"gazetehaberi/52/s/keywords/gazetehaberi/40/s/keywords/gazetehaberi/52/s/keywords/gazetehaberi" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Üniversiteli Leyla Çiftkurt’tan acı haber
Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Aslı Çetiner ile iş insanı Tahsin Çiftkurt’un 24 yaşındaki kızları Leyla Çiftkurt, üniversite eğitimini sürdürdüğü Londra’daki okulunun, yatakhanesindeki odasında vefat etti. Genç kızın kalp yetmezliği yüzünden yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Ardahan Haberi: Seçim 2 Nisan’da yapılsın’ çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulunan Faik Öztrak, “Partiniz Meclis’e seçimlerin 2 Nisan 2023 günü yapmak için teklif getirsin. Biz de destekleyelim” dedi.
Ardahan Haberi: ‘İttifakı kaprise kurban etmeyiz’
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin TBMM grubu toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
‘Ardahan Haberi: Kemal Bey’in masada ayrı bir yeri var’
SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı TV yayınında gündeme dair soruları yanıtladı.
Ardahan Haberi: Yetenek keşfedecekler
Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Hamdi Alkan, jüri koltuğunda oturacağı ‘Yıldız De Bana’ programı için Bebek Oteli’nde bir araya geldi.
Ardahan Haberi: Aday ilan tarihinde karmaşa yaşanıyor
Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayını 13 Şubat’ta Saadet Partisi’nde yapılacak toplantıda belirlemesi bekleniyor.
Ardahan Haberi: ‘Dünyanın en güçlü yurt altyapısı bizde’
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Bakanlık olarak dünyanın en güçlü yurt altyapısına sahibiz. 800 yurt, 850 bin yatak kapasitemiz var” dedi.
Ardahan Haberi: Erdoğan açık ara seçilecek
MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden aday olamayacağı yönündeki iddialara tepki gösterirken, “Erdoğan’ın adaylığı bal gibi, buz gibi yasaya uygun. Seçimde zillet sıfırı çekecek, Erdoğan açık ara seçilecek” dedi.
Ardahan Haberi: AK Parti’de Seçim Beyannamesi toplantısı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde parti kurmaylarının katıldığı 2023 Seçim Beyannamesi toplantısına başkanlık etti.
Ardahan Haberi: Hem çocuklar hem çiftçi mutlu
Bahar havasında geçen sıcaklıklar Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasıyla yerini sert kış günlerine bıraktı. Özellikle İç ve Doğu Anadolu bölgelerinde beklenen kar manzaraları ortaya çıktı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI