01-09-2022 02:58:40

Ardahan Haberi: Üçüncü kattan düşerek hayatını kaybeden Süreyya Gürsel Evren ile ilgili şoke eden tesadüf

Oyuncu Süreyya Gürsel Evren iki hafta önce bir arkadaşının evinin üçüncü katından düşerek hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun 36 yıl önce yine aynı şekilde balkondan düştüğü ortaya çıktı. Ünlü oyuncu ölmeden önce kameralara o kazayı anlatmış.
Ardahan Haberi: Üçüncü kattan düşerek hayatını kaybeden Süreyya Gürsel Evren ile ilgili şoke eden tesadüf

KANAL D'den İbrahim Konar ve kameraman Volkan Kamber'in haberine göre; iki hafta önce bir arkadaşının evinin üçüncü katından düşerek hayatını kaybeden Süreyya Gürsel Evren ile ilgili şoke eden bir gerçek ortaya çıktı.

Oyuncunun aynı kazayı 18 yaşındayken de yaşadığı ortaya çıktı. Oyuncu başına gelen olayı dört ay önce, "Woman TV 'de yayınlanan Serap Koç ile Ünlü Sohbetler" programında anlatmış.

Evren o anları katıldığı programda şu sözerle anlatmış: Basketbol hayatım bir kaza sonucu sona erdi. O zaman ilk profesyonel sözleşmemi yapmıştım 18 yaşında. Üçüncü kattan düştüm ben. Bildiğiniz betona çakıldım eğlence uğruna biz bir pencereden düştük aşağıya, basketbol hayatım bitti. Sol kolum, sol ayağım falan kırıldı. 4-5 ay boyunca alçılarla yattım.

NE OLMUŞTU?

Sancaktepe Meclis Mahallesi Teraziler Caddesi üzerinde bulunan bir sitede meydana gelmişti. Oyuncu Süreyya Gürsel Evren, misafir olarak geldiği sitede üçüncü kattan düşmüştü. Sağlık ekipleri, Süreyya Gürsel Evren’in hayatını kaybettiğini belirlemişti.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI