SPOR HABERLERİ

Manisa FK’dan, Manisa BBSK’ya ziyaret
Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımının antrenmanını ziyaret ederek, 29 Eylül Cuma günü saat 19.00’da oynanacak yeni sezonun ilk maçı için başarılar diledi.
TOFAŞ Basketbol takımı 'Medya Günü'nde buluştu
TOFAŞ Basketbol Takımı, yeni sezon fotoğraf çekimlerinin gerçekleştirildiği 2023-2024 sezonu Medya Günü organizasyonunda bir araya geldi.
Keşanspor BAL 2. Grupta mücadele edecek
2023/2024 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Keşanspor 2.Grupta yer alacak.
2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri
Sporun ve sporcunun dostu Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleri neticesinde Kayseri, 2024 Yılı Avrupa Spor Şehri olarak seçildi
Spor okullarında kış dönemi
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne bağlı spor okullarında kış dönemi başladı. 55 bin yurttaşın spor okullarından yararlanması bekleniyor
Altın kemer Yusuf Can Zeybek'in
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Denizli Yağlı Güreşleri nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Kıran kırana müsabakaların yaşandığı dev organizasyonun finalinde, son Kırkpınar Yağlı Güreşleri şampiyonu Yusuf Ca..
İstanbul Boğazı'nı yelkenler bastı
İstanbul Boğazı bu hafta sonu Bosphorus Cup Yelken Yarışlarına ev sahipliği yaptı. İBB’nin desteği ile düzenlenen ve bin yelkencinin takımlar halinde birincilik mücadelesi verdiği yarışlar Boğaz’da ve Haliç’te renkli görüntülere sahne oldu...
Manisalı atlet Kayseri kürsüsünde
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atleti Ahmet Bayram, bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nda 45-49 yaş grubunda yine şampiyon oldu.
Konyalı sporcudan milli gurur
Konya Büyükşehir Belediyespor Taekwondo takımı sporcusu Mehmet Sami Saraç, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Meksika’da düzenlenen Dünya Para Tekvando Şampiyonası'nda milli takım formasıyla üçüncülük elde etti.
Kadın A Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı
A Milli Kadın Hentbol Takımı, EHF EURO 2024 6. Eleme Grubu'nda 11 Ekim'de Karadağ ve 15 Ekim'de Sırbistan ile oynayacağı maçların hazırlık kampı kadrosu açıklandı. İstanbul'da 3 Ekim'de kampa girecek olan Başantrenör Costica Buceschi yönetimindeki kadroda..
Bursa Yıldırımlı karatecilerden 50 madalya
Bursa'da Yıldırım Belediyesi sporcuları 9 ülkeden 308 sporcunun katıldığı Yıldırım Belediyesi 3. Esat Delihasan Kyokushın Karate Kupası’nda 50 madalya kazandı.
İzmit’in Perileri deplasmanda Galatasaray’ı mağlup etti
Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor, konuk olduğu Galatasaray Çağdaş Faktoring’i 73-61 mağlup etmeyi başardı
Enduroda kupalar sahiplerini buldu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin adrenalin dolu nefes kesen bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yaptı
Şampiyonlar zorlu parkurda fırtına gibi esti
Türkiye’nin en prestijli yarışı Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın Sakarya’da ayağında şampiyonlar belli oldu. Bataklık, taş ve rampa parkurda tozu dumana katan pilotlar Doğukan Pedal ve İlkgün Yurdakul 111 puanla şampiyon olurken, direksiyon geçen B..
Armada Praxis Yalıkavakspor Avrupa Kupası'nda tur atladı
Hentbol EHF Kadınlar Avrupa Kupası ikinci turu rövanş maçında rakibi Portekiz’in Ada De Sao Pedro Do Sul'u mağlup eden temsilcimiz Armada Praxis Yalıkavakspor bir üst tura yükseldi
2024 Spor Şehri’ Kayseri oldu
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, 3’üncüsü bu yıl ‘Mimar Sinan’ temasıyla düzenlenen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu, Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporcuların yanı sıra 25 farklı ülkeden katılan sporcuların kıyasıya rekabetine sahne oldu..
Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu nefesleri kesti
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Kayseri’de 3’üncü kez düzenlenen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu Ödül Töreni’ne katıldı.
Sakaryalı hentbolcular dolu dizgin
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol ekibi, Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Rize’yi 30-33 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.
Sakarya'da tozu dumana katıyorlar
Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Ayak Yarışı'nın Karaköy Spor Ada Pisti'nde koşulan seyirci etabında Türkiye'nin en yetenekli pilotları tozu dumana katıyor.
Gölcük'te taekwondo sporcuları kuşak atladı
Gölcük Belediyespor bünyesindeki taekwando branşında bulunan 370 sporcu, düzenlenen törenle kuşak atladı.
Körfez’in Melekleri fırtına gibi başladı
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, ligin açılışında Urla Gençlik’i deplasmanda 80-41 mağlup etti. İlk hafta farklı bir galibiyete imza atan Edremit temsilcisi oynadığı oyun ile de şampiyonluğ..
Keşanspor’un şampiyonluk filminin galası gerçekleştirildi
Keşanlı gazeteciler Erdoğan Demir ve Bülent Saylam’ın hazırladığı Keşanspor’un 2022/2023 futbol sezonunda şampiyon olarak BAL’a çıkan Keşanspor’un şampiyonluk filminin galası yapıldı.
TOFAŞ Cevat Soydaş'ta üçüncü oldu
TOFAŞ Basketbol Takımı, ev sahipliğini yaptığı 23. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’nda üçüncü oldu. Mavi Yeşilliler, 2023-2024 sezonu öncesi oynadığı son hazırlık maçında Bahçeşehir Koleji’ni 92-81 mağlup etti.
Hentbol Kadınlar Avrupa'da ikinci tur ilk maçları oynandı
Dört temsilcimizin mücadele ettiği Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nda ikinci tur ilk maçları oynandı.
Şampiyonlar bu pistlerde yetişecek
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki Buz Sporları Salonu, 2023-2024 sezonu için kapılarını açtı. Buz hokeyi ve artistik buz pateninde her yaştan İzmirliye açık olan tesis, çok sayıda milli sporcunun da yetişmesini sağ..
Bir eli direksiyonda, diğer eli gaz ve frende
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Türkiye’yi uluslararası yarışlarda temsil edecek ilk engelli kadın ralli pilotu Kübra Denizci’yi makamında konuk etti. Tekerlekli sandalyesinden inerek direksiyon başına geçen ve her fırsatta engelleri ..
Kayserispor ile 'özel' buluşma
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, şehrin marka takımı Kayseripor yönetimi ve futbolcularıyla ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından özel çocukların, çok sevdikleri ve taraftarı oldukları Kayse..
Kayseri Büyükşehir'den özel çocuklara maraton
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, üçüncüsünü gerçekleştireceği Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nda minikleri de unutmadı. Spor A.Ş. organizasyonunda gerçekleşen maratonda, 7-15 yaş aralığında bulunan küçükler, Çocuk Maratonu’nda ter döktü...
Milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu dünya şampiyonu
DowAksa sponsorluğundaki Yalova’nın tek olimpiyat sporcusu olan milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu dünya şampiyonu oldu.
Sakarya’da nefes kesen Off-Road heyecanı başladı
Sakarya’nın ev sahipliği yaptığı Türkiye’nin en prestijli off-road organizasyonunda heyecan bu sabah başladı. 18 araç 36 pilotun şampiyonluk için kıyasıya yarıştığı ‘orman etabı’ start aldı. Şampiyona yarın Karaköy Spor Ada Vizyon Projesi alanında 11.00’d..
Kayseri Büyükşehir'den amatör kulüplere büyük destek
Amatör Spor Kulüplerine Spor Malzemesi Dağıtım Töreni’nde konuşan Başkan Büyükkılıç, 96 kulübe yaklaşık 1,5 milyon TL’lik spor malzemesi dağıttıklarını vurgulayarak, “Sizleri çok seviyoruz, sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu şehrin temel dinamiklerisiniz” ..
Nevşehir Belediyespor sahipsiz kalmaz
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Kişisel hesaplarla Nevşehir Belediyespor’un başarısız olmasını, kötü duruma düşmesini istemek, bunu umut etmek Nevşehir’e ve Nevşehir Belediyespor’a yapılmış en büyük ihanettir.” dedi...
Nirvana Basketbol Weeks Turnuvası sona erdi
Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) tarafından düzenlenen geleneksel TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası'nın 16'ncısı, bu sezon unutulmaz bir deneyim sunmak üzere Nirvana Basketball Weeks etkinliği kapsamında gerçekleşti.
Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’na geri sayım
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından gerçekleştirilen ve Kayseri’de bir maratondan daha fazlasının hedeflendiği Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nun üçüncüsü Pazar günü gerçekleşecek.
TSYD Bursa Voleybol Turnuvası'nda ikinci gün tamamlandı
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen TSYD Bursa Voleybol Turnuvası’nda ikinci gün tamamlandı.
Cevat Soydaş'ta final netleşti
23. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’nda üçüncü gün maçları sonucunda final günü programı netleşti. TOFAŞ, turnuvanın son gününde Bahçeşehir Koleji’yle üçüncülük maçına çıkacak.
Poyrazın Kızları Üsküdar'a konuk olacak
Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu hafta Üsküdar Belediyespor’a konuk olacak.
Çayırova'ya karateden 8 madalya
Spor kenti Çayırova’ya karateden 8 madalya geldi. Dün Bursa’da gerçekleştirilen İller Arası Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda Çayırova Belediyesi sporcuları adından başarıyla söz ettirdi.
Manisalı miniklerden 'hareketlilik' farkındalığı
Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından “Minik Pedallar” etkinliği düzenlendi. Atatürk Kent Parkı Kreşindeki eğitim gören minik öğrencilerin katılım sağladığı programda renkli görüntüler oluştu...
Sakarya'da nefes kesen heyecan başladı
Sakarya’nın bu hafta sonu ev sahipliği yapacağı Petlas Türkiye Off-road Şampiyonası 4. Ayak yarışlarının sembolik startı Demokrasi Meydanında verildi. Başkan Ekrem Yüce, nefes kesen mücadeleyi ‘start bayrağını’ sallayarak başlattı...
Sakarya Büyükşehir hentbol minik sporseverlerle buluştu
Sakarya Büyükşehir bünyesindeki hentbol takımının antrenörü ve sporcuları TED Sakarya Koleji’nde coşkulu ve büyük bir katılım ile minik sporseverlerle buluştu. Soru cevap şeklinde ilerleyen programda minik sporseverlere hentbol sporunun temel bilgileri pa..
Karabağlar'dan amatör spora destek
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Belediyesi'nin yeni sezon öncesi nakdi olarak desteklediği amatör spor kulüplerinin yöneticileriyle bir araya geldi.
Sakaryalı hentbolcular Rize deplasmanında
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin 5. hafta karşılaşmasında Rize Belediyesi’ne konuk olacak.
Türkiye’nin en adrenalin dolu yarışı Sakarya’da
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, heyecan ve adrenalin yaşamayı seven sporseverler için ilk etabı hazırlanan SporAda Proje alanındaPetlas Türkiye Off-Road Yarışları’na bir kez daha ev sahipliği yapıyor. 22-23 Eylül tarihlerinde 20 araç ve 40 pilotun yarışaca..
Emirkan Arslan, Anafartalarspor’da
Edirne Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele edecek olan Anafartalarspor, Emirkan Arslan ile anlaştı
TOFAŞ'tan Mehmet Okur'a teşekkür plaketi
2023-2024 Sezonu hazırlık programında TOFAŞ Basketbol A Takım Staff’ında yer alarak oyuncuların bireysel gelişimlerine katkıda bulunan Mehmet Okur’a plaketle teşekkür edildİ
Potanın Tarzanları Karşıyaka’yı geçti!
Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, Pınar Cup’taki ilk maçında ev sahibi Pınar Karşıyaka’yı 93-90 mağlup etti.
Çayırova'nın rakibi Kapaklıspor
Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, yeni sezonda ilk iç saha karşılaşmasına hazır. Çayırova Belediyesi ile Kapaklıspor arasında gerçekleşecek müsabakaya büyük ilgi olması bekleniyor.
Cevat Soydaş Turnuvası'nda ikinci gün
23. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’nın ikinci gününde Galatasaray NEF, Bursaspor İnfo Yatırım’ı 87-83; ev sahibi TOFAŞ ise Çağdaş Bodrumspor’u 99-95’lik skorlarla mağlup etti.
Kayseri Büyükşehir'den kayak turizmine destek
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK A.Ş. ve Erciyes A.Ş. ile Kayseri Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği arasında imzalanan kayak turizmine destek olacak iş birliği protokolü çerçevesinde Kayak Eğitmenleri Eğitim Programı..
Sakarya'nın potada rakipleri belli oldu
Sakarya Büyükşehir Basketbol takımının Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligindeki rakipleri belli oldu. 32 takımın 4 ayrı grupta yarışacağı ligde D grubunda yer alacak Büyükşehir, Eskişehir, İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmir temsilcileriyle şampiyonluk müca..
Bağımlılıkla mücadeleye 500 km pedal çevirecekler
Edirne Yeşilay Spor Kulübü Bisiklet Topluluğu, bağımlılıkla mücadele çalışmaları kapsamında 22-26 Eylül 2023 tarihleri arasında “Sınırsız dostluk için pedallıyoruz” sloganıyla Bulgaristan’a bisiklet turu düzenliyor.
Milli sporcu Çebi yeniden İtalya’da
14 yaşındaki Türkiye’nin ilk ve tek milli karting sporcu Ayşe Çebi, Avrupa pistlerinde ülkemizi temsil etmeye devam ediyor.
Enduroda zorlu mücadele Kartepe'de yaşanacak
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi motor sporlarında büyük bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak
Çayırova basketbol altyapıda da doludizgin
Çayırova Belediyesi Basketbol U14 takımı, sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmayı başardı.
Beyoğlu Spor'dan alzheimere masa tenisi farkındalığı
Beyoğlu Spor Kulübü, Alzheimer Hastalığına karşı bilinçlenmeyi ve bu hastalıkla mücadeleyi desteklemek amacıyla "hAlt" projesini hayata geçirdi.
Bursa Yıldırım'da spora çifte yatırım
bursa'da Yıldırım Belediyesi, gençlerin sporla daha fazla vakit geçirebilmesi için sağlıklı ortamlar oluştururken kentin spor altyapısını güçlendirmek amacıyla ilçeye spor kompleksleri ve halı sahaları kazandırıyor.
Sakaryalı pedallardan Sakarya’yı gururlandırmaya devam
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bisiklet sporcuları, Erzincan’da düzenlenen Uluslararası Dumanlı MTB Cup XCC-XCO Şampiyonası’na katıldı. 4 farklı kategoride gerçekleştirilen yarışlarda, Büyükşehir sporcuları podyumu boş bırakmadı...
Sakaryalı sporcu İsviçre’de altın madalyanın sahibi oldu
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karate sporcusu Yuşa Yaman Çakar, uluslararası alandaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. İsviçre’de düzenlenen BaselKarate Turnuvası’na katılan Çakar, +63 kilogramda şampiyon olarak altın madalyaya uzandı...
Nilüfer’in sultanları lige hazırlanıyor
Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ekim ayında başlayacak Vodafone Sultanlar Ligi öncesi çalışmalarına Aydın Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçıyla devam etti. Karşılaşma 2-2 beraberlikle bitti.
Pist heyecanı Körfez’de yaşanacak
AVIS 2023 Türkiye Pist Şampiyonası 4. ayak yarışları, Kocaeli Otomobil Spor Kulübü (KOSK) tarafından 23-24 Eylül tarihlerinde TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde organize edilecek.
Kayseri'de futsal heyecanı başladı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Mimar Sinan'ın Torunları Mimar Sinan'ın İzinde” ve ERVA Projesi Spor Okulları Futsal Turnuvası açılış töre..
Kayseri Büyükşehir'den amatör kulüplere büyük destek
Spor ve sporcunun her zaman yanında yer alan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her yıl olduğu gibi bu yıl da amatör spor kulüplerine yaklaşık 1,5 milyon TL tutarında malzeme desteğinde bulunarak sporu teşvik etmeye devam edecek...
Pehlivanlar sahaya iniyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi 24 Eylül Pazar günü 500 pehlivanın kıyasıya mücadele edeceği “Denizli Yağlı Güreşleri” düzenleyecek
Cevat Soydaş'ta ilk gün tamamlandı
Bu yıl 23.’sü düzenlenen Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’nın ilk gününde Bahçeşehir Koleji, Bursaspor İnfo Yatırım’ı 82-78 mağlup ederken; ikinci maçta ev sahibi TOFAŞ, Darüşşafaka Lassa’ya 93-89 kaybetti.
Anafartalarspor kaleci Erdal Dağ ile anlaştı
Edirne Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Anafartalarspor geçtiğimiz sezon İpsalasppor’da forma giyen kaleci Erdal Dağ ile anlaştı.
Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu Kuraları Çekildi
Kars 36 Spor, Ağrı Doğubayazıt Spor ile eşleşti ve kendi sahasında karşılaşacak.
Manisalı Sultanlar sezona hazırlanıyor
Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig’inin 6. Grubunda yer alan ve ilk maçını 8 Ekim 2023 tarihinde Özel Gelişim Koleji yapacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor.
Aerobik Cimnastik Şampiyonası'nda 5 madalya 1 kupa
Manisa Büyükşehir Belediyespor Aerobik Cimnastik takımı, İstanbul’da düzenlenen Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’nda 5 madalya 1 kupa kazanarak, organizasyona damgasını vurdu.
Sakaryalı atletizmciden arka arkaya 5 madalya
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atletizm sporcusu Ali Turan, sergilediği performansla adeta gençlere taş çıkartıyor.Çeşitli illerde düzenlenen organizasyonlara katılan Turan, arka arkaya 4 şampiyonluk ve bir ikincilik elde etti.
Potanın Tarzanlarında tempo yoğun
Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, yeni sezonun başlamasına az bir süre kala tempoyu artırdı. Yeşil-beyazlı takım 21-22 Eylül tarihlerinde mücadele edeceği Pınar Cup’ta Pınar Karşıyaka ve Prometey ile son hazırlık maçlarını oynayacak...
Sakaryalı pehlivanlar er meydanını boş bırakmıyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Güreş sporcuları İstanbul’da katıldıkları Ulugazi Yağlı Güreş Festivali ve Denizli’de düzenlenen Beyağaç Yağlı Güreşleri’nde boy gösterdi. 6 sporcunun dereceye girdiği müsabakalar, heyecan dolu anlara sahne oldu...
1984 Keşan Kültürspor, Camgöz'le anlaştı
Edirne'de 1984 Keşan Kültürspor, yardımcı antrenör olarak Caner Camgöz ile anlaştı
Keşanspor tecrübeli file bekçisi ile anlaştı
2023/2024 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Keşanspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Keşanspor tecrübeli file bekçisi Ahmet Önal ile anlaştı
Sakarya Büyükşehir hentbolda dolu dizgin
Erkekler Hentbol Süper Ligi 4. Hafta karşılaşmasında Spor Toto’yu konuk eden Büyükşehir Hentbol sahadan 40-38 galip ayrıldı ve ligdeki üçüncü galibiyetini aldı.
Bursa İnegöl'de 'kış spor' hazırlığı
Bursa'da İnegöl Belediyesi’nin Belediyespor organizasyonuyla düzenlediği kış spor okullarında kayıtlar 20 Eylül Çarşamba günü, eğitimler ise 7 Ekim Cumartesi günü başlıyor. Kış Spor Okulları 7 branşta düzenlenecek.
Avrupalı Tarzanların medya gününe yoğun ilgi
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) ve FİBA Europe Cup’ta mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının medya gününde beİN Sports ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından teknik ekip ve oyuncularla yapılan çekimlerd..
Motorcu Kamil Kırbaş, yine şampiyon
KIA Öztopraklar Türkiye Drag Şampiyonası’nın ikinci ayak yarışları Antalya’da 63 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden Kamil Kırbaş, Pro Street kategorisinde şampiyon, Süper Street kategorisinde i..
Sakarya'nın minik okçuları nefes kesti
Sakarya Büyükşehir Belediyesitarafından, geleneksel hale getirilen Avrupa Hareketlilik Haftasının 3. Gününde Büyükşehir Belediyesi’nin yetiştirdiği minik okçular, sergiledikleri performansla nefes kesti.
Karacabey'in genç karatecileri kuşaklarına kavuştu
Karacabey Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren karate kursu öğrencileri, önceki gün düzenlenen kuşak töreninde yeni seviye kuşaklarını teslim aldı. Sporcuların aileleriyle birlikte katıldığı etkinlik, Karaca Park tesislerindeki Spor Salonunda gerçekl..
Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası nefesleri kesti
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile birlikte 12 şehirden 75 sporcunun yarıştığı Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları’na katıldı...
TFF Tahkim Kurulu, puan silme ve alt lige düşürme cezalarını iptal etti
Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, müsabaka görevlilerine yönelik fi..
FIFA'dan 4 Süper Lig takımına transfer yasağı
FIFA, Türk kulüplerine ceza yağdırdı. Süper Lig'de Kayserispor'a süresiz; A..
Fenerbahçe ligden çekilirse ne olur? Şimdilik 5 maddelik bu senaryo konuşuluyor
Fenerbahçe, Trabzonspor mücadelesinin sonunda yaşanan saha olaylarının ardı..
A Milli Kadın Takımı, Karadağ ve Sırbistan maçları için kampa giriyor
A Milli Kadın Takımı, Karadağ ve Sırbistan maçları için kampa giriyor..
Ne diyeceği merak konusuydu! Ancelotti, Arda Güler'i öve öve bitiremedi
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Osasuna maçında Arda Güler'in..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI