GÜNDEM HABERLERİ

Meteoroloji'den kar uyarısı
Meteoroloji'den kar uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal medya çıkışı: Ahlaki açıdan ciddi bir yozlaşma yaşandığını görüyoruz
İlim Yayma Ödülleri töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde TikTok gibi sosyal medya platformlarında artan müstehcen içerikli görüntülerle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde, yabancı sosyal medya platformlarının kullanımının ..
Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınayan Bahçeli TFF'yi topa tuttu: Süreci yönetemediler
MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Eski Ankaragücü başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan Hakem Halil Umut Meler olayına da değinen Bahçeli TFF'yi eleştirerek, "TFF süreci sağduyu ile yönetememiştir. Masum..
Devlet Bahçeli: Kürtçe'nin merkezileşmesine müsaade edemeyiz
Partisinin İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, TBMM'deki Kürtçe tartışmalarına, "Kürtçe'nin merkezileşmesine müsaade edemeyiz" diyerek tepki gösterdi. Diyarbakır'da yapılan bir bulva..
Google reklamlarından bıkan kullanıcıları mest edecek adım! Yeni dönem 4 Ocak'ta başlıyor
Google, 4 Ocak'tan itibaren gizlilik ihlallerine yol açan üçüncü taraf çerezlerini kapatma sürecini başlatıyor. 'İzlenme Koruması' adı verilen bu özellik, web sitelerinin kullanıcıları izlemesini sınırlayacak ve reklamcılık amaçlı veri takibini engelleyec..
Milyon dolarlık vurgunda Fatih Terim'in banka dökümlerine inceleme başlatıldı
Futbol dünyasının ünlü isimlerinin dolandırıldığı "Seçil Erzan" soruşturmasında teknik direktör Fatih Terim'in banka dökümlerine teknik inceleme başlatıldı. Terim'in banka hesabından "gizli fon" için para kullanılıp kullanılmadığı, Terim'in bu fona para y..
Rizeliler, Lahana Çorbası'nın dünyanın en kötü yemekleri listesine girmesine tepki gösterdi
2023 yılının dünyanın en kötü 100 yemeği arasında Kara Lahana Çorbası'nın da yer alması Rizelileri kızdırdı. Karara tepki gösteren Rizeliler, "Kara Lahana Çorbası'nın 7. sırada olması gayet garip. Kara Lahana'yı dünyada kaç kişi yemiş acaba. Rize'de ben s..
Fenomen Ece Ronay'ın cep telefonları ve diğer dijital materyalleri inceleniyor
Eski eşi iş yerlerine yönelik kurşunlamaya azmettirmek suçlamasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay ve diğer 5 şüpheliye ait cep telefonları ve dijital malzemeler, Siber Şubede inceleniyor. İncelemede, şifreleri kırılan cihazların eski ve..
Kasırgaya kapılan 4 aylık bebek, devrilmiş ağacın üzerinde canlı bulundu
ABD'de, 4 aylık bebeğin içinde olduğu beşik kasırgaya kapıldı. Evlatlarını aramaya çıkan aile üyeleri, "Lord" isimli bebeği fırtına sebebiyle yan yatmış bir ağacın üzerinde buldu.
Ali Koç, sahanın ortasında yumruklanan Halil Umut Meler'i özel uçakla ziyaret etti
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp başkanlarıyla birlikte Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'nın saldırısına uğrayan Hakem Halil Umut Meler'i ziyaret etti. Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koç, "Bu ziyaretin reklamı olmaz. K..
Annenin bir anlık hatası az kalsın pahalıya patlıyordu! Yokuş aşağı kayan bebek arabası kaldırıma çarpıp yola savruldu
İzmir'de ikiz çocukları olan anne arkadaşıyla sohbet ederken bir anlık dalgınlıkla bebek arabasını bıraktı. Yokuş aşağı kayan araba kaldırıma çarparken, içerisindeki bebek de yola savruldu. Bebeğin kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı o anlar güvenlik kamer..
Asgari ücrette 2. toplantı için geri sayım! TÜİK masaya rakamla gelecek
Milyonları ilgilendiren asgari ücret pazarlığında ikinci toplantı 18 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Görüşmede Türkiye İstatistik Kurumu'nun geçinme endekslerini masaya getirmesi bekleniyor.
İstanbul'da sosyal medyadan müstehcen paylaşım yapan 2 kişiye tutuklama
İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından, sosyal medya hesapları üzerinden müstehcen içerikli görüntüler paylaşanlara yönelik başlatılan çalışmada 3 kişi gözaltına alındı. Haklarında "müstehcenlik" gerekçesiyle işlem yapılan ..
Teröre ağır darbe! Son 1 yılda 2.084 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yıllık değerlendirme toplantısında sınır ötesinde düzenlenen operasyonlarla ilgili bilgi verdi. Bakan Güler, "1 Ocak'tan Irak ve Suriye'nin kuzeyi dâhil; 2 bin 84 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Son 4 ayda icra ettiğ..
Tuzla Piyade Okulu'ndaki
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Tuzla Piyade Okulu'nda 10 Kasım günü bazı teğmenlerin yakasına Atatürk fotoğrafı takmayı reddetmesi üzerine çıkan arbedeyle ilgili konuştu. Bakan Güler, "Bu olay sonucu hepsi geçici olarak görevden uzaklaştırıldı. Bu olay..
Türk savunma sanayisinin kalbi DLSS'te attı
Türk savunma sanayisinin kalbi DLSS'te attı
Milli Piyango yılbaşı biletlerine yoğun ilgi
Milli Piyango yılbaşı biletlerine yoğun ilgi
Kıyı illere şiddetli yağış uyarısı
Kıyı illere şiddetli yağış uyarısı
MSB: Irak'ın kuzeyinde 7 terörist etkisiz
MSB: Irak'ın kuzeyinde 7 terörist etkisiz
'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununda Gazze mesajı
'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununda Gazze mesajı
İki bakanlığın 2024 bütçeleri öncesi merhm Milletvekili Bitmez'e saygı duruşu
İki bakanlığın 2024 bütçeleri öncesi merhm Milletvekili Bitmez'e saygı duruşu
Tarımsal destekler bugün hesaplarda
Tarımsal destekler bugün hesaplarda
Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı... Karayılan'ın koruması öldürüldü
Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı... Karayılan'ın koruması öldürüldü
Interpolün aradığı 2 kişi daha İstanbul'da 'Kafes'lendi
Interpolün aradığı 2 kişi daha İstanbul'da 'Kafes'lendi
Meteoroloji Marmara ve Ege'yi uyardı!
Meteoroloji Marmara ve Ege'yi uyardı!
İzmir yılbaşı öncesi sahte içki ve tütün operasyonu... 50 milyon TL vergi kaybı önlendi
İzmir yılbaşı öncesi sahte içki ve tütün operasyonu... 50 milyon TL vergi kaybı önlendi
İstiklal Caddesi yüzde 120’lik kira artışıyla rekor kırdı! Dünyada en dikkat çekici caddeler...
İstiklal Caddesi yüzde 120’lik kira artışıyla rekor kırdı! Dünyada en dikkat çekici caddeler...
Sandıklar 350 seçmene göre kurulacak
Sandıklar 350 seçmene göre kurulacak
49 ilde eş zamanlı 'Narkogüç'
49 ilde eş zamanlı 'Narkogüç'
Evde Bakım için 2,8 milyar TL hesaplarda
Evde Bakım için 2,8 milyar TL hesaplarda
Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Türk hakemlerine çağrı: Ligimizde görev vermeye hazırız
Eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atması Türkiye'de olduğu kadar dünyada da ses getirdi. Portekiz Futbol Federasyonu, TFF'ye mektup yollayarak Türk hakemlerini Portekiz maçlarında görevlendirmeye hazır olduklarını ilet..
Sağlık Bakanı Koca, Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez'in son durumunu aktardı: Durumu düne göre daha ciddi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM'de konuşma yaptığı esnada bayılan ve başını basamaklara vuran Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez'in son durumunu aktardı. Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Solunum ve kalp akciğer pompasıyla hayati fonksiyonları sağl..
Marmara Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı İstanbul'da da hissedildi
Bursa'nın Mudanya açıklarında Marmara Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul dahil olmak üzere çevre illerde de hissedildi.
Adana'da Starbucks şubesine pompalı tüfekli saldırı! Müşteriler canlarını zor kurtardı
Adana'da kahve zinciri Starbucks'ın bir şubesine, müşteriler içeride bulunduğu sırada pompalı tüfekle saldırı yapıldı. Saldırgan, "Filistin'de çocuklarının kanları akıyor, burayı boşaltın." dedikten sonra kafeye defalarca ateş açtı. Kafedeki müşteriler tu..
Umut Nayir ve eşinin acı günü! 16 haftalık bebekleri hayatını kaybetti
Milli futbolcu Umut Nayir ve eşi Enfal Diner Nayir, 16 haftalık bebeklerini kaybetti. Enfal Diner Nayir, acı haberi "Dün doktor kontrolüne gittiğimizde 16 haftalık bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik. Bugün vedalaştık kızımızla. Bize ve acımıza saygı ..
Ürdünlü hackerlar İsrail ordusunun internet sitesini ele geçirdi
Gazze'de katliam yapan İsrail ordusunun internet sitesi hacklendi. Ürdünlü hackerlar, ordunun resmi sitesinin İngilizce sayfasını ele geçirerek Gazze'ye destek mesajı yayımladı. Mesajda "Gazze'deki zulmünüz, ölüm ve savaştan başka bir şey getirmeyecektir...
Adana'da Starbucks'a yapılan silahlı saldırının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı
Adana'da kahve zinciri Starbucks'a giren bir kişi "Filistin'de çocuklarının kanları akıyor burayı boşaltın" diyerek etrafa ateş açtı. Saldırgan yakalanırken kan donduran anlar kameralara yansıdı.
Türkiye'de bugün hava nasıl olacak?
Türkiye'de bugün hava nasıl olacak?
Eve kilitlediği eski eşini diri diri yakan adam, kendini böyle savundu: Her şeyi o yaptı
Adana'da tartıştığı eski eşi Fadime Korkusuz'u üzerine benzin döküp ateşe verdikten sonra eve kilitleyerek öldüren Muhammet Güleç tutuklandı. Otomobil devri yüzünden tartıştıklarını söyleyen Güleç, "Eski eşim beni arabanın devrini vermek için çağırdı, son..
Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı, kış spor okullarını ziyaret etti
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, belediye bünyesindeki kış spor okullarını ziyaret ederek, eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Okullarda yaptığı incelemelerin ardından konuşan Pekyatırmacı, hedeflerinin spor okullarında daha çok çocuğu..
Liselere Temel Hukuk Bilgisi dersi geliyor! Sınıflarda mahkeme kurulacak
Milli Eğitim Bakanlığınca, liselerde seçmeli dersler kapsamına alınan "temel hukuk bilgisi" dersinin müfredatı hazırlandı. Buna göre okullarda mahkeme canlandırması yapılacak ve ders uygulamalı anlatılacak.
İsmail Hacıoğlu'nun Gazze paylaşımı Selim Gülgören'e ait çıktı
Oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun Filistin hakkında yaptığı paylaşımın aslında şarkıcı Selim Gülgören'e ait olduğu ortaya çıktı. Hacıoğlu, 'Bıktık neden sürekli Filistin mesajı paylaşıyorsun' diyenlere verdiği yanıtla büyük beğeni toplamıştı. Ancak Gülgören, söz..
Yaşlı kadını domuz bağı yöntemiyle katleden sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
İstanbul Beyoğlu'nda 63 yaşındaki kadını ellerini, ayaklarını ve ağzını bağlayıp darp ederek ölümüne sebep olan ve bin 500 lira parasıyla telefonunu çalıp kaçan 3 kişinin yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, 1 sanığı ağırlaştırılmış müebbet hapis cez..
Milyon dolarlık vurguna yapılan itiraz reddedildi
Yüksek kar getirisi vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandıran Seçil Erzan davasında bazı müştekilerin, 'bankacılık zimmeti' suçuna ilişkin verilen takipsizlik kararına yaptığı ..
Müdür yardımcısı boğazı bıçakla kesilmiş halde bulundu
Denizli'deki bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Gökhan Akçay, eşi tarafından yaşadıkları apartmanın çatısında boğazı kesilmiş vaziyette ölü bulundu. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Millet Bahçesi'ne dönüştürülme süreci devam eden Atatürk Havalimanı'nın son hali görüntülendi
Türk sivil havacılık tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesine dönüştürülme süreci devam ederken, inşaatın devam ettiği alanın son hali havadan görüntülendi. Fotoğraflarda uçakların iniş kalkış yaptığı pistlerin üzerinde..
Üç ilçeye özel araçla giriş paralı oluyor
İBB ve AB işbirliği ile hayata geçirilen "İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı" kapsamında megakentte yeni adımlar atılıyor. İstanbul'da hem trafik yoğunluğunu azaltmak hem de çevre sağlığını desteklemek için Tarihi Yarımada, Kadıköy ve Beyoğlu'na..
Vatandaşın otopark isyanına Vali Gül'den 2 kelimelik yanıt! Hem İBB'ye hem emniyete ihbarda bulundu
İstanbul Valisi Davut Gül, Arkeoloji Müzesi'nin yanında park edilmiş otomobilleri çeken bir vatandaşın "Burası otopark mı?" sorusuna; "Otopark değil" yanıtını verdi. Gül paylaşımına hem İBB'yi hem de Emniyet'i etiketledi.
Niğde Gazozu fabrikasında feci olay! Temizlemek için su kazanına giren 2 işçi, zehirlenerek hayatını kaybetti
Niğde Gazozu fabrikasında temizlemek için su kazanına giren ve kimyasal maddeden zehirlenen 2 işçi hayatını kaybetti. Kimyasaldan etkilenen 1'i ağır 3 işçi de tedavi altına alındı.
Kadın avukatın savcının odasında çektirdiği fotoğraf tartışma yarattı: Ben asla kaybetmem ya kazanırım, ya öğrenirim
Sosyal medyada binlerce takipçisi olan avukat Buket Tekışık'ın bir savcının odasında çektirdiği fotoğrafı "Ben asla kaybetmem ya kazanırım, ya öğrenirim" notuyla paylaşması tartışma yarattı. Gelen tepkiler üzerine hesabını kapatan Tekışık, "Benim çektirdi..
Köpek balığı, denizde video çeken gencin bacağını kopardı
Avustralya'da denize giren Matteo Mariotti isimli gence köpek balığı saldırdı. Saldırı anında kayıtta olan Matteo Mariotti'nin bacağı koptu.
Türkiye'de en çok aranan meslekler sıralandı! Zirvede özel güvenlik var
İŞKUR, eleman açığı olan meslekleri açıkladı. En çok aranan mesleklerin başında özel güvenlik, satış danışmanı, garson, konfeksiyon işçisi, turizm ve otelcilik elemanı yer aldı.
Bakan Tunç sinyali verdi: Sporda şiddet yasası değişecek
Hakem Halil Umut Meler'e saldırı sonrası Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan yeni bir paylaşım geldi. Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sporda şiddetin önlenmesine yönelik ceza hükümlerini, caydırıcılık açısından yeniden değerlendireceklerini ifa..
Göller Ekspresi'ne ek sefer
Göller Ekspresi'ne ek sefer
Taşıt Takas Sistemi e-Devlet'te
Taşıt Takas Sistemi e-Devlet'te
Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Muhuannad Aloqlah, İstanbul'da yakalandı
Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu madde finansörü ve organize suç örgütü üyesi Muhuannad Aloqlah, İstanbul'da yapılan "Kafes-19" operasyonuyla yakalandı.
Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne neden olduğu motokuryenin ailesini kabul etmediği söylenen Müge Anlı ateş püskürdü
Müge Anlı, Somali Cumhurbaşkanının oğlunun ölümüne neden olduğu Yunus Emre Göçer'in eşinin programa kabul edilmediği söylentisini yalanlayarak "Beni kuryelere karşı hedef mi göstermeye çalışıyorsunuz? Bu nasıl bir geri zekalılık? Ya zekanız geri ya da vic..
Pençe Kilit'ten acı haber!
Pençe Kilit'ten acı haber!
Togg'un sedan modeli 2025 yılında üretilecek
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin yerli otomobili Togg'la ilgili sevindiren bir gelişmeyi duyurdu. Togg'un sedan modelinin 2024 sonunda tanıtılacağını söyleyen Kacır, "2025'te sedan araçlar üretilmeye başlanacak." dedi...
Pençe Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu! Birkaç gün önce,
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde PKK terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada, Piyade Teğmen Eril Alperen Emir şehit oldu. Şehit Emir'in 29 Kasım'da, "Yine ölmedim" şeklinde paylaşım yaptığı ortaya çıktı.
2 günlük bebeği ağzını bantlayıp tarlaya bırakan anne, erkek arkadaşını suçladı
Uşak'ta, iki günlük bebeklerinin ağzını bantladıktan sonra sırt çantasının içerisine koyarak boş bir tarlanın kenarına bırakıp ölüme terk eden babaya ağırlaştırılmış müebbet, anneye ise müebbet hapis cezası verildi. Savunmasında erkek arkadaşını suçlayan ..
Gaziantep'te Kayacık Barajı'ndaki balık ölümleri bölge halkını korkuttu
Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde Kayacık Barajı'nda meydana gelen balık ölümleri ekipleri harekete geçirdi. Bölge halkını tedirgin eden balık ölümlerine ilişkin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri bölgeden numune alındı. Öte yandan cansız balıkların, göl y..
TEKNOFEST 2024'te Adana'da düzenlenecek
Dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST, gelecek yıl Adana'da düzenlenecek. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, gelişmeyi "Uzaklarda arama. TEKNOFEST 2024 Adana" paylaşımıyla duyurdu.
Elon Musk, önümüzdeki sene TEKNOFEST için Adana'ya gelecek
Dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST'e gelecek yıl Adana ev sahipliği yapacak. Eylül ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TEKNOFEST davetine, "Gelecek yıl bizzat katılmayı ve Türkiye'deki diğer yatırım fırsatlarını tartışmayı sabı..
Bugün hava durumu nasıl olacak?
Bugün hava durumu nasıl olacak?
Okul müdürünün yasak aşk zinciri! Önce öğretmenle, sonra veliyle ilişki yaşadı
Antalya'da bir ortaokulda müdürken aynı okuldaki kadın öğretmenle ilişki yaşadığı gerekçesiyle hakkında soruşturma açılarak görevinden alınan ve bir ilkokula öğretmen olarak gönderilen S.Ö. bu kez bir veli ile ilişki yaşadı. Bununla da yetinmeyen öğretmen..
Petrol fiyatları son 5 ayın en düşük seviyesinde! Akaryakıta yeni indirimler yolda
Petrol fiyatlarında araç sahiplerini sevindirecek bir gelişme yaşandı. Brent petrolün varil fiyatı 74-75 dolarla son 5 ayın en düşük seviyesinde seyrediyor. Bu gelişmenin önümüzdeki günlerde akaryakıta indirim olarak yansıması bekleniyor...
Hakaret suçunun
Hakaret suçunun sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi durumunda, suçun "uzlaştırma" kapsamından çıkartılarak "ön ödeme" kapsamına alınmasına yönelik düzenleme tepkilere neden oldu. Birçok vatandaş, "hakaret eden cezaevinden kurtulacak" diyer..
İngiliz gazetesi, Halil Umut Meler'e yapılanları
Hakem Halil Umut Meler'e dün akşam Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası yapılan saldırı İngiliz basınında da geniş yankı uyandırdı. The Sun gazetesi, Türk futbolunun utanç gecesi için "Ulusal rezillik" manşetini attı.
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin platosunda yangın çıktı
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin Kocaeli'deki platosunda yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.
İstanbul'da rezillik! Yangın çıkan zincir marketi yağmaladılar
Gaziosmanpaşa'da bir zincir markette çıkan yangından sonra çalışanlar ürünleri dışarı çıkardı. Bazı vatandaşlar sokakta gördüğü ürünleri poşetlere koyarak götürdü. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Sağlık Bakanı Koca: Meclis'te fenalaşan vekilimiz anjiyoya alındı, tedavisi yoğun bakımda devam ediyor
Saadet Parti Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşması sırasında fenalık geçirip bir anda yere yığılırken kafasını da merdivenlere çarptı. Hastaneye götürülürken kalp masajı da yapılan Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin açıklamad..
İbrahim Özkan, Akşener'in talebi üzerine İBB İYİ Parti grup başkan vekilliği görevinden istifa etti
Katıldığı programda CHP ile ittifakı savunan İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, partisinden istifa etti. Özkan, konuyla ilgili açıklamasında "Genel Başkan Meral Akşener'in talebi doğrultusunda artık hür ve müstakilim. İBB İYİ Parti grup başkan vek..
13 yaşındaki çocuk, 12 yaşındaki çocuğu öldürdü! Bilgisayar oyunundan etkilenmiş
Kayseri'de 12 yaşındaki S.D., 6 katlı inşaatın çatısında bıçakla öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 13 yaşındaki çocuğun, bir bilgisayar oyunundan etkilenerek cinayeti işlediği değerlendiriliyor.
Halil Umut Meler'i yumruklayan Faruk Koca, AK Parti'den ihraç edildi
Hakem Halil Umut Meler'e maç sonunda yumruklu saldırı gerçekleştiren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, AK Parti'den ihraç edildi.
Gidecek mi kalacak mı? Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu nihai kararını açıkladı
MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın sahanın ortasında hakem dövmesi sonrası istifa edeceği konuşulan Emre Belözoğlu, kendilerine destek için gelen taraftarların yanına giderek "Size söz verdiğim gibi sezon sonuna kadar takımın başında kalacağım" ..
Tekirdağ'da, eşiyle yürüyen kadına laf atıp kocasını öldürdüler
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde eşiyle yürüyüş yaparken kendilerine laf atan kişi tarafından kalbinden bıçakla yaralanan 29 yaşındaki Sunay Sorgun hayatını kaybetti. Bıçaklı saldırgan ise tutuklandı. Öte yandan bıçaklı saldırganın yanındaki diğer şüpheli ise ..
Cinsel ilişki hayaliyle eve çağırdığı kadının yaptıkları karşısında korkuya kapılan adam kömürlüğe saklandı
Ankara'da Buse D., para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için aşçı E.Y.M. ile anlaştı. Ancak ikili para konusunda tartışma yaşadı. Bunun üzerine Buse D. iki arkadaşını daha eve çağırdı. Bıçakla kovalanan E.Y.M. kömürlüğe saklanırken Buse D. ile arkadaşlar..
SP milletvekili Bitmez yere yığılırken AK Parti sıralarından
Saadet Partili Bitmez, TBMM'deki konuşması sırasında fenalık geçirip yere yığıldı. Kaldırıldığı hastanede anjiyo yapılan ve yoğun bakıma kaldırılan Bitmez'in sağlık durumu ciddiyetini korurken o anlar yaşanırken bir diyalog olayın da önüne geçti. Bitmez'i..
Gebze metro inşaatında işçiler grev başlattı
Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki metro inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıkları iddia eden işçiler grev başlattı. Projenin isminin bulunduğu afişin üzerine "Bu iş yerinde grev var" yazan işçiler, şantiyede ateş yaktı.
Aile'den aileye bu ay 4 milyar TL ödenecek
Aile'den aileye bu ay 4 milyar TL ödenecek
İletişim'den 'zarar' iddialarına yanıt
İletişim'den 'zarar' iddialarına yanıt
Savunma Sanayii'den ASELSAN'a 30 milyon dolarlık sipariş
Savunma Sanayii'den ASELSAN'a 30 milyon dolarlık sipariş
Tercih işlemlerinde bugün son
Tercih işlemlerinde bugün son
Üniversite sınavı için son bir ay... En etkili çalışma nasıl olmalı?
Üniversite sınavı için son bir ay... En etkili çalışma nasıl olmalı?..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 35 31 1 3 86 22 96 +64
2 Fenerbahçe 35 28 1 6 89 31 90 +58
3 Trabzonspor 35 18 13 4 61 48 58 +13
4 Başakşehir FK 35 16 12 7 50 40 55 +10
5 Beşiktaş 35 16 13 6 48 42 54 +6
6 Alanyaspor 35 12 10 13 50 47 49 +3
7 Kasımpaşa 35 14 14 7 57 63 49 -6
8 Çaykur Rizespor 35 14 14 7 47 54 49 -7
9 Sivasspor 35 12 11 12 42 51 48 -9
10 Antalyaspor 35 11 12 12 40 44 45 -4
11 Adana Demirspor 35 10 11 14 50 47 44 +3
12 Samsunspor 35 11 15 9 40 45 42 -5
13 Kayserispor 35 11 13 11 41 50 41 -9
14 MKE Ankaragücü 35 8 12 15 43 46 39 -3
15 Fatih Karagümrük 35 9 16 10 43 45 37 -2
16 Konyaspor 35 8 14 13 34 48 37 -14
17 Gaziantep FK 35 9 18 8 40 55 35 -15
18 Hatayspor 35 7 15 13 39 49 34 -10
19 Pendikspor 35 8 18 9 40 71 33 -31
20 İstanbulspor 35 4 24 7 26 68 16 -42
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 33 23 7 3 73 31 72 +42
2 Göztepe 33 21 6 6 59 19 69 +40
3 Sakaryaspor 33 16 8 9 48 35 57 +13
4 Bodrumspor 33 15 7 11 42 21 56 +21
5 Çorum FK 33 16 9 8 54 34 56 +20
6 Kocaelispor 33 16 10 7 48 39 55 +9
7 Bandırmaspor 33 13 9 11 49 31 50 +18
8 Gençlerbirliği 33 13 9 11 38 32 50 +6
9 Boluspor 33 14 11 8 31 34 50 -3
10 Erzurumspor FK 33 12 10 11 30 30 44 0
11 Manisa FK 33 9 11 13 40 38 40 +2
12 Ümraniyespor 33 11 15 7 38 46 40 -8
13 Keçiörengücü 34 10 14 10 34 43 40 -9
14 Tuzlaspor 33 9 14 10 34 46 37 -12
15 Adanaspor 33 10 17 6 27 45 36 -18
16 Şanlıurfaspor 33 8 14 11 30 37 35 -7
17 Altay 34 5 25 4 16 76 10 -60
18 Giresunspor 33 2 27 4 15 69 7 -54
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 36 26 5 5 83 29 83 +54
2 Van Spor FK 36 24 6 6 63 37 75 +26
3 Bucaspor 1928 36 21 5 10 54 25 73 +29
4 1461 Trabzon FK 36 21 6 9 71 39 72 +32
5 Ankaraspor 36 15 8 13 45 35 58 +10
6 Yeni Mersin İdman Yurdu 36 16 10 10 50 36 58 +14
7 Beyoğlu Yeniçarşıspor 36 15 14 7 47 38 52 +9
8 Karacabey Belediye Spor 36 13 11 12 43 37 51 +6
9 Ankara Demirspor 36 15 16 5 43 46 50 -3
10 Diyarbekir Spor 36 12 15 9 39 41 45 -2
11 Kırklarelispor 36 11 14 11 33 41 44 -8
12 Altınordu 36 10 13 13 45 39 43 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 36 10 14 12 25 38 42 -13
14 Serik Belediyespor 36 10 16 10 29 45 40 -16
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 36 11 17 8 41 57 38 -16
17 Bursaspor 36 6 22 8 28 64 23 -36
18 Kırşehir Futbol SK 36 5 23 8 38 76 23 -38
19 Adıyaman FK 36 4 25 7 28 63 19 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 12/05/2024 Adana Demirspor vs Gaziantep FK
 12/05/2024 Alanyaspor vs Beşiktaş
 12/05/2024 Fatih Karagümrük vs Galatasaray
 12/05/2024 Fenerbahçe vs Kayserispor
 12/05/2024 Hatayspor vs MKE Ankaragücü
 12/05/2024 Kasımpaşa vs Antalyaspor
 12/05/2024 Konyaspor vs Samsunspor
 12/05/2024 Pendikspor vs Çaykur Rizespor
 12/05/2024 Sivasspor vs Başakşehir FK
 12/05/2024 Trabzonspor vs İstanbulspor (H:1)
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 10/05/2024 Giresunspor (H:1) vs Ümraniyespor
 11/05/2024 Adanaspor vs Bandırmaspor
 11/05/2024 Boluspor vs Çorum FK
 11/05/2024 Erzurumspor FK vs Eyüpspor
 11/05/2024 Göztepe vs Bodrum FK
 11/05/2024 Kocaelispor vs Sakaryaspor
 11/05/2024 Şanlıurfaspor vs Manisa FK
 11/05/2024 Tuzlaspor vs Gençlerbirliği
 05/05/2024 Gençlerbirliği 1 - 0 Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 Hük. Bursaspor 3 - 0 Van Spor FK
 04/05/2024 Altınordu 3 - 3 Ankaraspor
 04/05/2024 Bucaspor 1928 3 - 1 Diyarbekir Spor
 04/05/2024 Serik Belediyespor 0 - 6 Esenler Erokspor
 04/05/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor 3 - 1 Karacabey Belediye Spor
 04/05/2024 Adıyaman FK 4 - 1 Hes İlaç Afyonspor
 04/05/2024 Ankara Demirspor 5 - 2 Yeni Mersin İdman Yurdu
 04/05/2024 Kırklarelispor 1 - 3 Zonguldak Kömürspor
 04/05/2024 Kırşehir Futbol SK 4 - 5 1461 Trabzon FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI