"Ardahan/346/sondakika-haber/s/keywords/Ardahan/209/s/keywords/Ardahan/346/sondakika-haber/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

‘Ülkenin çıkarları evlilikten önce gelir’
Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, uzatmalı nişanlısı film yönetmeni Martin Bo Tengberg ile 18 Temmuz’da yapmayı planladığı düğününü ikinci kez erteledi.
İspanya'da corona virüs ölümleri sürüyor
İspanya Sağlık Bakanlığı, yeni tip corona virüs (covid-19) salgını nedeniyle son bir haftada 13 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
İşte TOKİ Ardahan, Kars kura sonuçları isim listesi
TOKİ kura sonuçları canlı yayında yapılan çekilişin ardından yayımlanıyor. TOKİ Ardahan ve Kars kura sonuçları araştırılan konular arasında yer alıyor
DSÖ'den kritik corona virüs açıklaması: 31,3 milyar dolara ihtiyaç var
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) liderliğindeki yeni tip corona virüs (covid-19) salgınıyla mücadele koalisyonu, gelecek 12 ay içinde Kovid-19 test, tedavi ve aşısı için 31,3 milyar dolara ihtiyacı duyulduğunu açıkladı.
Temsilciler Meclisi'nden Washington için tarihi onay
Gelen son dakika haberine göre; ABD Temsilciler Meclisi, başkent Washington'un eyalet sayılmasını öngören tasarıyı onayladı.
 ABD'de corona virüsten 841 ölüm daha gerçekleşti
Son dakika haberi... ABD'de corona virüs salgınında ölenlerin sayısı son 24 saatte 841 artarak 123 bin 500'e yükseldi.
Filistin'den İsrail'e ilhak tehdidi!
Gelen son dakika haberine göre; Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki, İsrail'i, işgal altındaki Batı Şeria'yı ilhak etmesi durumunda sonuçları olacağı konusunda uyardı.
Öğüt Ortalığı Karıştırdı İl Başkanı Engeleniyoruz Dedi Halilefendi Ticari İmara Açılmadı
Cumhuriyet Halk Partisi 22.23 ve 24. Dönem Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Ardahan’a yapacağı 5 yıldızlı otelin Belediye Başkanı Faruk Demir tarafından engellendiği yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi
 Güney Afrika'da corona virüs patlaması!
Gelen son dakika haberine göre; Güney Afrika Cumhuriyeti'nde yeni tip koronavirüs (Koivd-19) vaka sayısı 92 bin 681'e yükseldi.
Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Değişt
Uygulamaya giren son Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) 2020 Ana Kararnamesi açıklanmış ve bu karar gereğince Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı da değişti.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI