"Ardahan/317/s/keywords/Ardahan/316/sondakika-haber/s/keywords/Ardahan/317/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Madrid’de OHAL ilanı
İspanya’da sol koalisyon hükümeti, yeni tip koronavirüs vakalarındaki yüksek artıştan dolayı yaklaşık 6 milyon kişinin yaşadığı Madrid özerk yönetiminde bölgesel olağanüstü hal (OHAL) ilan etti.
Ardahan Belediyesine Ait Dükkanların Satışını Belediye Meclisi Birkez Daha Reddetti
Ardahan Belediyesi Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısı 6.10.2020 günü yine tartışmalı olarak başladı ve Belediye binası altındaki dükkanların satışına dair Belediye Başkanı tarafından getirilen öneri ekseriyetle ret edildi
AB’den Türkiye’ye hem övgü hem eleştiri
Avrupa Birliği Komisyonu’nun, AB’ye aday ülkelerle ilgili ilerleme raporları açıklandı. Raporda Türkiye’ye bazı konularda eleştiriler yöneltilirken, Kovid-19 döneminde aldığı ekonomik önlemler gibi unsurlarda olumlu görüş belirtilmiş.
İlk iş maskeyi çıkardı!
ABD Başkanı Donald Trump’ın, Pazartesi akşamı koronavirüs tedavisi gördüğü Walter Reed Askeri Hastanesi’nden ayrılıp, Beyaz Saray’a gelişinde maskesini çıkarması ve “Hastalıktan korkmayın. 20 yıl öncekinden daha iyi hissediyorum!” gibi açıklamalarda bulunması tepkilere neden oldu.
Seçim Kırgızistan’ı karıştırdı
Kırgızistan’da 4 Ekim’de yapılan parlamento seçim sonuçlarına “hileli olduğu gerekçesiyle” karşı çıkarak gösteri düzenleyen 12 siyasi partinin taraftarları, önceki gün başkent Bişkek’te hükümet binasını ele geçirdi.
‘İşgalci ile mağduru aynı kefede tuttular’
Azerbaycan’a sürpriz ziyaret gerçekleştiren Bakan Çavuşoğlu, dünyanın haklı Azerbaycan’ın yanında yer alması gerektiğini belirterek, “İşgalciyle mağduru aynı kefede tutuyorlar. Böyle gitmeyeceğini tüm dünya anlamalı” dedi.
Soruşturma tamamlandı! ABD'ye kötü haber...
Mayısta düşen F-35 uçağının ana ekran ve kask göstergelerinin uyumunda, hız kontrolünde ve oksijen sistemindeki hatalardan dolayı düştüğü tespit edildi. Düşen uçağınABD'ye 176 milyon dolara mal olduğu kaydedildi.
Kırgızistan'da ortalık karıştı! İşgal ettiler
Kırgızistan'da 4 Ekim Pazar günü yapılan milletvekili seçim sonuçlarını protesto eden göstericiler, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve içerisinde yer alan parlamentoyu işgal etti. Öte yandan göstericiler işgal ettikleri cezaevinden eski cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'i çıkardı.
Cephede savaşamadı sivilleri hedef alıyor!
Cephede ağır kayıplar veren Ermenistan savaşı sivil yerleşimlere taşıdı. Gence’den sonra dün de Berde’ye fırlatılan füzeler bir evin tamamen yanmasına neden oldu.
150 milyon ‘sınırın’ altına düşebilir
Dünya Bankası Başkanı Malpass, Kovid-19 salgınının en fakir ülkelerde bir borç krizini tetikleyebileceği ve 150 milyon kişinin yeniden yoksulluk sınırının altına düşebileceği uyarısı yaptı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI