GÜNDEM HABERLERİ

Mavi vatana yerli imza!
Mavi vatana yerli imza!
MSB: 10 terörist etkisiz halde!
MSB: 10 terörist etkisiz halde!
'Kahramanlar-37'de  29 gözaltı!
'Kahramanlar-37'de 29 gözaltı!
İzciler -32 derecede şehitlerin izinden yürüdü
İzciler -32 derecede şehitlerin izinden yürüdü
İçişleri'nden 187 ton alkole 'Çengel'
İçişleri'nden 187 ton alkole 'Çengel'
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
MEB sınavlara ilişkin kılavuzu yayımladı
MEB sınavlara ilişkin kılavuzu yayımladı
Bakan Kirişci'den TÜDKİYEB'e ziyaret
Bakan Kirişci'den TÜDKİYEB'e ziyaret
Kuzey Otoyolu'nda zincirleme kaza: 11 ölü 57 aralı
Kuzey Otoyolu'nda zincirleme kaza: 11 ölü 57 aralı
Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, Türkiye'nin NATO üyeliğiyle ilgili halk oylaması talep etti
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'nin NATO üyeliğiyle ilgili halk oylaması talep etti. Perinçek, basın toplantısı düzenleyerek "NATO'yu Türk milletine soralım. NATO için halk oylaması talep ediyoruz. Buradan Meclis'teki bütün NATO'cu part..
Yerel mahkeme Anayasa Mahkemesi'nin kararını uygulamadı, Can Atalay dosyası yeniden Yargıtay'da
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklu TİP Milletvekili Can Atalay için Anayasa Mahkemesi'nin 2. kez hak ihlali verdiği kararı uygulamadı. Can Atalay'ın dosyası yeniden Yargıtay'a gönderildi.
Fenerbahçe'ye piyango vurdu! Eljif Elmas'ın transferi kasayı dolduracak
Alman ekibi RB Leipzig, İtalyan takımı Napoli'den Eljif Elmas'ı kadrosuna kattı. Leipzig, genç oyuncu için Napoli'ye 25 milyon Euro bonservis ödeyecek. Öte yandan Fenerbahçe, bu transferden yüzde 25 pay alacak.
Samsun'da çocuklara cinsel içerikli görüntü gönderen 2 kişi tutuklandı
Samsun'da kendilerini küçük gösterip çocuklarla cinsel içerikli görüntüler paylaşan 3 kişi, polis operasyonuyla yakalandı. Şahıslardan 2'si tutuklanırken, evlerinde yapılan aramada dijital materyallere el konuldu.
Mardin'de bir kadın, sokak ortasında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Mardin'de bir kadın, sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken, polis ekipleri olay yerinden kaçan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
CHP cephesinden yeni asgari ücrete ilk yorum
CHP'den 17 bin 2 lira olarak açıklanan yeni asgari ücrete ilk yorum geldi. Yeni asgari ücretin beklentileri karşılamadığını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, "Açıklanan asgari ücreti esas aldığımızda, eğer ailede 3 asgari ücret elde ed..
Saadet Partisi Milletvekili Selçuk Özdağ ile AK Partili Fuat Oktay arasında mal varlığı tartışması
TBMM'de kanun teklifi görüşmeleri esnasında AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay ile Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ arasında mal varlığı tartışması yaşandı. Saadet Partili Özdağ, Oktay hakkında bazı iddialar olduğunu ve bu sebeple Oktay'ın ya..
Kuzey Marmara Otoyolu'nda 7 araç birbirine girdi! 10 kişi öldü 57 kişi yaralandı
Kuzey Marmara otoyolu Sakarya mevkisinde 7 araç birbirine girdi. Feci kazada 10 kişi öldü, 57 kişi de yaralandı.
Çalışan emekliye 5 bin lira Resmi Gazete'de
Çalışan emekliye 5 bin lira Resmi Gazete'de
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Hedefinde parti yönetimi vardı! CHP'li başkan, vatandaşları belediye önüne toplayıp isyan bayrağını çekti
Yerel seçimlerde yeniden aday adayı olacağını duyuran Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, isyan etti. CHP Genel Merkezi'nde muhatap bulamadığını ve Ankara'ya kadar gittiğini belirten Elçin, "Aklımın ucundan geçmezdi ben aday olacağım da Cumhuriyet Hal..
Hakem Meler'e yumruk atan eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tahliye edildi
Hakem Halil Umut Meler'e saldırdıktan sonra tutuklu yargılanmak üzere cezaevine sevk edilen eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.
Çarptığı kuryenin ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ilk duruşması 16 Ocak'ta yapılacak
İstanbul'da motokurye Yunus Emre Göçer'in hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Mahmud'un yargılanmasına 16 Ocak 2024'te başlanacak...
Türkiye'de sadece Siirt'te yetişen bıttımın kilosu 800 liradan satılıyor
Siirt'in Tillo ilçesine bağlı köylerde yetişen ve halk arasında "menengiç" olarak da bilinen "bıttım", kilosu 800 liradan satılıyor. Fiyatı yüksek olmasına rağmen bıttım kapış kapış satılıyor.
Yere yatırıp üzerine çıktığı 16 yaşındaki çocuğu bıçaklayarak öldürdü
Adıyaman'da bir şahıs, tartıştığı 16 yaşındaki çocuğu yere yatırıp üzerine çıktıktan sonra bıçaklayarak öldürdü. Olay, güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken saldırgan ise gözaltına alındı.
Çankırı'da 4.5 şiddetinde deprem
Sabah saatlerinde Malatya'da meydana gelen 4.3 şiddetindeki depremin ardından, saat 16.04'te de Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde 4.5 şiddetinde deprem oldu. Sarsıntı Kastamonu ve çevre illerden de hissedildi.
Çankırı'daki depremin ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan iki il için 6,8'lik deprem uyarısı
Çankırı'da meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem sonrası Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan iki il için 6,8'lik deprem uyarısı geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ercan, "Çankırı-Ilgaz'daki deprem, bu yörede Kuzey Anadolu Kırığının g..
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye! Kanun teklifi yasalaştı
Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye verilmesini de içeren ekonomi ağırlıklı torba kanun teklifi Meclis'te kabul edildi. İkramiye ödemelerinin bu hafta içinde hesaplara aktarılması bekleniyor. Öte yandan Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtlı çiftçiler d..
Sinan Oğan, kendisine hakaret eden İYİ Partili Sebati Ataman'ı, Meral Akşener'e şikayet etti
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun TBMM Genel Kurulu'ndaki eyalet ve özerlik sözlerine tepki gösteren Sinan Oğan'ı, İYİ Partili Mehmet Sebati Ataman sert bir şekilde eleştirip hakaret etti. Oğan ise, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak At..
Yeni asgari ücret 17 bin 2 lira oldu
Asgari ücret zammında düğüm çözüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, işçi ve işveren tarafıyla Ankara'da bir araya geldi. Kritik toplantının sona ermesinin ardından kameralar karşısına geçen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ''Temmuz ayında net asga..
Asgari ücret zammı TÜRK-İŞ'i memnun etmedi: Bizim talebimiz 18 bin liraydı
2024 yılında geçerli olacak yeni asgari ücret 17 bin 2 lira olarak belirlendi. Ancak yapılan zam işçi temsilcisi TÜRK-İŞ'i memnun etmedi. Yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirten TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, "Bizim asgari ücret talebimiz 18 bi..
İnşaat sektörüne güven azaldı
İnşaat sektörüne güven azaldı
Bakan Göktaş: Kadın istihdam oranını yüzde 33'e yükselttik
Bakan Göktaş: Kadın istihdam oranını yüzde 33'e yükselttik
71 hedefe hava harekatıyla 59 terörist etkisiz hale getirildi!
71 hedefe hava harekatıyla 59 terörist etkisiz hale getirildi!
Teröristlere misliyle karşılığa devam!
Teröristlere misliyle karşılığa devam!
İstanbul 16 milyon yabancıyı ağırladı
İstanbul 16 milyon yabancıyı ağırladı
Bakan Tunç açıkladı... Sosyal medyada terör propagandasına 3 tutuklama
Bakan Tunç açıkladı... Sosyal medyada terör propagandasına 3 tutuklama
2023 yılı Damızlık Düve Alım Desteği için 7 Ocak son!
2023 yılı Damızlık Düve Alım Desteği için 7 Ocak son!
Motorkuryenin eşi, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu hakkındaki şikayetini geri çekti
İstanbul'da motokurye Yunus Emre Göçer'in hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud'un oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. İddianamede motokuryenin eşinin 13 ..
İsveç'in NATO'ya katılımına ilişkin kanun teklifi TBMM Dışişleri Komisyonu'nda kabul edildi
İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına ilişkin kanun teklifi TBMM Dışişleri Komisyonu tarafından kabul edildi. Teklife AK Parti, MHP ve CHP "evet" oyu verirken İYİ Parti ve Saadet Partisi ise "hayır" oyu verdi. DEM Parti ise oylamaya katılmad..
İstanbul Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen lüks araçlara vatandaşlardan yoğun ilgi
Organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen ve emniyete tahsis edilen lüks araçlar, İsranbul'un farklı noktalarında hizmete başladı. Araçlara yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ve turistler, fotoğraf çektirebilmek için sıraya..
Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye verilmesi TBMM'de kabul edildi
Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye verilmesini öngören kanun teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatacağına dair açıklamasında "Bakanlık olarak da çal..
Masaj salonunda yüzüne kezzap atılan kadın çalışan ağır yaralandı
Çanakkale'de bir masaj salonunda çalışan 24 yaşındaki kadının yüzüne bir müşterisi kezzap attı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, saldırgan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kabine, asgari ücret için bugün bir araya geliyor! İşte masadaki zam senaryoları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak olan Kabine'nin ana gündem maddesi milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammı olacak. Yeni asgari ücretin hafta içinde açıklanması beklenirken, enflasyon üzerinden yapılan hesaplamaya göre ..
Arjantin'de şiddetli yağışlar sonucu yaya köprüsü sel sularına kapıldı
Arjantin'in Catamarca eyaletinde şiddetli yağışların ardından meydana gelen selde nehirdeki yaya köprüsü yıkıldı. Amatör kameraya yansıyan görüntülerde hızla gelen sel sularının köprüyü alıp götürdüğü görüldü. O anlarda çevredeki 3 kişi can havliyle kaçış..
27 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak! İşte kadrolar
Cumhurbaşkanı kararı ile 2024 yılında 27 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak. Bu kadronun 23 bin 464'ü uzman tabip, 3 bin 498'i tabip, 9'u ebe, 25'i sağlık memuru, hemşire ve sağlık teknikeri olacak.
Bıçaklı kavgada yaralanan genç, hastanede bir kez daha bıçaklandı
İzmir'de bıçaklı kavgada yaralanan genç, hastaneye gelen husumetlisi tarafından bir kez daha bıçaklandı. Yaralının tedavisi sürerken saldırgan ise kısa sürede yakalandı.
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar Denizli'de
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar Denizli'de
Yılın son günlerinde hava nasıl?
Yılın son günlerinde hava nasıl?
Bahçeli'den şehit cenazesinde protesto edilen Özel'e: Aklını başına almazsa sokakta bile yürüyemeyecek
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın Manisa'daki cenaze töreninde protesto edilen CHP lideri Özgür Özel'e sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Memleketi Manisa'da protesto edilen bu şahıs aklını başına almazsa sokakta bile yürüye..
Şarkışla Belediyesi'nde işçilere yüzde 120 zam: En düşük maaş 33 bin TL oldu
Sivas'ın Şarkışla Belediyesi'nin kadrolu çalışanlarına toplu sözleşme ile yüzde 120 zam aldı. Böylece belediyedeki en düşük maaş 33 bin TL oldu.
Bursa'da 2 bin yıllık İncil bulundu! 10 milyon dolar değer biçiliyor
Bursa'da 1. yüzyıla ait ceylan derisinden papirüs üzerine Aramice yazılı İncil ele geçirildi. İki bin yıllık İncil için 10 milyon dolar değer biçilirken, alışveriş için buluşan 6 tarihi eser kaçakçısı, jandarmanın nefes kesen operasyonu ile yakalandı...
16 yaşındaki kız çocuğunu istismar eden adam, polisin elinden kaçıp camdan atladı
İstanbul'da 16 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan ve sağlık kontrolü için götürüldüğü hastaneden elleri kelepçeli şekilde kaçan şahıs bir eve saklandı. İhbar üzerine bölgeye polis gelirken, şahıs camdan atlayıp kaçmaya çalıştı. Genç, ten..
Malezyalı şirket, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın işletme hakkını satıyor
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nın tüm işletme haklarını elinde bulunduran Malezyalı şirket, ortaklık için IC Holding ile görüşüyor. Eğer anlaşma sağlanırsa IC Holding, işletme hakkını ortak olacak.
Kadıköy'de yıkım esnasında binada çökme meydana geldi! Enkaz altında kalan bir işçi yaralandı
İstanbul Kadıköy'de yıkım esnasında binada göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 1 işçi, itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı.
Yüreğimize kor olup düştüler! Şehitlerimiz için 6 ilde 6 veda
Irak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen 6 askerimiz memleketlerinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehitler için düzenlenen törende gözyaşları sel olup aktı. Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun cenazesi memleketi Sinop'ta, Piyade Uz..
Doğum haberini beklerken ölüm haberini aldılar! Ailenin
Bolu'da doğum sancısıyla acile gelen kadın, bir süre sıra bekledikten sonra ameliyata alındı. Ameliyatta bebeğin anne karnında yaşamını yitirdiği belirlenirken ölüm haberini alan babanın feryatları ise yürekleri dağladı. Baba Ali Çağlar, "Sabah geldiğimiz..
İstanbul'da motokuryenin ölümüne sebep olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu hakkında 6 yıla kadar hapis talebi
İstanbul'da motokurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud hakkında taksirle ölüme neden olmak suçlamasıyla dava açıldı. İddianamede Mahmud'un 2 yıldan 6 yıla kadar hapsi isteniyor...
Büyükçekmece'de kuyumcu soygunu: 2 dakikada 12 milyon lira değerinde altın çalındı
Büyükçekmece'de bir kuyumcudan 2 dakikada yaklaşık 12 milyon lira değerinde altın çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
MİT, terör örgütü PKK'ya ait Aynularab, Kamışlı ve Amude'deki tesisleri imha etti
MİT, Suriye'de sorumlu düzeydeki örgüt unsurlarının da içinde bulunduğu terör örgütü PKK'ya ait Aynularab, Kamışlı ve Amude'deki tesisleri imha etti, 50'ye yakın hedef vuruldu.
İzmir'de bir okula Esat Oktay Yıldıran isminin verilmesi ortalığı karıştırdı, bakanlıktan açıklama geldi
İzmir'in Buca ilçesinde Belenbaşı Köyü'nde yıkılıp tekrar yapılan Belenbaşı İlkokulu'na Esat Oktay Yıldıran isminin verilmesi ortalığı karıştırdı. Tepkilerin ardından açıklama yapan Milli Eğitim Bakanlığı, "Böyle bir uygulamanın Bakanlığımızca tasvip edil..
Bakan Işıkhan'dan 'asgari' açıklama
Bakan Işıkhan'dan 'asgari' açıklama
TGC Başkanı Olcayto istifa etti
TGC Başkanı Olcayto istifa etti
Milli Eğitim'den öğretmenlerin gözüyle 100. yıl sempozyumu
Milli Eğitim'den öğretmenlerin gözüyle 100. yıl sempozyumu
Bakan Tekin'den Gaziantep temasları
Bakan Tekin'den Gaziantep temasları
Hudut Kartalları geçit vermiyor!
Hudut Kartalları geçit vermiyor!
Öğretmenlerin atama sonuçları açıklandı
Öğretmenlerin atama sonuçları açıklandı
501 hakim ve savcının yeri değişti!
501 hakim ve savcının yeri değişti!
Antalya'da düzenlenen Kafes-24 operasyonunda
Antalya'da düzenlenen Kafes-24 operasyonunda "Çukur Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda operasyona ilişkin bilgiler paylaşarak, "MASAK raporları doğrultusunda Çuk..
Irak'ın kuzeyindeki saldırıda şehit olan 6 asker için Hakkari'de tören düzenlendi
Irak'ın kuzeyinde Pençe Kilit Harekatı bölgesinde PKK terör örgütünün saldırısında şehit olan 6 askerimiz için Hakkari'de tören düzenlendi. Törene Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve komuta kademesi katıldı. Töre..
Kırıkkale'de
Kırıkkale'de, halk arasında "ormanın hayaleti" olarak bilinen koruma altındaki vaşak, fotokapan tarafından görüntülendi.
HSK kararnamesi ile 510 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi
Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) adli ve idari yargıdaki atama kararnamesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, 510 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.
Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan hayatını kaybetti
Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 73 yaşındaki Okuyan, geçtiğimiz günlerde geçirdiği iç kanama sonrasında yoğun bakıma alınmıştı.
Yurtta bugün hava durumu nasıl olacak?
Yurtta bugün hava durumu nasıl olacak?
Onlarca çocuk başka bir çocuğu sopalarla dövdü! O anlar kamerada
İstanbul'da onlarca çocuğun başka bir çocuğu tekme, tokat ve sopayla dövdüğü anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Vatandaşların film seyreder gibi kavgayı izlemesi dikkatlerden kaçmadı.
Hollanda'dan gelen gurbetçi, trafikte terör estirdi
İstanbul'da Hollanda plakalı bir aracın sürücüsü, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı başka bir sürücünün önünü kesip aracını yumrukladı. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
İstanbul'da eğlence mekanlarındaki turistlere fazla hesap çıkaran ve karşı gelen müşterileri darbederek yağmalayan çeteye yönelik operasyonda 93 şüpheli yakalanmıştı. Çete üyelerinin, kendilerine karşı gelen turistleri sopalarla darbettikleri anlarının gö..
Müge Anlı'nın canlı yayında arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti! Acılı kardeş sinir krizi geçirdi
Günlerdir Müge Anlı'nın programında aranan ve dün cansız bedeni bulunan Mustafa Hakkulu'nun yakın arkadaşı İsa Dumlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Canlı yayında cinayeti itiraf eden Dumlu, "Karıma laf söyledi ben de öldürüp köprüden attım" dedi. Ha..
MİT, terör örgütü PKK'nın sözde sorumlularından Erdinç Bolcal'ı etkisiz hale getirdi
MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Erdinç Bolcal'ı Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de nokta operasyonla etkisiz hale getirdi. Bolcal, PKK tarafından ülkemize ve güvenlik güçlerimize yönelik düzenlenen eylemlerde yer alacak teröristlere id..
Şehit cenazesinde protesto edilen Özgür Özel: Ailesi benden özür dilemek istedi
Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın Manisa'daki cenazesinde protesto edilen Özgür Özel, şehit ailesinin konu ile ilgili kendisinden özür dilemek istediğini ancak bunu kabul etmediklerini aktardı.
Jeofizik ekibi üstüne basa basa uyarıyor: Erzincan, Tokat ve Sivas çevresindeki faylarda gerilim arttı
Muş'taki deprem tehlikesine yönelik incelemelerde bulunmak üzere bir araya gelen jeofizik ekibi, yaptıkları çalışmalarla Kuzey Anadolu fayı üzerinde bulunan Erzincan, Tokat ve Sivas çevresindeki faylarda gerilimin arttığını belirledi. Bilim insanları, öze..
Yeşim Salkım, şehitlerimizle ilgili yaptığı paylaşımı eleştiren takipçisine küfretti
Yeşim Salkım, 12 askerimizin şehit olmasının ardından "Evlatlar kurban ediliyor, ülkenin sınırı böyle mi korunur" diyerek tepki gösterdi. Salkım, sözlerine "Zengin kodamanın karısı olup boğaz manzaralı yalıda mı sınırlarımız korunur?" diyen takipçisine si..
İletişim'den 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği' açıklaması
İletişim'den 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği' açıklaması
İstanbul'da Uluslararası Kültür Günü'nde renkli görüntüler
İstanbul'da Uluslararası Kültür Günü'nde renkli görüntüler
Bilal Erdoğan'dan 'Güzide Gençlik'e ziyaret
Bilal Erdoğan'dan 'Güzide Gençlik'e ziyaret
Kırmızı bültenle aranıyordu... Barış Boyun İtalya'da yakalandı!
Kırmızı bültenle aranıyordu... Barış Boyun İtalya'da yakalandı!
Türk Günü Festivali'ne NYPD mensubu Türk polislerden rekor katılım
Türk Günü Festivali'ne NYPD mensubu Türk polislerden rekor katılım
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 36 32 1 3 89 24 99 +65
2 Fenerbahçe 36 29 1 6 92 31 93 +61
3 Trabzonspor 37 20 13 4 65 48 64 +17
4 Başakşehir FK 37 17 13 7 51 41 58 +10
5 Beşiktaş 37 16 13 8 51 45 56 +6
6 Kasımpaşa 37 15 14 8 60 64 53 -4
7 Alanyaspor 37 12 10 15 52 49 51 +3
8 Sivasspor 37 13 12 12 45 53 51 -8
9 Çaykur Rizespor 37 14 15 8 48 56 50 -8
10 Antalyaspor 37 12 13 12 43 48 48 -5
11 Adana Demirspor 37 10 13 14 52 55 44 -3
12 Samsunspor 37 11 16 10 41 49 43 -8
13 Kayserispor 37 11 14 12 43 55 42 -12
14 Gaziantep FK 37 11 18 8 49 57 41 -8
15 Konyaspor 37 9 14 14 39 50 41 -11
16 MKE Ankaragücü 37 8 13 16 44 48 40 -4
17 Hatayspor 37 8 15 14 43 52 38 -9
18 Fatih Karagümrük 37 9 18 10 46 51 37 -5
19 Pendikspor 37 9 18 10 42 72 37 -30
20 İstanbulspor 37 4 26 7 27 74 16 -47
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 34 24 7 3 77 31 75 +46
2 Göztepe 34 21 6 7 60 20 70 +40
3 Sakaryaspor 34 17 8 9 50 35 60 +15
4 Bodrumspor 34 15 7 12 43 22 57 +21
5 Çorum FK 34 16 10 8 55 36 56 +19
6 Kocaelispor 34 16 11 7 48 41 55 +7
7 Boluspor 34 15 11 8 33 35 53 -2
8 Gençlerbirliği 34 13 9 12 39 33 51 +6
9 Bandırmaspor 34 13 10 11 49 32 50 +17
10 Erzurumspor FK 34 12 11 11 30 34 44 -4
11 Ümraniyespor 34 12 15 7 40 47 43 -7
12 Manisa FK 34 9 12 13 40 40 40 0
13 Keçiörengücü 34 10 14 10 34 43 40 -9
14 Adanaspor 34 11 17 6 28 45 39 -17
15 Şanlıurfaspor 34 9 14 11 32 37 38 -5
16 Tuzlaspor 34 9 14 11 35 47 38 -12
17 Altay 34 5 25 4 16 76 10 -60
18 Giresunspor 34 2 28 4 16 71 7 -55
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 36 26 5 5 83 29 83 +54
2 Van Spor FK 36 24 6 6 63 37 75 +26
3 Bucaspor 1928 36 21 5 10 54 25 73 +29
4 1461 Trabzon FK 36 21 6 9 71 39 72 +32
5 Ankaraspor 36 15 8 13 45 35 58 +10
6 Yeni Mersin İdman Yurdu 36 16 10 10 50 36 58 +14
7 Beyoğlu Yeniçarşıspor 36 15 14 7 47 38 52 +9
8 Karacabey Belediye Spor 36 13 11 12 43 37 51 +6
9 Ankara Demirspor 36 15 16 5 43 46 50 -3
10 Diyarbekir Spor 36 12 15 9 39 41 45 -2
11 Kırklarelispor 36 11 14 11 33 41 44 -8
12 Altınordu 36 10 13 13 45 39 43 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 36 10 14 12 25 38 42 -13
14 Serik Belediyespor 36 10 16 10 29 45 40 -16
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 36 11 17 8 41 57 38 -16
17 Kırşehir Futbol SK 36 5 23 8 38 76 23 -38
18 Bursaspor 36 6 22 8 28 64 23 -36
19 Adıyaman FK 36 4 25 7 28 63 19 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/05/2024 Galatasaray vs Fenerbahçe
 26/05/2024 Adana Demirspor vs Başakşehir FK
 26/05/2024 Alanyaspor vs Antalyaspor
 26/05/2024 Fatih Karagümrük vs Samsunspor
 26/05/2024 Fenerbahçe vs İstanbulspor
 26/05/2024 Hatayspor vs Çaykur Rizespor
 26/05/2024 Kasımpaşa vs Beşiktaş
 26/05/2024 Konyaspor vs Galatasaray
 26/05/2024 Pendikspor vs Gaziantep FK
 26/05/2024 Sivasspor vs Kayserispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 11/05/2024 Kocaelispor 0 - 2 Sakaryaspor
 11/05/2024 Erzurumspor FK 0 - 4 Eyüpspor
 11/05/2024 Boluspor 2 - 1 Çorum FK
 11/05/2024 Göztepe 1 - 1 Bodrum FK
 11/05/2024 Adanaspor 1 - 0 Bandırmaspor
 11/05/2024 Tuzlaspor 1 - 1 Gençlerbirliği
 11/05/2024 Şanlıurfaspor 2 - 0 Manisa FK
 10/05/2024 Giresunspor 1 - 2 Ümraniyespor
 10/05/2024 Keçiörengücü 1 - 1 Altay
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 Hük. Bursaspor 3 - 0 Van Spor FK
 04/05/2024 Altınordu 3 - 3 Ankaraspor
 04/05/2024 Bucaspor 1928 3 - 1 Diyarbekir Spor
 04/05/2024 Serik Belediyespor 0 - 6 Esenler Erokspor
 04/05/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor 3 - 1 Karacabey Belediye Spor
 04/05/2024 Adıyaman FK 4 - 1 Hes İlaç Afyonspor
 04/05/2024 Ankara Demirspor 5 - 2 Yeni Mersin İdman Yurdu
 04/05/2024 Kırklarelispor 1 - 3 Zonguldak Kömürspor
 04/05/2024 Kırşehir Futbol SK 4 - 5 1461 Trabzon FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI