Giresun’un Tirebolu ilçesinde meydana gelen trafik kazası yürekleri dağladı. Seyir halindeki hafif ticari araç, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkarak dereye devrildi.
Kazada araçta bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin yoğun çalışması sonucu araçtan çıkarılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından morga kaldırılırken, kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.