14-09-2022 08:06:13

Ardahan Haberi: TOKİ İŞ YERİ (SANAYİ SİTESİ) başvuru şartları neler 2022? TOKİ iş yeri nerede, başvurusu ne zaman, nasıl yapılır, başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Sosyal Konut projesinde iş yerleri de olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından sonra vatandaşlar arayışa geçti. Peki TOKİ iş yeri başvuru şartları nedir? TOKİ iş yeri nerede, başvurusu ne zaman, nasıl yapılır?
Ardahan Haberi: TOKİ İŞ YERİ (SANAYİ SİTESİ) başvuru şartları neler 2022? TOKİ iş yeri nerede, başvurusu ne zaman, nasıl yapılır, başvuru bedeli ne kadar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 50 bin iş yeri yaparak milletimizin istifadesine sunmak istiyoruz. Hali hazırda 12 ilimizde 3 bin 930'u tamamlanmış toplamda 10 bini aşan sanayi tipi iş yeri projemiz bulunuyor. Kampanyanın ilk etabı kapsamında 10 bin yeni iş yeri daha küçük ve orta ölçekli sanayicimizin hizmetine sunuyoruz. Bu iş yerlerini 350 bin liradan fiyatlar ve 2 bin 633 liradan başlayan taksitlerle 120 ay vade ile emekçi kardeşlerimize, genç girişimcilerimize sunacağız. 'İlk Evim', 'İlk İş Yerim' projesinin 81 ilimize ülkemize, vatandaşlarımıza, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

TOKİ İŞ YERİ BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ başvuruları yarın(14 Eylül) başlıyor. Ekim sonuna kadar devam edecek.

TOKİ İŞ YERİ ŞARTLARI

*T.C. vatandaşı olması, 

*Projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olmak veya o il sınırlarında faaliyette bulunuyor olmak,

*18 yaşını doldurmuş olmak,

*Ustalık Belgesi, İşyeri Açma Belgesi, İlgili Oda Kayıt Belgesi veya Vergi Mükellefi olmak, e-Ticaret yapıldığına dair nace kodu v.b. bilgileri gösterir belgeler,

*Kendisinin, eşinin ve 18 yaşından küçük çocukları mülkiyetinde sanayi dükkanı olmaması,

*Başvuru Bedeli: 2.000 TL

*Başvuru tarihleri daha sonra duyurulacaktır.

TOKİ İŞ YERİ ÖDEME PLANI

Yüzde 10 peşinat
2.633 liradan başlayan taksit
120 ay vade

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI