02-02-2023 08:34:02

Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın son iki haftada başına gelmeyen kalmadı! Yaşadıkları nedeniyle yüzü şişti

Geçtiğimiz günlerde minibüsün çarpması sonucu trafik kazası geçiren ünlü sunucu iki hafta içerisinde yaşadığı talihsizlikleri sosyal medya hesaplarından anlattı. Yüzünde şişlikler oluşan Yıldız, "Yaklaşık iki haftadır olmayacak ne varsa beni buluyor. Önce minibüs çarptı, uçağıma yıldırım düştü. Kötüyü çağırmak istemiyorum." ifadelerini kullandı.
Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın son iki haftada başına gelmeyen kalmadı! Yaşadıkları nedeniyle yüzü şişti

Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın başına gelmeyen kalmadı. Geçtiğimiz günlerde minibüsün çarpması sonucu trafik kazası geçiren Özlem Yıldız, ardından bindiği uçağa da yıldırım isabet etti.

YÜZÜ ŞİŞTİ

Özlem Yıldız, bu sabah uyandığında yüzünde şişlikle karşılaştı. Ünlü sunucu Yıldız, son zamanlarda yaşadığı talihsizlikleri sosyal medya hesabından anlattı.

"KÖTÜYÜ ÇAĞIRMAK İSTEMİYORUM"

Yıldız, şunları söyledi: "Yaklaşık iki haftadır olmayacak ne varsa beni buluyor. Önce minibüs çarptı, uçağıma yıldırım düştü. Kötüyü çağırmak istemiyorum. Bu sabah da bir anda bu şekilde uyandım. Hiçbir şey yokken yani... Yeni yeni buzlarla inmeye başladı. Zor konuşuyorum. Bunun ne olduğunu bilmiyorum, hiçbir fikrim yok. Gece hiçbir şeyim yoktu. Sabah böyle kalktım..."

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI