18-12-2023 16:27:22

Damal da hırsızlar 16 adet büyükbaş hayvanı çaldı.

Damal ilçesine bağlı İkizdere köyünde gece saatlerinde bir vatandaşın ahırına giren hırsızlar 16 adet büyükbaş hayvanı çaldı
Damal da hırsızlar 16 adet büyükbaş hayvanı çaldı.

Damal’a 16 Km mesafedeki İkizdere köyünde Zakir ve Nezir Demirhan kardeşlerin ahırına giren hayvan hırsızları ahırda bulunan tüm hayvanları çalarak gecenin karanlığından yararlanarak kayıplara karıştılar.

Edinilen bilgiye göre olay, önceki gece Damal’ın İkizdere köyünde yaşandı. Köy sakinlerinden Denizhan kardeşlere ait evin ahırına giren hırsızlar, ahırdaki bütün hayvanları boşalttılar. Sabah uyandıklarında ahırlarının kapısını açık gören Denizhan kardeşler ahırdaki tüm hayvanlarının çalındığını fark edince durumu jandarmaya bildirdiler. Olay yerine gelen jandarma ekipleri hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Denizhan kardeşler, ahırlarından çalınan hayvanların bulunması için yetkilerden yardım talebinde bulundu. Köylerinde bu tür hırsızlık vakalarının yaşandığını belirten köy sakinleri ise, yetkililerden hayvan hırsızlığının bir daha yaşanmaması için gereken önlemlerin almasını istediler.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI