yoğun yağışlı geçen kış sonrası eriyen kar suyunun taşkınlara yol açması nedeniyle 10 eyalette 3 binden fazla ev sular altında kaldı. Kara yolları ve köprüler başta olmak üzere ulaşım altyapısının da hasar gördüğü ülkedeki sel bölgelerinden ..
Suudi Arabistan ve BAE, İran'ın operasyonu öncesi ABD'ye bilgi sızdırmış
İran'ın İsrail'e düzenlediği "Gerçek Vaat" operasyonunun yankıları sürerken, saldırıyla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Suudi Arabistan ve BAE'nin operasyon öncesinde ABD ile İran'ın 300'e yakın füzeyle gerçekleştirdiği saldırı planlarına ilişkin is..
Hamas lideri İsmail Heniyye'nin saldırıda yaralanan torunu hayatını kaybetti
İsrail ordusunun Ramazan Bayramı'nda düzenlediği saldırıda Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin yaralanan torunu Melek Heniyye, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Heniyye saldırıda 3 oğlunu ve 4 torununu kaybetmişti.
Gürcistan parlamentosunda yumruk yumruğa kavga
Gürcistan'da tartışmalara neden olan "yabancı etkinin şeffaflığı" konulu yasa tasarısının tekrar parlamentoya sunulması ülkede protestolara neden olurken meclis görüşmelerinde de kavga çıktı. İktidar partisi milletvekili, konuşması sırasında muhalefet par..
İsrail'den İran'a savaş çıkarmayacak misilleme planı
İsrail Savaş Kabinesi'nin, İran'a karşı "acı verici misilleme saldırısı" seçeneklerini ele aldığı ancak bunların bölgesel bir savaşı tetiklemeyeceği öne sürüldü. Savaş Kabinesi, İran'ın 13 Nisan'da düzenlediği hava saldırısına verilecek "yanıtı" görüşeceğ..
İran, saldırının gerekçesini açıkladı!
İran, saldırının gerekçesini açıkladı!
İsrail'e İran, Lübnan ve Yemen'den saldırı!
İsrail'e İran, Lübnan ve Yemen'den saldırı!
İsrail: İran ile savaşımız an itibari ile başladı
İsrail: "İran ile savaşımız an itibari ile başladı"
Pakistan'da silahlı saldırganlar otobüsten kaçırdıkları 8 yolcuyu öldürdü
Pakistan'da silahlı saldırganlar, otoyolda durdurdukları bir otobüsten 8 yolcu kaçırdı. Saldırganlar, kurdukları barikatları aşmaya çalışan bir araçtaki 2 kişiyi de öldürdü. Kaçırılan yolcuların cesedi bir köprünün altında bulundu...
İran İsrail'le bağlantılı gemiye el koydu
İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'le bağlantılı olduğunu öne sürdüğü Portekiz bandıralı yük gemisine el koydu. Birleşik Arap Emirlikleri'nden Hindistan'a giden geminin, İsrailli iş adamı Eyal Ofel'a ait olduğu belirtildi.
Avustralya'da 7 kişinin öldüğü AVM saldırısında terör izi bulunmadı
Avusturalya'nın Sydney kentinde bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda ölenlerin sayısı saldırganla birlikte 7'ye yükseldi. Saldırganın 40 yaşında bir erkek olduğu belli olurken olayın terör bağlantısının bulunmadığı tespit edildi...
Pakistan'da şiddetli yağışlar sonucu yıldırım düştü: 25 kişi hayatını kaybetti
Pakistan'ın Belucistan, Pencap ve Sindh eyaletlerinde şiddetli yağış sırasında yıldırım düşmesi sonucu en az 25 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerin çoğunun tarım işçisi olduğu belirtildi.
İsrail'den İran'ın gemi baskınına yanıt: Sonuçlarına katlanacaklar
İsrail'in İran'ın Şam büyükelçiliğine gerçekleştirdiği saldırı sonrası bölgede gerilim tırmanmaya devam ediyor. İsrail'e misilleme yapacağını duyuran İran, gergin bekleyiş sürerken Basra Körfezi'nde İsrail bağlantılı ticari gemiye el koydu. İsrail Ordu Sö..
İran'ın füze saldırısı tehlikesi nedeniyle ABD savaş gemisi İsrail açıklarına demirledi
Şam Büyükelçiliği'ne yapılan kanlı saldırı sonrası İsrail'e misilleme yapacağını açıklayan İran'ın bu saldırıyı önümüzdeki 24-48 saatte gerçekleştirmesi bekleniyor. İsrail, İran'ın misillemesiyle ilgili hazırlıklarını sürdürürken ABD ise gelişmiş savunma ..
İsrail'e yapılması beklenen misilleme öncesi İran'dan ABD'ye tehdit dolu mesaj
İsrail'in 1 Nisan'da Suriye'deki büyükelçilik binasına gerçekleştirdiği ve 7 kişinin can verdiği saldırı sonrası İran'ın "Karşılık vereceğiz" çıkışının yankıları devam ediyor. İran'ın 24-48 saat içinde bir misilleme yapması beklenirken, ABD ise İsrail açı..
Biden'dan İsrail'e misilleme hazırlığında olan İran'a tek kelimelik çağrı: Yapmayın
İsrail'in 1 Nisan'da Suriye'deki İran Büyükelçiliği'ne düzenlediği saldırı ve İran'ın karşılık vereceğini açıklaması gerilimi artırdı. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'e saldırıda bulunmaması konusunda İran'a çağrıda bulunarak "Yapmayın" mesajı gönderdi. Bid..
Rusya'dan kıtalararası balistik füze testi
Rusya Savunma Bakanlığı, Kapustin Yar Test Sahası'nda mobil kara tabanlı füze sistemini kıtalararası balistik füzesini fırlattı. Bakanlık denemenin başarıyla gerçekleştiğini belirtti.
Almanya'dan vatandaşlarına uyarı: İran'ı terk edin
İran ile İsrail arasındaki gerilim tırmanarak devam ederken Almanya, İran'daki vatandaşlarına ülkeye terk etmeleri konusunda uyarı yaptı. Öte yandan Fransa, Hollanda, Hindistan, ABD ve Rusya'dan da vatandaşlarına İsrail ve İran'a seyahat edilmemesi uyarıs..
İsrail'den Gazze'de gazetecilere saldırı! Yaralılar arasında TRT ekibi de var
İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombalaması sonucu aralarında TRT Arapça ekibinin de bulunduğu bir grup gazeteci yaralandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırıyı lanetlediklerini belirtirken TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı da ..
İsrail, Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlunu öldürdü
İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında Hamas lideri İsmail Heniyye'nin 3 oğlu ve bazı torunları hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniyye ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek, Hamas liderine, üç çocuğu ve üç torununun İsrail saldır..
Varşova'da kullanılmayan bir binada 4 erkek cesedi bulundu
Polonya'nın başkenti Varşova'nın merkezinde bulunan Grzybowska Sokak'ta kullanılmayan bir binada 4 erkek cesedi bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan bir Ukrayna vatandaşı cinayetleri işlediğini itiraf ederken, 7 kişi tutuklandı.
İsmail Heniyye'nin oğullarının İsrail saldırısında öldüğü haberini aldığı ana ait görüntü yayınlandı
Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısında oğullarının ve torunlarının hayatını kaybettiğini öğrendiği anlara ait görüntü yayınlandı. Heniyye haberi Katar'da alırken, telefonun diğer ucundaki ismin..
İsrail'den İran'a tehdit: Sürprizler hazırlıyoruz
İsrail Savunma Bakanı Gallant, ülkelerine saldırı hazırlığında olan İran'ı "İsrail'in tepkisi çok etkili olacak ve yıllar boyunca başarılı olduğumuz şeylerden biri de düşmanın ona ne gibi sürprizler hazırladığımızı asla bilememesidir" sözleriyle tehdit et..
İran'da silahlı saldırı: 5 polis öldü
İran'ın güneydoğusunda yer alan Sistan-Beluçistan eyaletinde devriye görevindeki polis aracına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda en az 5 polis hayatını kaybetti, 1 polis yaralandı. Saldırıyı Ceyşul Adl isimli terör örgütü üstlendi...
Fransa'da bir camiye saldırı düzenlendi
Fransa'nın Cherbourg-en-Cotentin kentinde bulunan bir caminin giriş kapısına av tüfeğiyle ateş açıldı. Olayın ardından cami çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı.
Güney Afrika'da polise yakalanan hayvan kaçakçısı, zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti
Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti. Kaçakçının evinde yapılan aramada 70'den fazla hayvan ele geçirildi.
İtalya'da hidroelektrik santralinde patlama: 4 ölü
İtalya'nın kuzeyinde Suviana Gölü'ndeki bir hidroelektrik santralinde meydana gelen patlamada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları devam ederken, ekipler patlamanın nedenini araştırıyor.
İrlanda'da 37 yaşındaki Simon Harris, ülkenin en genç başbakanı oldu
İrlanda'da 37 yaşındaki Simon Harris, ülkenin en genç başbakanı olarak tarihe geçti. Harris, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Herkes için Başbakan olacağım; tüm halkımızın umutlarını, hayallerini ve özlemlerini gerçekleştirmek için her gün çal..
Sanat galerisinde gizlice kendi eserini sergileyen çalışan kovuldu
Almanya'nın Münih kentinde yer alan Pinakothek der Moderne isimli dünyaca ünlü sanat galerisinin bir çalışanı, kendisine ait eseri gizlice sergiledi. Durum ortaya çıkınca, çalışanın işine son verildi.
Rusya'da sel tehlikesi nedeniyle acil durum ilan edildi
Rusya'nın Tümen bölgesinde, nehirlerde su seviyesinin yükselmesi sonucu sel tehlikesi nedeniyle acil durum ilan edildi.
2024'ün ilk Güneş tutulması gerçekleşti! Milyonlarca kişi açık alanlara koştu, bazı bölgelerde acil durum ilan edildi
Meksika, ABD ve Kanada'da gerçekleşen tam güneş tutulması milyonlarca kişi tarafından izlendi. Güneş tutulması nedeniyle bazı bölgelerde aşırı trafik ve insan akını yaşandı. Tutulma sırasında Ay'ın Güneş'in yüzünü tamamen kapatması ile Güneş'in atmosferi ..
Almanya'da İsrail ürünlerine boykot çağrısı yapan sunucu kovuldu
Sosyal medya hesabında İsrail ürünlerini boykot etmek için üretilen bir uygulamanın kullanımını paylaşan radyo sunucusu Helen Fares'in görevine son verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Fares, "Alman medyası Filistin için konuşan tüm sesleri susturmaya ç..
ABD'de Boeing 737 tipi yolcu uçağının motor kapağı kalkış sırasında koptu
ABD'de Southwest Hava Yolları'na ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının kalkış sırasında motor kapağı koparak uçak kanadına çarptı. Uçak güvenli bir şekilde acil iniş gerçekleştirdi. ABD Federal Havacılık İdaresi, olayla ilgili soruşturma başlattı...
Mozambik'te kolera salgınından kaçanların bulunduğu tekne battı: 94 ölü, 26 kayıp
Afrika ülkesi Mozambik'te bir teknenin alabora olması sonucu 94 kişi hayatını kaybettiği, 26 kişinin ise kaybolduğu açıklandı. Teknenin izinsiz bir şekilde taşımacılıkta kullanıldığı ve kapasitesinin üzerinde yolcu taşıdığı belirtilirken yolcuların kolera..
Zaporijya Nükleer Santrali'ne saldırı!
Zaporijya Nükleer Santrali'ne saldırı!
İsrail Han Yunus'tan çekildi, ABD iddiası reddedildi
İsrail ordusu, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'tan çekildiğini duyurdu. Ordunun açıklamasında gelişmenin ABD isteğiyle olduğu iddiası ise reddedildi. Filistinli yetkililer ise İsrail güçlerinin Han Yunus'un batısından tamamen çekildiğini ancak doğuda konu..
ABD, İran'ın beklenen saldırısına karşı yüksek alarma geçti! Ajanslar tarih bile verdi
İran, İsrail'in Suriye'deki İran Konsolosluğu'na gerçekleştirdiği saldırının intikamı için kolları sıvadı. Dünyaca ünlü haber ajansları, ABD'nin beklenen saldırıya karşı alarm durumuna geçtiğini belirtti. CNN International ise İran'ın önümüzdeki hafta böl..
İsrail polisi Al Jazeera'nın Doğu Kudüs'teki ofisine baskın düzenledi
İsrail polisi, hükümetin bugün aldığı Al Jazeera'nın faaliyetlerini sonland..
ABD, İsrail'e yapılacak mühimmat sevkiyatını durdurdu
ABD'de Başkan Joe Biden yönetimi, geçen hafta İsrail'e gönderilecek ABD yap..
Endonezya'nın Batı Papua eyaletinde 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Endonezya'nın Batı Papua eyaletindeki Fakfak bölgesi açıklarında 6,2 büyükl..
Brezilya'yı vuran sellerde can kaybı 76'ya yükseldi
Brezilya'nın güneyindeki Rio Grande do Sul eyaletinde şiddetli yağışların y..
Hamas, Kahire'deki müzakerelerin sona erdiğini açıkladı
Mısır'ın başkenti Kahire'de iki gündür devam eden ateşkes görüşmelerinden s..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 35 31 1 3 86 22 96 +64
2 Fenerbahçe 34 28 1 5 89 31 89 +58
3 Trabzonspor 35 18 13 4 61 48 58 +13
4 Başakşehir FK 35 16 12 7 50 40 55 +10
5 Beşiktaş 35 16 13 6 48 42 54 +6
6 Alanyaspor 35 12 10 13 50 47 49 +3
7 Kasımpaşa 35 14 14 7 57 63 49 -6
8 Çaykur Rizespor 35 14 14 7 47 54 49 -7
9 Sivasspor 35 12 11 12 42 51 48 -9
10 Antalyaspor 34 11 11 12 39 42 45 -3
11 Adana Demirspor 35 10 11 14 50 47 44 +3
12 Samsunspor 35 11 15 9 40 45 42 -5
13 Kayserispor 35 11 13 11 41 50 41 -9
14 MKE Ankaragücü 35 8 12 15 43 46 39 -3
15 Fatih Karagümrük 35 9 16 10 43 45 37 -2
16 Konyaspor 34 8 14 12 34 48 36 -14
17 Gaziantep FK 35 9 18 8 40 55 35 -15
18 Hatayspor 35 7 15 13 39 49 34 -10
19 Pendikspor 34 7 18 9 38 70 30 -32
20 İstanbulspor 35 4 24 7 26 68 16 -42
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 33 23 7 3 73 31 72 +42
2 Göztepe 33 21 6 6 59 19 69 +40
3 Sakaryaspor 33 16 8 9 48 35 57 +13
4 Bodrumspor 33 15 7 11 42 21 56 +21
5 Çorum FK 33 16 9 8 54 34 56 +20
6 Kocaelispor 33 16 10 7 48 39 55 +9
7 Bandırmaspor 33 13 9 11 49 31 50 +18
8 Gençlerbirliği 33 13 9 11 38 32 50 +6
9 Boluspor 33 14 11 8 31 34 50 -3
10 Erzurumspor FK 33 12 10 11 30 30 44 0
11 Manisa FK 33 9 11 13 40 38 40 +2
12 Ümraniyespor 33 11 15 7 38 46 40 -8
13 Keçiörengücü 33 10 14 9 33 42 39 -9
14 Tuzlaspor 33 9 14 10 34 46 37 -12
15 Adanaspor 33 10 17 6 27 45 36 -18
16 Şanlıurfaspor 33 8 14 11 30 37 35 -7
17 Altay 33 5 25 3 15 75 9 -60
18 Giresunspor 33 2 27 4 15 69 7 -54
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 36 26 5 5 83 29 83 +54
2 Van Spor FK 35 24 5 6 63 34 78 +29
3 Bucaspor 1928 36 21 5 10 54 25 73 +29
4 1461 Trabzon FK 36 21 6 9 71 39 72 +32
5 Ankaraspor 36 15 8 13 45 35 58 +10
6 Yeni Mersin İdman Yurdu 36 16 10 10 50 36 58 +14
7 Beyoğlu Yeniçarşıspor 36 15 14 7 47 38 52 +9
8 Karacabey Belediye Spor 36 13 11 12 43 37 51 +6
9 Ankara Demirspor 36 15 16 5 43 46 50 -3
10 Diyarbekir Spor 36 12 15 9 39 41 45 -2
11 Kırklarelispor 36 11 14 11 33 41 44 -8
12 Altınordu 36 10 13 13 45 39 43 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 36 10 14 12 25 38 42 -13
14 Serik Belediyespor 36 10 16 10 29 45 40 -16
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 36 11 17 8 41 57 38 -16
17 Kırşehir Futbol SK 36 5 23 8 38 76 23 -38
18 Bursaspor 35 5 22 8 25 64 20 -39
19 Adıyaman FK 36 4 25 7 28 63 19 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 06/05/2024 Antalyaspor vs Pendikspor
 06/05/2024 Konyaspor vs Fenerbahçe
 12/05/2024 Adana Demirspor vs Gaziantep FK
 12/05/2024 Alanyaspor vs Beşiktaş
 12/05/2024 Fatih Karagümrük vs Galatasaray
 12/05/2024 Fenerbahçe vs Kayserispor
 12/05/2024 Hatayspor vs MKE Ankaragücü
 12/05/2024 Kasımpaşa vs Antalyaspor
 12/05/2024 Konyaspor vs Samsunspor
 12/05/2024 Pendikspor vs Çaykur Rizespor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 12/05/2024 Adanaspor vs Bandırmaspor
 12/05/2024 Boluspor vs Çorum FK
 12/05/2024 Erzurumspor FK vs Eyüpspor
 12/05/2024 Giresunspor vs Ümraniyespor
 12/05/2024 Göztepe vs Bodrum FK
 12/05/2024 Keçiörengücü vs Altay
 12/05/2024 Kocaelispor vs Sakaryaspor
 12/05/2024 Şanlıurfaspor vs Manisa FK
 12/05/2024 Tuzlaspor vs Gençlerbirliği
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 04/05/2024 Altınordu 3 - 3 Ankaraspor
 04/05/2024 Bucaspor 1928 3 - 1 Diyarbekir Spor
 04/05/2024 Serik Belediyespor 0 - 6 Esenler Erokspor
 04/05/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor 3 - 1 Karacabey Belediye Spor
 04/05/2024 Adıyaman FK 4 - 1 Hes İlaç Afyonspor
 04/05/2024 Ankara Demirspor 5 - 2 Yeni Mersin İdman Yurdu
 04/05/2024 Kırklarelispor 1 - 3 Zonguldak Kömürspor
 04/05/2024 Kırşehir Futbol SK 4 - 5 1461 Trabzon FK
 30/04/2024 Diyarbekir Spor 2 - 1 Bursaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI