"haberi/41/images/arsiv/s/keywords/haberi/184/s/keywords/haberi/41/images/arsiv/s/keywords/haberi" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Palu davasında Yargıtay'dan yeni karar
Kocaeli’de Meryem Tahnal’ın öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan Palu ailesi ve damadı Tuncer Ustael hakkında yeni gelişme yaşandı.
Ardahan Haberi: Yer: Ankara! Kızına mesaj atan genci takip etti, kırmızı ışıklarda vurdu
Ankara’da bir baba, kızına cinsel içerikli mesajlar atarak tacizde bulunduğunu iddia ettiği kişiye yol ortasında pompalı tüfekle saldırdı.
Ardahan Haberi: Şehit savcı Kiraz'la ilgili skandal paylaşım! İfadesi ortaya çıktı
İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın makam odasında şehit edilmeden önce alıkonulduğu anın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan E.E.Y. tutuklandı. Öte yandan şüpheli E. E. Y.'nin savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı.
Ardahan Haberi: Depremden 111 saat sonra enkazdan kurtarılmıştı! Ayşegül Türkmen yaşam mücadelesini kaybetti
Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 7 katlı apartmanın enkazından 111 saat sonra çıkarılan Ayşegül Türkmen (46), Kayseri’de tedavi gördüğü hastanede 47 günlük yaşam savaşını kaybetti.
Ardahan Haberi: TBMM Başkanı Şentop'tan Erdoğan'ın adaylığıyla ilgili açıklama
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığıyla ilgili, "Bu tartışmaları öngörerek kanuna ek hüküm koyduk. Hukuki tartışma şeklinde makale yazdım bu konuda. Bu karar yürürlüğe girdikten sonra uygulanacağını söyledik. Bu tartışma hukuki değil siyasidir." dedi.
Ardahan Haberi: PKK/KCK'nın 'kadın yapılanması' soruşturmasında 23 kişiye dava
Terör örgütü PKK/KCK'nın Türkiye'deki sözde kadın yapılanmasında yer aldıkları belirlenen 23 kişi hakkında hazırlanan iddianamede, sanıkların deşifre olmamak için siyasi kimlikleri ile sosyal yaşantılarını 'kılıf' olarak kullandıkları belirtildi. İddianame, Ankara 25'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.
Ardahan Haberi: Bakan Akar, Özbekistan Savunma Bakanı Kurbanov ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Özbekistan Savunma Bakanı Korgeneral Bahadır Kurbanov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Yargıda yeni düzenlemeleri içeren kanun teklifi kabul edildi
Kamuoyunda '7'nci Yargı Paketi' olarak bilinen, 'İcra İflas Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' Genel Kurul'da kabul edildi.
Ardahan Haberi: Meteoroloji ve AFAD'dan peş peşe uyarılar! Kar yağışı geliyor
Doğu Karadeniz’de yarın etkili olması beklenen fırtına ile birlikte soğuk hava dalgası, akşam saatlerinde etkisini gösterdi. Trabzon'da kuvvetli rüzgarda kökünden kopan ağaç yola devrildi. Rize'de de etkili fırtına sonucu apartmanın uçan çatısı, park halindeki araçların üzerine düştü. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), çatı uçması, baca gazı ve soba zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyardı.
Ardahan Haberi: Deprem soruşturmasında tutuklananların sayısı 325'e yükseldi
Adalet Bakanı Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binalarla ilgili soruşturmalarda tutuklananların sayısının 325'e yükseldiğini açıkladı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI