31-03-2023 13:47:59

Ardahan Haberi: Yer: Ankara! Kızına mesaj atan genci takip etti, kırmızı ışıklarda vurdu

Ankara’da bir baba, kızına cinsel içerikli mesajlar atarak tacizde bulunduğunu iddia ettiği kişiye yol ortasında pompalı tüfekle saldırdı.
Ardahan Haberi: Yer: Ankara! Kızına mesaj atan genci takip etti, kırmızı ışıklarda vurdu

Olay, 21 Mart günü Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre Sinan K., kızına cinsel içerikli mesajlar atarak rahatsız eden Sedat S.’yi (25) aracıyla takibe aldı.

Haberin Devamı

Kırmızı ışıkta aracından inen Sinan K., elindeki pompalı tüfekle önündeki otomobilde bulunan Sedat S.’ye iki el ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Karnından ve bacağından vurulan Sedat S.’nin yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldığı durumun ağır olduğu öğrenildi.

Saldırgan Sinan K.’nin ise olayın ardından polis ekiplerine teslim olduğu aktarıldı. Sinan K.’nin emniyetteki ifadesinde, Sedat S.’nin kızına sarkıntılık içerikli mesajlar attığı için saldırıyı düzenlediğini söylediği öğrenildi.

TARTIŞTIĞI BABA VE OĞLUNU SOKAK ORTASINDA ÖLDÜRDÜ

Sinop’un Gerze ilçesinde de tartıştığı baba ve oğlunu sokak ortasında tabancayla vurarak öldüren zanlı yakalandı.

Haberin Devamı

Olay, saat 22.30 sıralarında Gerze’ye bağlı Köşk Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, baba Erhan Bayrak(42) ve oğlu Alperen Bayrak(19) ile İsmail G. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışmada İsmail G., yanında bulunan tabancasıyla baba ve oğlunu sokak ortasında vurarak ağır yaraladı. Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gerze Devlet Hastanesi’ne kaldırılan baba ve oğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı İsmail G. ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.< gönderildi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI