SPOR HABERLERİ

Manisa'ya 'Diamond Cup'tan 7 madalya
Manisa Büyükşehir Belediyespor Karate takımı, Kütahya’da düzenlenen ve 83 kulüpten 783 sporcunun katıldığı Diamond Cup turnuvasında 3 gümüş, 4 bronz olmak üzere 7 madalya kazandı.
Manisa Boks Gala Gecesi gönüllülerine teşekkür
Manisa Boks Gala Gecesinin Organizasyonu'nda gönüllü olarak destek veren ekiple özel bir işletmede toplantı gerçekleştirdi.
Ardahan Haberi: Al-Nassr, Ronaldo'nun ardından şimdi de Galatasaray'ın yıldızına gözünü dikti
Al-Nassr kulübü Cristiano Ronaldo'nun ardından şimdi de gözünü Galatasaray'ın yıldızına dikti. Suudi Arabistan ekibi Arjantinli golcü Mauro Icardi'yi takıma katmak için harekete geçti.
Ardahan Haberi: Futbolseverler bu ihtimali hiç beklemiyordu!
Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası'nda karşılamadığı Arjantinli yıldız Lionel Messi ile özel maçta mücadele edecek. Messi'nin top koşturduğu Paris Saint Germain, 18 Ocak'ta Al Nassr ve Al Hilal'in futbolcularınd..
Serhat Ardahanspor, Kars 36 Spor ile sahasında berabere kaldı
Ziraat Türkiye Kupasında karşılaşan Serhat Ardahanspor ile Kars Spor bu kez lig maçında karşı karşıya geldi. Kupa maçında Kars Spor'a elenen Serhat Ardahanspor lig maçında rakibi karşısında iyi futbol oynamasına rağmen 1 puana razı oldu..
Ardahan Haberi: Kars 36 Spor deplasmanda Serhat Ardahan Spor ile karşılaşacak
Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu doğu derbisinde Kars 36 Spor deplasmanda Serhat Ardahan Spor ile karşılaşacak
Ardahan Haberi: Serhat Ardahanspor’un Ziraat Türkiye Kupasında karşılaşacağı rakibi belli oldu.
Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Serhat Ardahanspor’un Ziraat Türkiye Kupasında karşılaşacağı rakibi belli oldu. Serhat Ardahanspor’un ilk turda rakibi Kars 36 Spor oldu. Karşılaşma 13-14-15 Eylül’de Ardahan’da oynanacak
Ardahan Haberi: Kars 36 Spor hazırlıklarını sürdürüyor
Kars 36 Spor hazırlıklarını sürdürüyor.
A Milli Erkek Basketbol Takımının geniş kadrosu açıklandı
FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri ikinci turunda mücadele eden ve FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımının geniş kadrosu belli oldu.
Liverpool'da taç antrenörlüğü yapmış olan Gronnemark, Trabzonspor’da mesaiye başladı
Trabzonspor’un Avusturya’da sürdürdüğü 2’nci etap kamp çalışmalarına daha önce Liverpool’da Jürgen Klopp’un ekibinde çalışan dünyaca ünlü taç antrenörü Thomas Gronnemark dahil oldu.
Rıdvan Yılmaz, Rangers yolcusu
Beşiktaşın altyapıdan yetişen sol beki Rıdvan Yılmaz, İskoç ekibi Rangersa transfer oluyor.
55'inci TSYD Ankara Şubesi Kutay Menajerlik Kupasının tarihi değişti
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Türkiyenin en eski futbol organizasyonlarından biri olan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Kupasının tarihi yayıncı kuruluşun yoğun programı nedeniyle değişti.
Fenerbahçe'den Serdar Aziz açıklaması
Fenerbahçeli futbolcu Serdar Azizin sol uyluk kasık bölgesinde 3üncü derece yırtık ve kanama bulguları tespit edildi.
Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Eskişehir'de başladı
Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 22-24 Temmuz tarihlerinde Eskişehirde düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası başladı. Şampiyonada 29 kulüpten 265 sporcu mücadele ediyor.
Galatasaray Adası için tarihi imza
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Adası’nın Milli Emlakta yer alan parsellerinin tapularını aldı.
Antalyaspor, Almanya'da 3 hazırlık maçı oynayacak
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, kamp yaptığı Almanyada 3 hazırlık maçı oynayacak. Kırmızı-beyazlılar 30 Temmuzda Alman devi Borussia Dortmund ile karşılacak.
Dario Costa'dan Red Bull Uçuş Günü'nde gösteri uçuşu
Dünyanın en önemli akrobasi pilotlarından biri olarak kabul edilen Dario Costa, 5. Red Bull Uçuş Gününe konuk olacak. Bir imkansızı başararak Kuzey Marmara Otoyolu, Çatalca Mevki T1 ve T2 tünellerinden uçarak Uçak ile En Uzun Tünel Uçuşu dünya rekoruna im..
Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: Çoğu oyuncumuzla anlaşamadık
GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Yeniden bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Çoğunlukla genç oyunculara yöneldik. Türk oyunculara biraz daha ağırlık verdik dedi.
Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir: Eksiklerimiz var ama artılarımız daha fazla
Spor Toto 1inci Ligin yeni ekiplerinden Bodrumspor, hazırlık maçında Altaş Denizlisporu 1-0 mağlup ederken, mücadelenin ardından Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Demirören Haber Ajansına (DHA) açıklamalarda bulundu.
Mesut Bakkal: Her oyuncuya ihtiyacımız var
Spor Toto 1inci Ligin yeni ekiplerinden Bodrumspor, hazırlık maçında Denizlisporu 1-0 mağlup ederken, mücadelenin ardından Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Demirören Haber Ajansına (DHA) açıklamalarda bulundu. Mesut Bakkal, transfer yasakl..
Nişantaşı Üniversitesi sporcuları Avrupa Spor Oyunları’nda şampiyon oldu
Polonya’nın Lodz şehrinde düzenlenen 2022 Avrupa Üniversiteler Spor Oyunlarında (EUSA) mücadele eden İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Kadın ve Erkek Masa Tenisi sporcuları bir kez daha Türkiye’ye şampiyonluğu getirdi.
BATE Borisov - Konyaspor: 0-3
UEFA Avrupa Konferans Ligi 2nci eleme turu ilk maçında Belarus temsilcisi BATE Borisov,  Konyasporla karşılaştı. BATE Borisovun ev sahibi olduğu karşılaşma, UEFA kararıyla Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumunda seyircisiz oynandı.
İstanbul Başakşehir - Maccabi Netanya maçının ardından
İstanbul Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2nci Ön Eleme Turu ilk maçında evinde Maccabi Netanya ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası İstanbul Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer ve Maccabi Netanya Teknik Direktörü Benni Lam açıklamalarda ..
Joao Pedro Fenerbahçe'de
Fenerbahçe, Joao Pedroyu 3 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.
İstanbul Başakşehir - Maccabi Netanya: 1-1
İstanbul Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2’nci Ön Eleme Turu ilk maçında İsrail ekibi Maccabi Netanya ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Deplasman ekibi 2’nci dakikada Itzhak’ın golüyle öne geçerken, İstanbul Başakşehir bu gole 81’inci dakikada Szys..
Galatasaray, Leo Dubois ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Galatasaray, Leo Dubois ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
TSYD Ankara Şubesi Koşusu'nu 'Unchained' kazandı
Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi adına düzenlenen koşu, 75inci Yıl Ankara Hipodromunda gerçekleşti.
Trabzonspor'un genç kalecisi Kağan: Oynamak ve tecrübe kazanmak istiyorum
Trabzonsporun 2022-YKS Türkçe Matematik (TM) alanında dereceye giren 19 yaşındaki kalecisi Kağan Moradaoğlu, futbol kariyerine öncelik verdiğini söyledi. Başarılı yıldız, “Yaşım buradakilere göre genç, öğrenip devam edeceğim. Oynamak ve tecrübe kazanmak i..
Spor Toto 1'inci Lig Play-Off sistemi değiştirildi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2022-2023 sezonundan itibaren Spor Toto 1inci Ligde Play-Off sisteminin değiştirilmesine karar verildiğini açıkladı.
Avrupa Şampiyonası'nda iki Türk takımı finalde
Avrupa Voleybol Üniversiteler Şampiyonası finalisti takımlar belli oldu. Beykent Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi yarın Türkiye saatiyle 17:30’da Polonya’da karşı karşıya geliyor.
Özel sporcu Veysi Turan, Avrupa şampiyonu oldu
Polonya’nın Krakow şehrinde devam eden Virtüs Avrupa Yaz Oyunlarının 3üncü gününde Türkiyeyi temsil eden özel sporcular, Para Yüzme branşında 1 altın, 1 gümüş madalya ve 1 bronz madalya; Para Masa Tenisi branşında ise 1 gümüş madalya olmak üzere toplamda ..
Avrupa Şampiyonası'nda iki Türk takımı finalde
Avrupa Voleybol Üniversiteler Şampiyonası finalisti takımlar belli oldu. Beykent Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi yarın Türkiye saatiyle 17:30’da Polonya’da karşı karşıya geliyor.
Trabzonspor'da Avusturya kampı devam ediyor
Trabzonspor, Avusturya kampının ikinci gününün ilk idmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Abdullah Avcı, kampın ikinci gününe de katılmadı.
Fenerbahçe, Dinamo Kiev rövanşının hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turunda Dinamo Kiev ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
Tuzla Yaz Spor Okulları'nda 15 branşta eğitim
Tuzla Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları’nda binlerce öğrenci 15 farklı branşta eğitimlerini sürdürüyor.
Bülent Korkmaz: Doğru transfer hamleleri yapıyoruz
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Geçen sezon yaşanan olaylardan ders alarak, aynı olayları bu sene yaşamamak için doğru transfer hamleleri yapıyoruz. Şu an 2 tane mevkiye transfer yapmak istiyoruz dedi.
TMOK Üyesi Elif Özdemir: Bir sonraki Akdeniz Oyunları'nda hedefimiz ilk sıra
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi yönetiminde yer alan ve Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi İcra Kurulu Üyesi Elif Özdemir, hedeflerinin bir sonraki oyunlarda ilk sırada yer almak olduğunu belirtti.
Çağdaş Atan: Zor bir sezon bizi bekliyor
Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “Zor sezon bizi bekliyor. Kayseri halkından bizi desteklemelerini istiyoruz dedi.
Trabzonspor, Avusturya kampına Avcı'sız başladı
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği ikinci etap kamp çalışmalarına Avusturya’da teknik direktör Abdullah Avcı olmadan başladı.
Beşiktaşlı Josef de Souza ameliyat oldu
Beşiktaş, Josef de Souzanın menisküs ameliyatı olduğunu ve başarılı geçen operasyonun ardından rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanacağını açıkladı.
Dinamo Kiev - Fenerbahçe: 0-0
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu ilk mücadelesinde Dinamo Kiev ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Bu eşleşmede rövanş karşılaşması, 27 Temmuz Çarşamba günü Fenerbahçenin ev sahipliğinde Şükrü Saracoğlu Stadında oynanacak...
Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçından notlar
UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu ilk maçında Dinamo Kiev, Fenerbahçe’yi konuk etti.  Karşılaşma, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sebebiyle karşılaşma Polonya’nın Lodz kentindeki Miejski Stadında oynandı. TSİ 21.00’de başlayan maçta İsveç Futbo..
Kayserispor hazırlık maçında Alanyaspor’u mağlup etti
Erciyes Cup Turnuvasında Yukatel Kayserispor, hazırlık maçında karşılaştığı Alanyaspor’u 2-1’lik sonuçla mağlup etti.
Kırşehir Belediyespor’un ismi ve logosu değişti
TFF 2nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor’un ismi ve logosu değişerek, Kırşehir Futbol Kulübü olarak tescillendi.
BATE Borisov Teknik Direktörü Mikhailov: Analiz yapıp, müsabakaya hazırlandık
BATE Borisov Teknik Direktörü Aleksandr Mikhailov, Sezonun yarısı bitti, 15 maç oynadık. Konyaspor ise yeni sezonu bekliyor ama oynadığı son 3 maça göre analiz yaptık ve müsabakaya hazırlandık. dedi.
İlhan Palut: Gruplara katılmak istiyoruz
Arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Konferans Ligi önemli. Her kulvar önemli. Gruplara katılmak istiyoruz. Bu uzun bir yol gibi duruyor, 3 rakibi elemek gerekiyor. Yarın da bunlardan ilkiyle oynayacağız dedi.
MKE Ankaragücü hazırlık maçında Yeni Malatyaspor’u yendi
Erciyes Cup bünyesinde oynanan karşılaşmada MKE Ankaragücü, Yeni Malatyaspor’u 3-0’lık sonuçla mağlup etti.
Galatasaray, Seferovic’i kiralık olarak kadrosuna kattı
Galatasaray, Benfica forması giyen İsviçreli forvet oyuncusu Haris Seferovic’i sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, oyuncu için Benfica’ya 1 milyon Euro kiralama bedeli ödeyecek. İsviçreli oyuncunun satın alma opsiyonu ise 2.5 m..
Erdinç Sözer: Baskılı oyunumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz
Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, “Çok iyi hazırlandık taktik ve fiziksel olarak. Emre hoca, teknik ekip ve takım ile çok güzel hazırlık dönemi geçirdik. Bunu yarın sahaya yansıtmak istiyoruz. Netanya da ligini 4’üncü bitirmiş. İyi bir tak..
TFF Kurulları Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bünyesinde görev yapan kurulların yeni dönem başkan ve üyelerinin tanıtılması için bir basın toplantısı düzenlendi.
Türkiye'de taraftarlık anketi sonuçlandı
Taraftar etkileşim platformu Socios.comun Türkiyedeki futbolseverlerin sosyo-kültürel alışkanlıkları, taraftarlık tercihleri ve dijital eğilimlerini öğrenmek üzere geçtiğimiz futbol sezonunda yaptığı geniş kapsamlı araştırma sonuçlandı. Araştırmaya 50 bin..
Özel Sporcular Para Masa Tenisi Kadın Milli Takımı, Avrupa Şampiyonu oldu
Polonya’nın Krakow şehrinde devam eden Virtüs Avrupa Yaz Oyunlarında mücadele eden Özel Sporcular Para Masa Tenisi Kadın Milli Takımı, Fransa’yı 3-0 yenerek tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonu oldu ve altın madalyayı kazandı.
Beşiktaş, İspanya’ya gitti
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının üçüncü etap kamp çalışmalarını gerçekleştirmek üzere İspanya’nın Alicante kentine gitti.
Erce Kardeşler, Hatayspor'da
Trabzonspor’un yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen kaleci Erce Kardeşler, Atakaş Hatayspor’a transfer oldu.
Şampiyon golfçü Mehmet Kazan: Başarı kolay, yeter ki destek olunsun
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avrupa Engelliler Golf Birliğinin (EDGA) Almanyada, Çekyada ve Hollandada düzenlediği turnuvalardan 7 kupayla dönen milli golfçü Mehmet Kazanı makamında ağırladı.
Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ, son yolculuğuna uğurlandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağın vefat eden annesi Fethiye Gümüşdağın Fatih Camiindeki cenaze törenine katıldı.
Başpehlivan Şimşek: Altın kemeri yastığımın içine sarıp yatıyorum
Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek, Altın kemerin şu an 1 milyon 500 bin lira gibi bir değeri var. Yattığım yerde yastığımın içine sarıp yatıyorum. Maddi değeri yüksek ama manevi değeri de yüksek. Elimizden geldiğince sahip çıkmaya çalışıyoruz. Sahip..
Türkiye'de taraftarlık anketi sonuçlandı
Taraftar etkileşim platformu Socios.comun Türkiyedeki futbolseverlerin sosyo-kültürel alışkanlıkları, taraftarlık tercihleri ve dijital eğilimlerini öğrenmek üzere geçtiğimiz futbol sezonunda yaptığı geniş kapsamlı araştırma sonuçlandı. 50 bine yakın futb..
Abdullah Avcı: Bu şampiyonluk, geçmişteki travmaların silinmesini sağlayacak
Süper Lig 2021-22 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, çalışmalarının karşılık bulmasından mutlu olduğunu belirtti. Abdullah Avcı, Bu şampiyonluk, inanıyorum ki geçmişte yaşanan travmaların da silinmesini sağlayacak”..
Milli karateci Selva Nur Akkurt, Polonya’da Türkiye’yi temsil edecek
Altınbaş Üniversitesi öğrencisi Selva Nur Akkurt, 26-31 Temmuz tarihinde Polonya’nın Lodz şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Üniversiteler Şampiyonasına karate branşında katılmaya hak kazandı.
Doğukan Sinik: Hedeflerime adım adım gitmek istiyorum
Fraport TAV Antalyaspordan İngiltere Championship takımlarından Hull Citye transfer olan Doğukan Sinik, hedeflerine adım adım gitmek istediğini belirterek, Antalyaspordan Avrupaya gitmek istiyordum. Bu adımı başardım. Orada başarılı olmak ikinci adımım, s..
Haris Seferovic, Galatasaray için İstanbul'da
Galatasarayın transfer görüşmelerine başladığı İsviçreli forvet oyuncusu Haris Seferovic, İstanbula geldi.
Fatih Karagümrük, Colin Kazım'ı kadrosuna kattı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük, milli oyuncu Colin Kazım Richardsı transfer ettiğini açıkladı.
Okan Buruk: En kısa zamanda gelecek yeni oyuncularla lige hazır olacağız
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Oyuncuların çalışmalarını görüyorum, hepsinin iyi niyetinden çok memnunum. İnşallah en kısa zamanda gelecek yeni oyuncularla lige hazır olacağız” dedi.
Haji Wright, 3 yıllığına Antalyaspor'da
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosunda bulunan ve transfer döneminde ismi bir çok Türk takımıyla anılan ABD’li forvet oyuncusu Haji Wright ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Galatasaray, Haris Seferovic'i açıkladı
Galatasaray Kulübü, Haris Seferovic transferini açıkladı.
Galatasaray, Avusturya'daki son hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı
Galatasaray, Avusturya kampındaki dördüncü ve son hazırlık maçında Çekyanın Pardubice takımını ile 0-0 berabere kaldı.
1461 Trabzon FK, Galatasaray’dan 2 oyuncu transfer etti
TFF 2’nci Lig ekibi 1461 Trabzon FK, Galatasaray altyapısında yetişen Selman Faruk Dibek ve Atalay Yıldırım’ı kadrosuna kattı.
Jorge Jesus: Lucescu sadece tecrübeli bir teknik adam değil, futbol adına çok bilgili biri
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, “Lucescu sadece tecrübeli bir teknik adam değil, futbol adına çok bilgili biri. Kalitesini gittiği her takımda göstermiş bir teknik direktör. Şampiyonlar Liginde çok tecrübesi var, aynı benim gibi. Geçen sene karşı..
Beşiktaş, Emrecan Uzunhan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı
Beşiktaş, İstanbulspor’un genç oyuncusu Emrecan Uzunhan’ı 5 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.
Fenerbahçe, yeni sezon formalarını tanıttı
Fenerbahçe Kulübü, yeni sezon formalarını düzenlenen lansmanla tanıttı.
Erkek Goalball Milli Takımı, Ankara Cup'ta şampiyon oldu
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Uluslararası Goalball Ankara Cup, Gazi Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 6 ülkeden 80’e yakın sporcunun katıldığı turnuvanın finalinde Türkiye Erkek Goalball Milli Takımı, Paralimpik O..
İstanbulspor, Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala küme düştü
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında İstanbulspor, konuk ettiği Fatih Karag..
Finalde Beşiktaş ile Spor Toto karşılaşacak
Finalde Beşiktaş ile Spor Toto karşılaşacak
Süper Lig'de yabancı VAR hakemi dönemi
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında yabancı Video Yardımcı Hakemi (VAR) at..
PFDK'dan 'Süper Kupa' kararı.. Fenerbahçe'nin cezası belli oldu
PFDK'dan 'Süper Kupa' kararı.. Fenerbahçe'nin cezası belli oldu
Erken finalde Real Madrid daha iyi ambiyans için stadın üstünü kapatacak
Şampiyonlar Ligi heyecanı bugün devam ediyor, maç Türkiye saati ile 22.00'd..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI