07-02-2024 17:45:11

Ardahan'da Yoğun Kar Yağışı: Kent Merkezinde Kayak Keyfi

Ardahan'da etkili olan kar yağışı nedeniyle yolu kapanan kayak tesisine gidemeyen vatandaşlar, kent merkezinde caddede kayak yaparak keyifli vakit geçirdi.
Ardahan'da Yoğun Kar Yağışı: Kent Merkezinde Kayak Keyfi

Yoğun kar yağışı Ardahanlılara büyük zorluklar yaşatırken kardan yararlananlarda oldu. Kent merkezinde kayak keyfi kameraya yansıdı.

Ardahan'da etkili olan kar yağışı nedeniyle yolu kapanan kayak tesisine gidemeyen vatandaşlar, caddede kaymanın keyfini çıkardı. Kentte 2 gün boyunca etkili olan kar yağışı sonrası kent merkezinde kar kalınlığı 1 metreye kadar ulaştı. Yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezinde 20 kilometre uzaklıkta bulunan Yalnızçam Uğurludağ Kayak Merkezinin yolu ulaşıma kapandı. Kayak tesisine gidemeyen Oğuz Kaan Ürker ise caddelerde kayarak karın keyfini çıkardı.

Oğuz Kaan Ürker, evde canımız sıkıldı ve bende kayak takımlarımı alarak caddede kayak yapmanın keyfini çıkartıyorum dedi. Ürker, "Ardahan sokaklarına böyle kar yağınca bu fırsatı değerlendirelim dedik. Evde canımız sıkılıyor ve başka yapacak bir etkinlik yok. Kayak takımlarımı aldım, kaskımı, gözlüğümü taktım ve kendimi dışarı attım. Yollar kapalı olduğu için kayak merkezine gidemedik ama sokakta kayak yapmanın keyfini yaşadım. Cadde arasında kayak bayağı eğlenceli ve güzel" dedi.

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI