"hayvan/siyaset-/s/keywords/hayvan/siyaset-/10/s/keywords/hayvan/siyaset-/s/keywords/hayvan/siyaset-/10/9" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan Hayvan Pazarını ziyaret etti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan ın temel geçim kaynaklarının başında gelen hayvancılığın alım-satımının yapıldığı Ardahan Hayvan pazarını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Ardahan'da Merada çalınan büyükbaş hayvanlar bulunarak sahibine teslim edildi
Ardahan'da köyde merada otlarken çalınan 8 büyükbaş hayvan, jandarma ekiplerinin çalışmasıyla bulunarak sahibine teslim edildi.
Ardahan'da kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı
M.A.S'nin kullandığı 36 AZ 444 plakalı otomobil, Ardahan Güney Çevre yolunun Hayvan Pazarı Kavşağında M.A'nın kullandığı 36 EU 362 plakalı kamyonet ile çarpıştı.
Çıldır gölü çevresini kendisine mesken edinen ve bölgeyi komple saran yeşil sinekler vatandaşları canından bezdirdi
Ardahan'da büyük istila başladı. Çok yakında tüm Türkiye'yi ağ gibi saracaklar. O hayvan hep birlikte hücuma geçti. Ardahan’ın ki Çıldır gölü çevresine giriş neredeyse imkansız hale geldi. Her yerde onlardan var. Bu iş acilen çözülmeli.
Cumhur İttifakı Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar Saffet Kaya yı ziyaret etti
Cumhur ittifakı Ardahan Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Yunus Baydar Ardahan ın Doğayen siyaset ve kanaat önderi Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yı Ankara daki ofisinde ziyaret ederek desteğini istedi
Ardahan’dan Ankara’ya büyükbaş hayvan sevkiyatı yapan tır kaza yaptı
Ardahan’dan Ankara’ya büyükbaş hayvan sevkiyatı yapan iş adamı Cavit Çomak’a ait olan tır yoldan düştü
Ardahan'da donmak üzereyken bulunan 3 köpek yavrusu kurtarıldı
Ardahan'da, donmak üzereyken bulunan 3 köpek yavrusu İl Özel İdaresi ekiplerince kurtarıldı. Merkeze bağlı Çamlıçatak bölgesinde karla mücadele çalışması yapan ekipler, Mesire mevkisinde köpek yavrularını fark etti. Ekipler, soğuk ve kardan etkilenerek donmak üzere olan köpek yavrularını araca aldı. Özel idare tesislerine getirilerek bir süre ısıtılan ve yiyecek verilen köpekler, daha sonra Ardahan Hayvan Barınağına teslim edildi.
AK Parti'den 'yüzde 50 artı 1' kuralı için değişim sinyali!
Cumhurbaşkanı seçimindeki “yüzde 50 artı 1” şartıyla ilgili tartışma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Almanya dönüşünde yaptığı “50 artı 1 şartının değişmesi isabetli olur... Mevcutta 50 artı 1 mecburiyeti partileri yanlış yollara sevk ediyor. Kimin eli, kimin cebinde belli değil” açıklamasıyla tekrar gündemin üst sıralarına taşındı.
Maltepe Ardahanlılar Derneği 6. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir Cumhuriyet Kokteyli Düzenledi
Merkezi İstanbul Maltepede bulunan İstanbul Maltepe Ardahanlılar Derneği Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları çerçevesinde kokteyl vererek kutladı. kutlamalara siyaset STK ve Ardahanlı üye ve çok sayıda davetli katıldı
Efes Selçuklu Romanlarla buluştu
İzmir'de Başka Bir Siyaset Okulu İsabey Mahallesi’ne düzenlenen gezi ile sona erdi. Sıfır Ayrımcılık Derneği Elmas Arus ve BBSO öğrencileri İsabey Mahallesi’nde Roman vatandaşlarla bir araya geldi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI