"Cumhurbaşkanı/29/s/keywords/Cumhurbaşkanı/62/s/keywords/Cumhurbaşkanı/29/s/keywords/Cumhurbaşkanı" İLE İLGİLİ HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna'ya resmi ziyaret gerçekleştirecek
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey 8. Toplantısı dolayısıyla Ukrayna'ya resmi ziyaret gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Net Konuşup Son Noktayı Koydu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.Erdoğan, ABD'nin açıkladığı 'Yüzyılın Anlaşması' planına tepki göstererek "İslam dünyasındaki ülkelerin tavırlarına baktığımızda ben halimize acıyorum. Başta Suudi Arabistan, sesin çıkmıyor sesin, ne zaman çıkacak?" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Mescid-i Aksa'nın mahremiyetini koruyamazsak, yarın kem gözlerin Kabe'ye çevrilmesini engelleyemeyiz. Bunun için Kudüs kırmızı çizgimizdir." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu bir işgal projesidir. Yarın asıl konuşmamı yapacağım
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5. Anadolu Medya ödülleri töreninde konuştu. Erdoğan, "'Yüzyılın anlaşması' diyorlar. Ne anlaşması ya! Bu bir işgal projesidir. Yarın asıl konuşmamı yapacağım." dedi.
Ruhani den Açıklama Yüzyılın en alçak planı
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD Başkanı Donald Trump’ın "Yüzyılın Anlaşması" adıyla açıkladığı sözde Orta Doğu barış planını, "yüzyılın en alçak planı" olarak nitelendirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan daha ilk seçimde millet tarafından sandığa gömülecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni partilerin kurulmasına ilişkin soruya "Son 17 yılda çok büyük medya kampanyalarıyla kurulan kimi oluşumlar, daha ilk seçimde millet tarafından sandığa gömülmüştür. AK Parti olarak biz başkasına değil, kendimize bakıyor, kendi gündemimize odaklanıyoruz." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'te yeni oldubittileri reddediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kudüs'te yeni oldubittiler oluşturma gayretlerini reddediyoruz. Tüm ülkeleri Birleşmiş Milletler kararlarına, Kudüs'ün tarihi ve hukuki statüsüne saygı göstermeye davet ediyoruz." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Filistin ve Kudüs için yeni oldubittiler oluşturma gayretidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Filistin-İsrail meselesine yönelik sözde barış planına ilişkin "Bizim bu konudaki tavrımız belli. Kudüs Müslümanların kutsalıdır. Kudüs’ün İsrail’e verilme planı asla kabul edilemez. Açıklanan plan, barışa ve çözüme hizmet etmeyecektir. Bu plan Filistin ve Kudüs için yeni oldubittiler oluşturma gayretidir. Bu, Filistinlilerin haklarını yok sayma ve İsrail’in işgalini meşrulaştırma planıdır. Hangi girişim olursa olsun, bazı Arap ülkeleri sırtını dönse de biz Filistin’in ve Kudüs-ü Şerif’in hukukunu korumak için uluslararası kurumları harekete geçirmeye ve dünyaya bu meseleyi anlatmaya devam edeceğiz." dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Senegal'de önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İdlib'den sınırlarımıza doğru hareketlenme söz konusu. Buna karşılık tedbirlerimizi almış bulunuyoruz." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hafter'e tepki: Ateşkes ya da barış diye bir derdi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow ile ortak basın açıklaması yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "FETÖ'nün faaliyetlerini ilk durduran ülke Gambiya'dır. Gambiya'nın bu kararlı adımı diğer Afrika ülkelerine FETÖ ile mücadele konusunda örnek oldu. Biz de Gambiyalı evlatlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamasına müsaade etmedik." ifadelerini kullandı. Libya ile ilgili de açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ," Hafter'in ateşkes diye bir derdi yok, barış diye bir derdi yok. "dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Libya'da akan kanın durması için mücadele etmeyi sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Libya'da akan kanın durması için mücadele etmeyi sürdüreceğiz." dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI