"Dakika/109/dernekler-/s/keywords/Dakika/68/s/keywords/Dakika/109/dernekler-/s/keywords/Dakika" İLE İLGİLİ HABERLER

Eşine hayatının en anlamlı hediyesini verdi
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaşayan, 1 çocuk annesi Filiz Öztürk (39), 17 yıl önce evlendiği siroz ve karaciğer kanseri tanısı konulan eşi Kuzey Öztürk'e (52)  doner olup, İzmir'de yapılan operasyonla hayat hediyesi verdi. Eşinden hayatının en anlamlı, en güzel hediyesini alan Kuzey Öztürk, "Bu yıl Sevgililer Günü'nü kutlayacak daha fazla nedenimiz oldu" dedi ve herkese organ bağışı yapma çağrısında bulundu.
Halk otobüsü ile AFAD aracı çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Şanlıurfa'da, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsü ile AFAD’a ait araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada otobüsün sürücüsü Memduh Çakmak (34) öldü, 3 kişi yaralandı.
Kanalizasyon çukuruna düşen kadın 1,5 saatte kurtarıldı
Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde Ayşe Y. (28), yolda yürüdüğü sırada üzerine bastığı rögar kapağının kırılması sonucu 15 metre derinliğindeki kanalizasyon çukuruna düştü. Vücuduna demir parçası saplanması nedeniyle yaralanan  Ayşe.Y., 1,5 saatlik çalışmanın ardından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Kırmızı ışıkta 2 otomobile ateş açıldı: 2 kadın öldü, 1 yaralı
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kırmızı ışıkta duran iki otomobile, arkadan gelen bir otomobilden kar maskeli kişilerce ateş açıldı. Olayda otomobillerde bulunan 2 kadın öldü, 1 kişi yaralandı. Polis, kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
Üsküdar'da binada patlama! Yaralılar var
Üsküdar'da 5 katlı binadaki patlama meydana geldi. Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek patlamada 4 kişinin yaralandığı söyledi. Yaralılardan birinin patlamanın etkisiyle dördüncü kattan aşağı düştüğü öğrenildi.
İstanbul'da hırsızlık çetesi yakalandı
İstanbul'da evlere girerek hırsızlık yapan biri kadın 4 kişilik hırsızlık çetesi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin evlere girerken ve kaçarken görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.
Yer: İstanbul! Görünce koştu geldi... Hayat kurtaran hamle
İstanbul Beykoz'da ailesiyle seyir halindeki otomobilde bulunan 2 yaşındaki kız çocuğunun nefes borusuna ekmek parçası kaçtı. Çevredekiler seferler olurken, çocuk hastaneye götürülmek istendi. Bu sırada caddedeki bir mağazanın çalışanı Nurgül Arslan yardıma koştu. Arslan, "Heimlich manevrası" ile çocuğun tekrar nefes almasını sağladı. Nurgül Arslan, " Kadının durumuna çok üzüldüm. Ben de bir anneyim. Benim çocuğumda o durumda olsa başkası da aynı şeyi yapardı" dedi.
Esenyurt'ta dehşet anları! Otobüs üç dakikada küle döndü
İstanbul Esenyurt’ta park halinde bulunan otobüs alev topuna döndü. İETT garajında sefere çıkmak için bekleyen otobüsün motor kısmında yangın çıkarken, araç kısa sürede kullanılamaz hale geldi. Çevrede bulunan diğer araçlara da sıçrayan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olayda 3 otobüs hasar gördü.
Kazılan yolda göçük sonrası gaz sızıntısı
Edirne'de, iş makinesiyle kazılan yolda göçüğün ardından doğal gaz hattında sızıntı meydana geldi. İhbarla gelen ekipler, yarım saatlik çalışmayla kaçağı önledi.
Evlat nöbetindeki baba: Dağdan gelen hiçbir çocuğa ceza yok
Diyarbakır'da, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin HDP binası önündeki evlat nöbeti, 888'inci gününde sürdü. 7 yıl önce 19 yaşındayken kaçırılan oğlu Doğan'a teslim olması yönünde çağrı yapan Hacı Güger, "Dağdan gelen hiçbir çocuğa ceza yok. Annelerine, babalarına teslim ediliyorlar. Dağdakiler beni duyuyorlarsa annelerinin, babalarının, kardeşlerinin yanlarına dönsünler" dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI