17-04-2023 19:21:19

Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanlığının düzenlediği iftar yemeğinde adaylarını tanıttı

Ardahan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Volkan Bozkurt’un Sırda Plus’da organize ettiği iftar yemeğinde aday tanıtım toplantısı yapıldı
Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanlığının düzenlediği iftar yemeğinde adaylarını tanıttı

Ardahan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Volkan Bozkurt’un Sırda Plus’da organize ettiği iftar yemeğinde aday tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya Milletvekili adayları Caner Çoban, Murat Öngel, Yeniden Refah Partisi Kars Milletvekili adayları, Murat Kızıltaş, Oktay Akarçay, Ertürk Topçu, Gazeteciler ve çok sayıda parti mensupları katıldı.

Yeniden Refah Partisi Ardahan Milletvekili adayı Caner Çoban, Yeniden refah partisi il başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeği ve aday tanıtım toplantısında şu ifadelere yer verdi. Sözlerime başlamadan önce Ramazan-ı şerifinizi, yakında idrak edeceğimiz kadir gecemizi  ve akabinde Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor. Ülkemize, Ardahan'ımıza ve tüm insanlığa huzur barış ve hoş görü getirmesini temenni ediyorum dedi.

Çoban, bu vesile ile deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Yine aynı şekilde mescit-i Aksa’nın müdafası sırasında siyonist teröristler tarafından şehit edilen Filistinli müslüman kardeşlerimize de Rabb-i Rahimimizden rahmetler diliyorum. Çoban, Malumunuz olduğu üzere 14 Mayıs günü yeni bir seçime gidiyoruz. Bir tarafta 7 ortağın bir araya gelerek kurdukları millet ittifakı, diğer tarafta ise aynı mukaddesat yolunda ilerleyen, yeniden refah partisi olarak bizim de içinde yer aldığımız 4 partinin oluşturduğu Cumhur ittifakı var. Yine malumlarınızdır ki; başından beri niyetimiz bu seçimlere Dr. Fatih Erbakan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığında tek başımıza girmekti. Lakin gelinen süreçte karşı cephede yer alan birbirinden farklı görüşlerin bir araya gelerek, ülkemizin maddi ve manevi kazançlarına göz dikmeleri, özellikle bizim kırmızı  çizgimiz diye tanımladığımız bir çok manevi konuda tahribata gidecek olmaları, bizleri cumhur ittifakı saflarına katılmayı zorunlu kılarak, tarihi bir sorumluluk almaya mecbur etmiştir dedi.

Ardahan Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Caner Çoban, büyük bir kitlesi olan  Yeniden Refah Partisi olarak bu seçimlerde Cumhur ittifakının yanında yer alarak karşı ittifakların eylem ve söylemlerinin karşısında durmak adeta onlara siper olmak mahşeri vicdan huzurunda bir sorumluluktur.  Bizlere şerefli oyları ile destek olacak seçmen ve sevenlerimize sesleniyoruz ittifakta olduğumuz için baraj problemimiz yoktur. Rahatlıkla oylarınızı Yeniden Refah Partisin adaylarına verebilirsiniz keza biz seçimlere kendi adaylarımız ve kendi logomuz ile giriyoruz. Değerli gönül daşlarım hiçbir zafere çiçekli yollarla gidilmez zor bir süreç bizi bekliyor. Kazanılan her koltuğun bir gün kaybedilme hüznünü yaşamak mukadderattır. Bu yüzden koltuklara değil Müslümanca yaşamanın ve Müslümanca konuşmanın onuruna talibiz. En başından beri doğruya doğru yanlışa yanlış diyeceğiz doğrunun yanında yanlışın arkasında olacağız dedi.

Çoban, sözlerini şöyle tamamladı.14 Mayıs'a kadar Yeniden Refah partisi Ardahan Milletvekili adaylarımız  Şahsım  ve Murat Öngel için sahada olmaya ve adaylarınızın kazanması için gayret göstermeye hepinizi davet ediyorum. Hepinizi tekrardan hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI