seks hikayesi escort beylikdüzü beylikdüzü escort esenyurt escort avcılar escort esenyurt escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü travesti beylikdüzü escort şirinevler escort
25-06-2026 14:49:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkesi için hayırlı iş yapmak isteyenleri bünyemize katmaya devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Konferans Salonu’nda düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında birlik, beraberlik, sosyal medya kullanımı ve inanç özgürlüğü mesajları veren Erdoğan, partisine yeni katılan belediye başkanlarına da rozetlerini taktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkesi için hayırlı iş yapmak isteyenleri bünyemize katmaya devam edeceğiz

ANKARA — Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Konferans Salonu’nda düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında birlik, beraberlik, sosyal medya kullanımı ve inanç özgürlüğü mesajları veren Erdoğan, partisine yeni katılan belediye başkanlarına da rozetlerini taktı.

​"Biz Sadece Siyasi Bir Parti Değil, Bir Dava Hareketiyiz"

​Konuşmasına Aşure Günü ve Muharrem ayını tebrik ederek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sabah saatlerinde iki büyük depremle sarsılan dost ve kardeş ülke Venezuela halkına ve hükümetine geçmiş olsun dileklerini iletti.

​AK Parti'nin 11 milyon 500 bini aşkın üyesiyle dünyanın en büyük ve en yaygın siyasi hareketlerinden biri olduğunu vurgulayan Erdoğan, üyelik tasavvurlarını şu sözlerle açıkladı:

​"Bizim tasavvurumuzda üyelik, sadece bir kayıt işleminden ibaret değildir. Bizde üye demek, millete hizmet mücadelesine nefer yazılmak demektir. AK Parti'nin çelik çekirdeği, kaderini kaderimize rapteylemiş 11 milyon 500 bin kardeşimizin hepsi bir demektir. Biz sadece siyasi bir parti değil, aynı zamanda bir dava ve gönül hareketiyiz."

 

​2026 Yılı "Mahalle Çalışmaları Yılı" İlan Edildi

​Üye sayısında kırılan rekorların ardından 2026 senesini "mahalle çalışmaları yılı" ilan ettiklerini duyuran Erdoğan, muhalefetin adını dahi bilmediği mahallelerde aşkla hizmet eden mahalle başkanlarına teşekkür etti. AK Parti’ye yönelik teveccühün katlanarak arttığını belirten Cumhurbaşkanı, "İlkelerimizi benimseyen, huzurlu ve saygılı bir atmosferde ülkesi ve milleti için hayırlı bir iş yapmak isteyenleri bünyemize katmaya devam edeceğiz" dedi.

​"Sosyal Medyadaki Yankı Odalarına Hapsolmayacağız"

​Konuşmasında dijitalleşme ve sosyal medya kullanımına yönelik eleştirilerde de bulunan Erdoğan, "etkileşim avcılığı" adı verilen hastalığın siyasetçileri de kaprisine aldığını belirtti ve ekledi:

​"Vatandaşın kalbini kıran, esnafa hoyrat davranan, icraat peşinde değil şov peşinde koşan bir yaklaşımı tasvip etmemiz asla mümkün değildir. Millete hizmet yerleri gösteri alanı değil, sorumluluk makamlarıdır. Eğer sosyal medya rüzgarıyla seçim kazanılsaydı, bugün iktidarda ve cumhurbaşkanlığında başkaları olurdu. Yeni medya araçlarını kullanacağız ama sosyal medyadaki yankı odalarına da hapsolmayacağız. Biz, efendilik taslamaya değil, millete hizmetkar olmaya geldik."

 

​"Küçük Bir Zümre Laikliği İstismar Ederek Yaşam Tarzı Dikte Edemez"

​23 yıllık iktidarları boyunca hiç kimsenin hayat tarzına müdahale etmediklerini ve jakoben zihniyetlerin dayatmalarına izin vermediklerini söyleyen Erdoğan, 28 Şubat özlemi çekenlere sert tepki gösterdi:

  • ​İnanç Özgürlüğü Teminat Altında: "86 milyonun yaşam tarzı bizim teminatımız altındadır. Kimse bir başkasına dayatmada bulunamaz. Küçük, dar bir zümre laiklik kavramını istismar ederek bu millete yaşam tarzı dikte edemez."
  • ​Karanlık Günler Geride Kaldı: "Anadolu insanını 'irticacı, gerici, yobaz' diyerek tahkir ettiği günler artık geride kalmıştır. Biz görevde olduğumuz müddetçe o karanlık dönemler bir daha asla geri dönmeyecektir."

​AK Parti Saflarına 3 Yeni Belediye Başkanı Katıldı

​Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından muhalefet partilerinden istifa ederek AK Parti saflarına katılan 3 belediye başkanına rozetlerini taktı.

​AK Parti'ye katılan isimler şunlar oldu:

  • ​Rasim Arı – Nevşehir Belediye Başkanı
  • ​Mesut Özarslan – Ankara Keçiören Belediye Başkanı (Bazı belediye meclis üyeleriyle birlikte katıldı)
  • ​Mehmet Özcan – Edirne Keşan Belediye Başkanı

​Erdoğan, yeni yol arkadaşlarına "Aramıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz" diyerek, millete hizmet yolculuğunda tam bir dayanışma içinde hareket edeceklerini belirtti.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI