seks hikayesi escort beylikdüzü beylikdüzü escort esenyurt escort avcılar escort esenyurt escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü travesti beylikdüzü escort şirinevler escort
26-09-2026 18:24:29

Yeni Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı ön seçiminde kazanan Vedat Temel oldu

Yeni Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı için gerçekleştirilen ön seçimde Burhan Budak ile Vedat Temel yarıştı. Yapılan seçim sonucunda Vedat Temel, Merkez İlçe Başkanlığı için gerçekleştirilen ön seçimi kazanarak öne çıkan isim oldu.
Yeni Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı ön seçiminde kazanan Vedat Temel oldu
ARDAHAN — Yeni Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı için gerçekleştirilen ön seçimde Burhan Budak ile Vedat Temel yarıştı. Yapılan seçim sonucunda Vedat Temel, Merkez İlçe Başkanlığı için gerçekleştirilen ön seçimi kazanarak öne çıkan isim oldu.
 
İki aday yarıştı
 
Yeni Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı sürecinde gerçekleştirilen ön seçimde Burhan Budak ve Vedat Temel aday olarak yarıştı. Parti teşkilatı içerisinde gerçekleştirilen seçim, Merkez İlçe Başkanlığı için yeni dönemin belirlenmesi açısından önem taşıdı.
 
Seçim sürecinde iki aday da destek almak için çalışmalarını sürdürürken, üyelerin oylarıyla gerçekleştirilen ön seçim sonucunda Vedat Temel birinci oldu.
 
Vedat Temel kazandı
 
Gerçekleştirilen ön seçimde sandıktan çıkan sonuçlara göre Vedat Temel, Burhan Budak'ı geride bırakarak Yeni Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı için yapılan ön seçimi kazandı.
Temel'in ön seçimi kazanmasıyla birlikte Yeni Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı sürecinde yeni bir aşamaya geçilmiş oldu.
 
Teşkilatta yeni dönem
 
Ön seçim sonucunun ardından Vedat Temel'in Merkez İlçe Başkanlığı görevine ilişkin resmi teşkilat sürecinin tamamlanması bekleniyor.
 
Yeni Parti'nin Ardahan'daki teşkilatlanma çalışmalarında Merkez İlçe Başkanlığı önemli bir konumda bulunurken, ön seçim sonucunun ardından Temel'in önümüzdeki dönemde teşkilat çalışmalarına ilişkin izleyeceği yol ve yapacağı açıklamalar da merak konusu oldu.
  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI