23-06-2020 14:33:18

Öğüt Ortalığı Karıştırdı İl Başkanı Engeleniyoruz Dedi Halilefendi Ticari İmara Açılmadı

Cumhuriyet Halk Partisi 22.23 ve 24. Dönem Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Ardahan’a yapacağı 5 yıldızlı otelin Belediye Başkanı Faruk Demir tarafından engellendiği yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi
Öğüt Ortalığı Karıştırdı İl Başkanı Engeleniyoruz Dedi Halilefendi Ticari İmara Açılmadı

Cumhuriyet Halk Partisi 22.23 ve 24. Dönem Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt,  Ardahan’a yapacağı 5 yıldızlı otelin Belediye Başkanı Faruk Demir tarafından engellendiği yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Milletvekili Öğüt, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in ‘Gelin Ardahan’a yatırım yapın’ çağrısına sessiz kalmadığını belirterek, Halilefendi Mahallesinde bulunan arsasına 5 yıldızlı otel yapmak istediğini açıkladı.

5 yıldızlı otelin yapılacağı alanda Ardahan Belediyesinin imar çalışması yaptığını kaydeden Öğüt, gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Belediye Meclis Toplantısında konu hakkında nasıl bir karar alındığı yönünde bana her hangi bir resmi evrak ulaşmadı. Tarafımdan söz konusu çalışmaya ilişkin hiçbir açıklama yapılmamış olup, çıkan bu tür haberler gerçeği yansıtmıyor. Ardahan’ın gelişmesi ve kalkınması için yapmak istediğim 5 yıldızlı Otel ile ilgili İmar durumuna ilişkin Sayın Belediye Başkanımız ve Meclis üyelerinin iyi niyetleriyle bir takım yasal düzenlemeler üzerine çalışmalar yapılmaktadır. Yatırımın engellendiği yönünde çıkan haberler ve dedikodular beni derinden üzmektedir.”dedi 

Öte yandan Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan bir açıklama yaparak Ardahan da engelleniyoruz dedi Başkanın Açıklaması şöyle,:

Bazı internet haber ve yerel gazetelerde yayınlanan Ardahan´da yatırımlar engelleniyor haberlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Başkan Taştan yaptığı açıklamada; “Ardahan´da yatırımlar engelleniyor diye, yalan haberler yapan bazı internet haber ve yerel gazeteler Belediyemizin çalışmalarını sabote etmek amaçlı ve de yapılan hizmetleri itibarsızlaştırmaya yönelik çalışma içerisindedirler. Belediyemizin bütün yatırımcılara kapısının her zaman açık olduğu halkımızca da bilinmektedir. Belediye Başkanımızın ve de Belediyemizin yaptığı çalışmalardan rahatsızlık duyan kimi kesimler yapılan hizmetleri hazmedemediklerinden sürekli bu asılsız ve yalan haberleri yayınlamaktadırlar. Ardahan ´da ki bu yalan haberleri yapanlar, şimdide Ardahan Belediyesine kayyum atanması gibi algı operasyonu yapmaktadırlar. Kayyum bir hak gasbıdır. Seçmenin  iradesine ipotek koymaktır. Asla tasvip etmiyoruz. Partimiz ve Belediye Başkanımız sayın Faruk Demir Ardahan ´a ve Ardahanlıya hizmet için elimizden gelen her türlü olanağı kullanarak serhat Şehrimizi yaşanılır bir kent haline getirmek için bütün çaba ve azimle çalışılmaktadır. Güneş balçıkla sıvanmaz”.

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI