05-04-2021 00:08:21 Son Güncelleme: 05-04-2021 00:20:21

Yalçın Taştan, Halk TV’de Ardahan’ın merkezi hükümetten yeterince yatırım almadığını ileri sürdü

Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, Halk TV’de Eylül Han Tezel’in sunduğu Yerelden Siyasete adlı canlı yayın programına konuk oldu
Yalçın Taştan, Halk TV’de Ardahan’ın merkezi hükümetten yeterince yatırım almadığını ileri sürdü

Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, Halk TV’de Eylül Han Tezel’in sunduğu Yerelden Siyasete adlı canlı yayın programına konuk oldu.

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ve CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut’un da konuk olduğu canlı yayında Taştan, Ardahan’ın sorunlarını ve Belediye çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi. Özellikle Ardahan’da ki işsizliği de dile getiren Başkan Taştan, Ardahan’ın merkezi hükümetten yeterince yatırım almadığını ileri sürdü.

Ardahan Belediyesinin kıt kanata imkanlarla çözüm odaklı projeler ürettiğini açıklayan Başkan Taştan, Ardahan’ın sınır kapılarında yeterince faydalanmadığını söyledi. Tarım ve hayvancılık başta olmak üzere pandemi döneminde esnafın yaşadığı sıkıntılar ve göçe dikkat çeken Taştan, CHP Belediyelerin sosyal belediyecilik örneğini ortaya koyduğunu ve CHP iktidarıyla Ardahan’ın nefes alacağını sözlerine ekledi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI