06-01-2023 19:56:19

Ardahan Haberi: Bakan Akar şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile Kara Kuvvetleri EDOK Komutanı Korgeneral Sinan Yayla, Tokat Valiliği'nce düzenlenen etkinlikte şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.
Ardahan Haberi: Bakan Akar şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

Tokat'ta bulunmaktan, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmekten gurur duyduğunu söyleyen Akar, şehitlere rahmet, gazilere şifa dileklerini iletti. Şehit aileleri ve gazilerin tüm toplum nezdindeki önemine vurgu yapan Akar, şehitlerin ve gazilerin kanları sayesinde bu toprakların vatan olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir‘Yanlış hesap Ankara’dan döner’Bakan Akar Guetemala’nın Ankara Büyükelçisi Barrios’u kabul ettiAstsubaylar Akar’dan görev tazminatı istedi
Haberin Devamı

Terörle mücadelenin tek yürek, tek yumruk olarak sürdüğünü ifade eden Akar, "85 milyon vatandaşımızın güvenliği ve savunmasına yönelik gayret içindeyiz. Faaliyetlerimiz büyük bir azim ve kararlılıkla devam ediyor. Yurt içinde kökü kazınmakta olan teröristlerin yurt dışındaki kalıntıları da Mehmetçik tarafından kovalanmakta. Onların bütün barınakları, sığınakları, inleri Mehmetçik tarafından başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediyor. Asil milletimizi 40 yıldır başına bela olan bu musibetten kurtarmakta kararlıyız, amacımız bu" diye konuştu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI