"Erdoğan/43/detaylipuan/s/keywords/Erdoğan" İLE İLGİLİ HABERLER

TCG Anadolu geçit törenine hazırlanıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında İstanbul Boğazı'nda düzenlenecek geçit törenine tüm vatandaşları davet etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100. yıl paylaşımı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle, "Bugün Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümüne ulaşmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yaşayan vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı canıgönülden tebrik ediyorum" dedi.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca Büyük Filistin Mitingi yapıldı.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı "Büyük Filistin Mitingi" yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsraili Savaş Suçlusu İlan Edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ufkumuzun uzandığı her yerde kalplerini ve gözlerini bize çevirmiş kardeşlerimizin dertleriyle dertlendiğimiz gibi Gazze için de kıyamdayız." dedi
Erdoğan, 'Gazze için kıyamdayız' diyerek dünyaya seslendi: Bir gece ansızın gelebiliriz
İstanbul'da düzenlenen 'Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyaya net mesajlar verdi. 'Gazze için kıyamdayız' ifadelerini kullanan Erdoğan, İsrail'in savaş suçlusu ilan edileceğini söyledi.
Ünlü sanatçıdan İsrail'e çağrı: Dünya daha ne kadar bekleyecek?
İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama tepki için İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Büyük Filistin Mitingi düzenlendi. Mitingde konuşan Yusuf İslam'ın sözleri dikkat çekti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya Gazze tepkisi!
Gazze halkının acil ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çabalarımızı daha da yoğunlaştırdıklarını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'ye ulaştırılmak üzere Mısır'a gönderilen yardım malzemelerinin toplamının 200 tonu aştığını söyledi. Erdoğan, AB Komisyonu'na da seslenerek, "Daha ne kadar insan ölmesi lazım, çocuk ölmesi lazım. Sizin hesabınız ne?" diye sordu.
Otoyol ve köprülerde zam 2024'e ertelendi! Farklar iade edilecek
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde bugünden itibaren yapılan düzenlemenin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Ocak 2024'e ertelendiğini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derhal ateşkes ilan edilmeli!
Partisinin TBMM'de grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün sırtını dayayarak efelendiği güçler yarın gittiğinde İsrail halkının güven ve merhamet arayacağı ilk yerin 500 yıl önceki gibi Türkiye olacağını belirterek, tüm ülkeleri, İsrail'in aklıselime dönmesi için baskı kurmaya davet etti.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI