"Türkiye/19/s/keywords/Türkiye" İLE İLGİLİ HABERLER

Eğitimleri devam ediyor! Türkiye'nin uzay yolcuları merak edilenleri cevapladı
Eğitimleri devam eden Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever, TEKNOFEST’te merak edilen sorulara yanıt verdi. Öte yandan Bakan Kacır Türk astronotlar ne zaman uzaya gidecek? sorusuna açıklık getirdi.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Orta Asya'yaTürkgözü ile daha güçlü şekilde bağlanmış olacağız.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Bugünden itibaren başta Gürcistan olmak üzere, Kafkaslar ve Orta Asya'ya, Türkgözü ile daha güçlü şekilde bağlanmış olacağız." dedi.
Posof ta bulunan Gürcistan sınırındaki gümrük kapısı, son teknolojik imkanlarla donatıldı 1 Eylül de Açılacak
Türkiye ile Gürcistan arasındaki Türkgözü Gümrük Kapısı'nın modernize edilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince (TOBB) 2021'de başlanan çalışmalar tamamlandı
Ardahan Valisi Çiçek Yazımda Kardeşlik Var temalı yaz kampını ziyaret etti.
Vali Hayrettin Çiçek, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı öncülüğünde tüm Türkiye de olduğu gibi Ardahan 'da da düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" temalı yaz kampını ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'yi inşa ederek, milletimize olan sözümüzü yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığımızın ustalık döneminde daha müreffeh, itibarlı, güçlü ve huzurlu bir Türkiye'yi inşa ederek, milletimize olan sözümüzü yerine getireceğiz." dedi.
TOOG, Ardahan'a Geldi
Türkiye'nin ilk seri üretimi yapılan yerli arabası TOGG, ardahan Valiliği önündeki şarj istasyonunda şarj edilirken görüldü
Çad Cumhuriyeti'nden geldiler Ardahan'da futbol turnuvasına katıldılar
ORTA Afrika ülkesi Çad Cumhuriyeti'nden gelerek Ardahan Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler, kurdukları takımla 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası'na katıldı. 'Çad United' ismiyle turnuvada yer alan takımın antrenörü Hasan Yahya, 'Türkiye'yi ve Ardahan'ı çok seviyoruz. Amacımız turnuvaya bir renk katmaktı' dedi.
ATSO Başkanı Çetin Demirci Türkiye Ekonomi Şurasında kentin öne çıkan sorunlarını dile getirdi.
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, TOBB’un ev sahiplendiğinde düzenlenen Türkiye Ekonomi Şurasında kentin öne çıkan sorunlarını dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetine icabetle Macaristan da
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetine icabetle "TUR" uçağıyla başkent Budapeşte'ye geldi.
Milletvekili Koç Ardahan’a yapılması gereken talepleri kurum yetkililerine iletmeyi sürdürüyor
Ardahan Milletvekili Koç, iki sınır kapısı ile Türkiye'yi Kafkaslara bağlayan Ardahan'ın tünel ve yol yatırımlarıyla ilgili taleplerini Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e aktardı
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI