20-04-2023 13:18:19 Son Güncelleme: 20-04-2023 13:22:19

Ardahan da Tatlıcılarda bayram yoğunluğu başladı

Tatlıcılarda bayram yoğunluğu başladı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Ardahan'da tatlı üretimi yapılan imalathanelerde yoğunluk arttı.
Ardahan da Tatlıcılarda bayram yoğunluğu başladı

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Ardahan'da tatlı üretimi yapılan imalathanelerde yoğunluk arttı.

Bayrama iki gün kala, kentte hazırlıklar yoğunlaştı. Özellikle pastane ve fırınlar, tatlı ile kuru pasa mesaisine yoğunluk verdi. Ahsen Pastanesi sahibi, tatlı ustası Deniz Özer, yapığı açıklamada, büyük bir yoğunluğun olmadığından şikayet etti.

Özer, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram arifesindeyiz. Her ne kadar büyük yoğunluk olmasa da biz yine de hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah Ramazan bereketi olur. Şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum" dedi.

Bu arada yapılan tatlı ve kuru pastalar, arife günü müşteriye verilmek üzere stoklanıyor.

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI