SİYASET HABERLERİ

CHP'nin belli olan 227 belediye başkan adayının tam listesi
CHP'nin belli olan 227 belediye başkan adayının tam listesi
ABD Başkanı Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı
ABD Başkanı Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı
Özgür Özel ile görüşen DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları'nın dili sürçtü: CHP'nin Eş Başkanı diyesim geldi
CHP Genel Başkan Özgür Özel, DEM Parti'yi ziyaret etti. Eş Genel Başkanlar Tulay Hatımoğulları Oruç ve Tuncer Bakırhan'la görüşen Özel, ziyaret sonrası basın toplantısında "Çok verimli çok yapıcı bir görüşme gerçekleşti. Bundan sonraki süreçlerde de diyal..
Özgür Özel'e şehit cenazesinde tepki: Demirtaş'a selam söyleyenler ne yüzle buraya geliyor?
Irak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e ise bir şehit yakını "Demirtaş'a selam söyleyenler şehit annelerinin ayakları altında..
Canlı yayında Özgür Özel'i terleten soru: Şeyh Said hain mi kahraman mı?
Diyarbakır'da yeni yapılan bulvara Şeyh Said isminin verilmesiyle başlayan tartışmalar devam ederken, bir açıklama da CHP lideri Özgür Özel'den geldi. Özel katıldığı canlı yayında, "Sizce Şeyh Said hain mi kahraman mı?" sorusuna, "Şeyh Said isyanının kend..
Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Kurultayı'nda Özgür Özel'e ne dedi? CHP lideri yaşananları anlattı
CHP lideri Özgür Özel, CHP Kurultayı'ndaki hitabı sonrası kendisiyle konuşan ve "Bağırmanız hoş değil" dediği öne sürülen Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özel, katıldığı bir televizyon yayınında..
CHP lideri Özel'den Lütfü Savaş sorusuna yanıt: Hatay'da vereceğimiz karar çok tarihi olacak
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında 2024 yerel seçimlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel, sunucunun "Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı bir sonraki dönem tekrar aday yapacak mısınız?" sorusuna yanıt verdi. 6 Şubat dep..
Ömer Çelik açıkladı... Faruk Koca için ihraç istemi!
Ömer Çelik açıkladı... Faruk Koca için ihraç istemi!
AK Parti MKYK toplandı
AK Parti MKYK toplandı
AK Parti'de gözler ve kulaklar o komisyonda
AK Parti'de gözler ve kulaklar o komisyonda
AK Parti'den yerel seçim hamlesi! İmamoğlu'na karşı Trabzonlu 2 aday daha listeye dahil edildi
AK Parti'nin yerel seçimde İstanbul ve Ankara için çıkaracağı adaylar merakla beklenirken, kulislere düşen yeni bir iddia ses getirdi. İstanbul'da en çok Karadenizli seçmenin yaşıyor olması nedeniyle, Trabzonlu olan Ekrem İmamoğlu'na karşı Karadenizli ada..
Akşener'in ulaşımla ilgili eleştirisine İmamoğlu'ndan yanıt: Hiç üstüme almadım, biz metro hatlarını kendisiyle açtık
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Özellikle büyük şehirlerimizde ulaşım hizmetlerinin başarısından söz etmek mümkün değil" sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, "Biz Sayın Akşener'le çok önemli metro hatlarını beraber açtık. Hiç üs..
Akşener'den Yanıkömeroğlu'nun istifasıyla ilgili ilk yorum: Partiden en son ayrılacak arkadaşımdı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun İYİ Parti'den istifa etmesiyle ilgili konuştu. Akşener, "Ayşe Sibel Hanım partimizden benim gözümde en son ayrılacak arkadaşım diyebilirdim. Parti kurulurken o dönem..
İYİ Partili Milletvekili Türkoğlu'ndan Bakan Tunç'a Gazze tepkisi!
İYİ Partili Milletvekili Türkoğlu'ndan Bakan Tunç'a Gazze tepkisi!
İYİ Partili vekilden, partiden istifa eden Yanıkömeroğlu için olay paylaşım: İmamoğlu satın aldı
İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, yerel seçimlerde CHP ile ittifak kurulmaması üzerine partisinden istifa etti. Yanıkömeroğlu'nun kararı sonrası İYİ Parti Ankara milletvekili Yüksel Arslan istifa haberini geç..
Bahçeli'den Akşener'i küplere bindirecek sözler: İYİ Parti günbegün eriyor, sona geliyor
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim için CHP'nin yaptığı ittifak çağrısına olumsuz yanıt veren İYİ Parti'ye yönelik dikkat çeken ifadeler kullandı. Bahçeli, "Bana kalırsa itiraf edilmemiş bir işbirliğini arka kapıda sürdürecekler. Hür ve müstaki..
Oyuncu Filiz Taçbaş, CHP'den İzmir Foça Belediye Başkanlığına aday adayı oldu
Daha önce milletvekili aday adaylığı için başvuran oyuncu Filiz Taçbaş, bu sefer de 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den İzmir Foça Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.
Meral Akşener, okuduğu şiirle Mansur Yavaş'ı mı hedef aldı? İYİ Parti'den açıklama var
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, partisinin grup toplantısında Nihal Atsız'ın, "Kopunca bir büyük savaş, er tez gider, korkak yavaş. Yüreksize akçayla aş, erlere meydan görünür" dizelerini okuyarak Mansur Yavaş'ı hedef aldığı öne sürüldü. İddiala..
İYİ Parti'den bir istifa daha
İYİ Parti'den bir istifa daha
Ümit Dikbayır, İYİ Parti'den ihraç edildi
İYİ Parti lideri Meral Akşener'in banka hesaplarını incelettiği gerekçesiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na sevk edilen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, partiden ihraç edildi.
86 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden aday oldu
İlk olarak 1999 yılında DSP'den seçilen ve 2011 yılında CHP'ye katılarak 5 dönemdir Eskişehir Büyükşehir Belediye başkanlığı görevini yapan 86 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir için yeniden adaylık başvurusu yaptı.
İYİ Parti'nin ittifak kararına CHP cephesinden ilk sözler: Karşılığı olacak
İYİ Parti'nin yerel seçimlerde iş birliğine kapıyı kapatmasına CHP cephesinden ilk yorum Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'dan geldi. Katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti'nin seçimlere müstakil bir şekilde girişiyle ilgili konuşan Günaydın, "İYİ..
İYİ Parti'de çoğunluğun kararı 'Hayır'
İYİ Parti'de çoğunluğun kararı 'Hayır'
HEDEP, yerel seçimlere kendi adaylarıyla girecek
Partisinin seçim sürecine ilişkin kararını bugün düzenlediği basın toplantısı ile açıklayan HEDEP Sözcüsü Ayşegül Doğan, "Batı illerinde de komisyonlarımız kuruldu, aday adayı başvurularını almaya başladık. Türkiye'nin her yerinde yerel seçimlere kendi ad..
Metin Külünk'ten çok konuşulacak çıkış: Bu üslupla hareket edilirse 1 Nisan sabahı erken seçim konuşulur
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Metin Külünk, konuk olduğu programda çok konuşulacak bir çıkışa imza attı. Külünk, "Geçim problemleri için adım atılmayıp üstüne 'biz kimi koysak kazanır' üslubuyla hareke..
İYİ Parti, CHP'nin yerel seçimde iş birliği teklifini reddetti
Yaklaşan yerel seçimlere ilişkin İYİ Parti kararını verdi. Geçtiğimiz günlerde CHP lideri Özgür Özel'le görüşen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, olası iş birliği kararı için İYİ Parti'nin Başkanlık Divanı Toplantısı'nı işaret etmişti. Bugün toplanan..
Akşener'e ne teklif etti? Özgür Özel, yankı uyandıran görüşmenin detaylarını paylaştı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı. Özel, Akşener'e yerel seçimde işbirliği yapmak için bir çalışma masası kurmayı teklif ettiklerini belirterek, "Sayın Akşener bana 'Ne teklif ediyorsu..
CHP lideri Özgür Özel'den,
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile geçtiğimiz günlerde görüşen CHP lideri Özgür Özel, yerel seçimlerde ittifak olup olmayacağına ilişkin soruya yanıt verdi. Özel, İYİ Parti Genel İdare Kurulu'nun kararını beklediklerini belirterek, 'Kazanmak yetmez..
DEVA 51 belediye başkan adayını açıkladı
DEVA 51 belediye başkan adayını açıkladı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel yerel seçim için ilk belediye başkan adayını açıkladı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'da partisinin milletvekilleriyle gerçekleştirdiği toplantıda yerel seçim için ilk adayını açıkladı. Aday olmayacağını açıklayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i yeniden aday gösteren Özel, "Beni kırdı, partilil..
AK Parti'de o süre uzatıldı
AK Parti'de o süre uzatıldı
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu İBB Başkanlığı için aday adayı oldu
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı bırakması için harekete geçen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun tepkisiyle karşılaşmıştı. İki başkanın arasındaki gerginlik bu kez yerel seçim çalışmalarına yansıdı. K..
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, koltuğa yeniden talip oldu
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mart ayında yapılacak yerel seçimler için yeniden aday oldu. Yavaş, "Ankara'nın dürüst bir şekilde yönetilebileceğini bütün dünyaya gösterdik. Artık belediye meclisinde gördüklerimizi görmek istemiyoruz. An..
Bomba iddia: Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde İstanbul ve Ankara adayları belirlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli dün Beştepe'de 1 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. "Yüzde 50+1" tartışmaları sonrası ilk kez bir araya gelen iki liderin görüşmesinde yerel seçimler için önemli adımlar atıldığı ve İstanbul ile Ankara aday..
Beklenen görüşme gerçekleşti
Beklenen görüşme gerçekleşti
AK Partili belediyeler Gazze için Ayasofya'da buluştular
AK Partili belediyeler Gazze için Ayasofya'da buluştular
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e ittifak teklifi yaptı
CHP lideri Özel'in, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e yapacağı ziyaret öncesi Zafer Partisi lideri Özdağ'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Özdağ, Akşener'e ittifak teklifi yaparak, "AK Parti ve CHP merkezli siyaset yapılanmasını Cumhuriyetimizin kurucu de..
İYİ Parti 5 ilde 12 ilçe adayını açıkladı... Bursa, Adana, Sakarya, Aydın ve Edirne adayları belli oldu
İYİ Parti 5 ilde 12 ilçe adayını açıkladı... Bursa, Adana, Sakarya, Aydın ve Edirne adayları belli oldu
AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan: Mansur Yavaş imkansızı başardı, batmayacak şirketleri tek tek batırdı
Sayıştay raporlarını inceleyen AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, 5 yıllık görev süresinin sonuna gelen ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın BUGSAŞ'ı batırdığını söyledi. ANFA'nın da ticari hayatını sürdüremeyeceği belirten Özcan, ABB'ye ait şirketlerin t..
Akşener'den
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'ın asgari ücrete önümüzdeki yıl bir kez zam yapılacağını söylemesine tepki gösterdi. Akşener, "Utanmazlık bu. Yüksek enflasyon dönemlerinde; ücret ve maaş ayarlamaları, ne ka..
Özgür Özel'den İYİ Parti'ye ittifak çağrısı: Biz bu belediyeleri sadece CHP'lilerin verdiği oyla kazanmadık
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM'de gerçekleşen grup toplantısında konuştu. İsim vermeden İYİ Parti'yi iş birliğine davet eden Özel, "Biz bu belediyeleri, sadece CHP'lilerin verdikleri oyla kazanmadık. İstanbul'da İstanbul İttifakı'yla, Ankar..
Özgür Özel'den Bahçeli'ye tepki: Promptere o cümleyi yazanı Devlet Bey'in ahlakına havale ediyorum
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında MHP lideri Devlet Bahçeli'ye tepki gösterdi. Özel, "Türkiye'de herkes eşittir, ama Kürtler daha az eşittir' dedim. Devlet Bey de bu ifadeyi eleştirmiş. Soysuz iddia lafı... İddia soysuz olmaz ası..
Bahçeli: Seferberlik ruhuyla sahadayız
Bahçeli: Seferberlik ruhuyla sahadayız
Parti meclisi kararıyla CHP'ye geri gelen Tanju Özcan: Baba evine döndüm
CHP'den ihraç edildikten sonra parti meclisi kararıyla yeniden dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan ilk açıklama geldi. Özcan, "Baba evine döndüm. Başta Genel Başkanımız Özgür Özel ve CHP'nin Parti Meclisi üyelerine şükranlarımı sunarım." ifadeleri..
TBMM gündeminde bu hafta neler var?
TBMM gündeminde bu hafta neler var?
Kadınlardan siyasi partilere çağrı... Partilerde kol değil, beyin olalım
Kadınlardan siyasi partilere çağrı... Partilerde kol değil, beyin olalım
İYİ Partili Buğra Kavuncu: Fatih Akşener seçim kampanyasında gönüllü olarak çalıştı,
Meral Akşener'in banka hesaplarını incelettiği öne sürülen İYİ Partili Ümit Dikbayır'ın, "Akşener'in oğlu Fatih Akşener seçim döneminde İYİ Parti poşetleriyle ekibine para dağıttı." iddialarına yanıt geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu,..
Faruk Çelik'ten çok konuşulacak çıkış: Cumhurbaşkanımızın önünde hain tezgahlara muhatap bırakıldım
AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde kendisine tuzaklar kurulduğunu ifade ederek "Şahsen, milli tarımdan rahatsız olanlar tarafından TRT'de Payitaht dizisine bile konu edildim, yüzde 98 oy aldığımız Harran ilçemizde if..
İYİ Parti'den ayrılan Adnan Beker'den Meral Akşener'e: Hakkımdaki iddiaları düzeltmezse istifa etsin
İYİ Parti'den istifa eden Milletvekili Adnan Beker, Meral Akşener'in fuhuş iddialarının merkezindeki otel sahibi polis müdürü ile ilişkisi olduğu iddialarını yalanladı. Beker, "Açık ve net söylüyorum: Ne oteli bilirim, ne sahibini tanırım, ne de olayda ba..
Mansur Yavaş'tan,
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Yavaş, görüşme sonrası gazetecilerin, "Akşener'in yerel seçimlerde sizi destekleme konusunda bir değerlendirmesi oldu mu?" sorusuna, "Ben o konulara hiç..
İYİ Partili Dikbayır: Seçim kampanyasını yürüten Akşener'in oğlu, elinde poşetle para dağıttı
Meral Akşener'in banka hesaplarını incelettiği öne sürülen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamada bulundu. Dikbayır, İYİ Parti'nin seçim kampanyasını Akşener'n oğlu Fatih Akşener'in yürüttüğünü söyleye..
CHP lideri Özel'den iddialı çıkış: Kaybedersem bırakırım
İlk genel seçimlerde iktidarı değiştirememeyi başarısızlık göreceğini ve görevi bırakacağını ifade eden CHP lideri Özgür Özel, "Yani başarılı görünen ama iktidar değiştirmeyen bir sonuç var ise kararı delegeye bırakırım. 'Başarılıydık aslında' falan demem..
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Konya'da
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Konya'da
Akşener'in banka hesaplarını incelettiği iddiasıyla İYİ Parti'den kesin ihracı istenen Ümit Dikbayır, kendisi hakkında suç duyurusunda bulundu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in banka hesaplarını incelettiği öne sürülen ve kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, yeni bir hamlede bulundu. Geçtiğimiz gün istifa edeceğini açıklayan Dikbayır bu..
Ankara'da sürpriz görüşme! Mansur Yavaş, İYİ Parti lideri Akşener'i genel merkezde ziyaret edecek
2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere tek başına girmekte ısrar eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile sürpriz bir görüşme yapacak. CHP lideri Özgür Özel'in Akşener'e yaptığı işbirliği ça..
Erdoğan: İslam dünyası sessiz kalmamalı, tek yürek olmalı!
Erdoğan: İslam dünyası sessiz kalmamalı, tek yürek olmalı!
Akşener, Erdoğan'a meydan okudu: Siz de bizim gibi bir adım atıp seçimlere tek başınıza girin
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaklaşan yerel seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deyim yerindeyse meydan okudu. Akşener, "Madem, Sayın Erdoğan da 50 artı 1 şartının dayattığı ittifak sisteminden bu kadar rahatsız, o zaman buradan bizzat kendi..
İYİ Parti 6 ilde 12 başkan adayını daha açıkladı
İYİ Parti 6 ilde 12 başkan adayını daha açıkladı
İYİ Partili Ümit Dikbayır, istifa kararından vazgeçti! Akşener'e zehir zemberek sözler
İYİ Parti lideri Meral Akşener'in banka hesaplarını incelettiği öne sürülen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır istifa kararından vazgeçti. Kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Dikbayır, yayınladığı videolu mesajda, Akşener için sert ifadeler kullan..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sürece gereken katkıyı sunuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sürece gereken katkıyı sunuyoruz
CHP lideri Özel'in Türkiye'yi işgalci gören soprano Pervin Chakar'ın elini öpmesi ortalığı karıştırdı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in HEDEP'li Pervin Buldan ile birlikte gittiği konserde dünyaca ünlü Kürt soprano Pervin Chakar'ın elini öpmesi ortalığı fena karıştırdı. Türkiye'yi işgalci gören ve Kürt devleti istediğini dile getiren sanatçının elini öptüğü..
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Grup olarak Filistin'e gideceğiz
Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Daha önce Hamas'ın terör örgütü olduğunu ifade eden Özel, "Sosyalist Enternasyonel'e genel başkan düzeyinde katılacağım ve gerçekleri sö..
Özgür Özel: Hadi oradan keratalar meşgul etmeyin memleketi!
Özgür Özel: Hadi oradan keratalar meşgul etmeyin memleketi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 yıllık tüm çalışmaları kitaplaştırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 yıllık tüm çalışmaları kitaplaştırıldı
Bahçeli: Kimse aramıza giremeyecektir
Bahçeli: Kimse aramıza giremeyecektir
Partisinden kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır istifa edeceğini duyurdu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in banka hesaplarını incelettiği öne sürülen ve kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır istifa edeceğini duyurdu.
Kılıçdaroğlu, Kurultay sonrası ilk kez videolu paylaşım yaptı: Çirkin iftiraları üzülerek takip ediyorum
Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki ofisinde kendisini ziyaret eden milletvekillerinin Özgür Özel'i genel başkan olarak görmediği, bazı delegelerin de kurultayı mahkemeye taşıyacağı iddialarının ardından açıklama yaptı. Kurultayın ardın..
İmamoğlu'ndan İstanbul için aday adaylığını açıklayan Suat Sarı yorumu: Bana yakışan hayırlı olsun demek
İYİ Parti Grup Sözcüsü Suat Sarı, yerel seçimlerde İstanbul'dan aday adayı olduğunu açıklamıştı. Sarı'nın açıklamasıyla ilgili yorumu sorulan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Hayırlı olsun. Aday adayı olmak değerlidir, önemlidir. Suat Sarı da bizim değerli ve..
İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır kesin ihraç talebi ile disipline sevk edildi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in banka hesaplarını incelettiği öne sürülen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, kesin ihraç talebi ile disipline sevk edildi.
DEVA'da aday adaylığı maratonu başladı
DEVA'da aday adaylığı maratonu başladı
AK Parti'den 'yüzde 50 artı 1' kuralı için değişim sinyali!
Cumhurbaşkanı seçimindeki “yüzde 50 artı 1” şartıyla ilgili tartışma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Almanya dönüşünde yaptığı “50 artı 1 şartının değişmesi isabetli olur... Mevcutta 50 artı 1 mecburiyeti partileri yanlış yollara sevk ediyor. Kimin..
Akşener: Oteli olan polis müdürleri var, o otellerde fuhşun ötesi öksüz kızlar çalıştırılıyor
İstifaların art arda geldiği İYİ Parti'ye yönelik planlı bir saldırı olduğunu savunan Genel Başkan Meral Akşener, "Oteli olan polis müdürleri var. O otellerde fuhşun ötesi öksüz kızlar çalıştırılıyor. Bunlara karşı olduğumuz için, bunlara göz yummadığımız..
Akşener, oğluyla ilgili iddialar sonrası resti çekti: Kanıtlanırsa siyaseti bırakırım
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Şile'de düzenlenen istişare toplantısının açılışında konuştu. Kendisinin ve oğlunun hesaplarının gayri resmi kontrol edildiğini ifade eden Akşener, "Benim ve ailemin belediyelerle işi gücü yok. Kanıtlanırsa ..
İYİ Parti Milletvekili Türkkan: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Alman gazeteciye verdiği cevap çok şıktı
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyareti kapsamında bir Alman gazeteciye verdiği tarihe cevaptan övgüyle bahsetti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Türkkan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Al..
Muharrem İnce, Özgür Özel'e kapıları kapattı: CHP'ye katılmak gibi bir düşüncem yok
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in partiden ayrılanlara "Bu baba evinin tapusu ne Özgür Özel'dedir ne de Kemal Bey'dedir. Gelin baba evine güçlenelim" çağrısında bulunması sonrası gözler Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye çevrildi. Konuyla ilgil..
CHP, ittifak konusunda ilk adımı attı: Görüşmeye hazırız
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti ile ittifak konusunda ilk adımı attı. Önümüzdeki günlerde Akşener'in de uygun görmesi durumunda bir araya gelmek istediğini ifade eden Özel, "Bu müzakereden İYİ Parti'nin, CHP'nin, muhalefetin ve tüm Türkiye'nin kaz..
Yeniden Refah Partisi'nden iki büyükşehirde ittifaka yeşil ışık: Kapımız açık
Yerel seçimler için geri sayım devam ederken Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'tan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. AK Parti ile İstanbul ve Ankara'da ittifak yapabileceklerini ifade eden Kılıç, "Bu konuda görüşmelere kapımız a..
Anket sonuçları Özgür Özel'in önünde! İşte topun ağzındaki 3 büyükşehir belediye başkanı
Koltuğu devraldıktan sonra yerel seçimler için kolları sıvayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yaptırdıkları anketlere atıfta bulunarak "2019'a göre geriye giden 3 isim var" şeklindeki çıkışı gündeme bomba gibi düştü. Özel isim vermedi ancak başkent kulis..
Kılıçdaroğlu yeni ofisini açtı! Geçmiş dönemde ortaklık yaptığı isimlerle artık komşu
CHP Genel Başkanlığı görevini Özgür Özel'e devrettikten sonra Ankara'da kurduğu vakıf için ofis açan Kemal Kılıçdaroğlu, burada ilk ziyaretçilerini de kabul etmeye başladı. Kılıçdaroğlu, 6'lı masa ortaklarından Davutoğlu, Akşener ve Babacan'ın ofislerine ..
Seçim sonrası 2 ameliyat geçiren Özgür Özel bu kez de saçlarını boyattı
31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 37.77 oy oranına ulaşarak 1. parti olan CH..
YSK, 3 ilçe ile 4 beldede seçimlerin yenilenmesini kararlaştırdı
YSK, yerel seçimlerle ilgili yapılan itirazları değerlendirmesi sonucunda, ..
TBMM'de sandalye dağılımı değişti! İşte partilerin milletvekili sayıları
31 Mart'taki yerel seçimlerde CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal,..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama..
Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI