"Erzurum" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Erzurum ve Kars ta sabah saatlerinde başlayan kar, etrafı kısa sürede beyaza bürüdü
Erzurum ve Ardahan il merkezi ile Kars'ın yüksek kesimlerinde kar etkili oluyor.
Erzurum’da meydana gelen iki ayrı kazada 2 ölü, 7 yaralı
Erzurum’da meydana gelen iki ayrı kazada; Ilıca Yolu’nda refüje çarpan hafif ticari araç devrildi 1 kişi öldü. Tortum ilçesinde ise nohut yüklü tır devrildi sürücü hayatını kaybetti
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz (Çorum hariç), Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, İzmir, Aydın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Giresun ve Erzurum çevreleri ile Ankara'nın doğu, Hatay'ın kıyı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Türkiye'de bugün hava nasıl olacak?
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Kayseri, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli ve Erzurum çevreler ile Niğde'nin doğu, Adana'nın kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EBB Şehir Tiyatrosu yeni sezona “perde” dedi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2023-2024 tiyatro sezonunu “Geç Kalanlar” adlı oyunla açtı
Ardahan Üniversitesi Rektörü TRT Erzurum Radyosu’na Konuştu
Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, TRT Erzurum Radyosu’nda yayınlanan Bölge Gündemi programının canlı yayın konuğu oldu
Dilencilere zabıta baskını
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentte vatandaşların dini ve insani duygularını istismar ederek dilencilik yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi.
Doldur- boşalt yaparken arkadaşını öldürdü! 21 yaşındaki katil tutuklandı
Erzurum’da, çalıştıkları iş yerinde doldur- boşalt yaparken arkadaşı Muhammet Emin Sanamer’in (18) ölümüne neden olan Mehmet Akif Kara (21), tutuklandı.
Ani manevra yaptı, önce araca sonra kulübeye girdi! Yaralılar var
Erzurum'da ani manevra yapan taksi sürücüsü bir araca çarptı, ardından üniversitenin güvenlik kulübesine girdi. Kazada, 4 özel güvenlik görevlisi yaralandı.
Türkiye'de bugün hava nasıl olacak?
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Erzurum, Erzincan, Iğdır, Ağrı, Kars, Ardahan çevreleri, Van'ın güney kesimleri ile bu akşam saatlerinde Sivas, Kahramanmaraş, Kayseri'nin doğusu, Osmaniye'nin doğusu, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa çevreleri ve Gaziantep'in doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI