09-10-2022 17:56:01

Serhat Ardahanspor, Kars 36 Spor ile sahasında berabere kaldı

Ziraat Türkiye Kupasında karşılaşan Serhat Ardahanspor ile Kars Spor bu kez lig maçında karşı karşıya geldi. Kupa maçında Kars Spor'a elenen Serhat Ardahanspor lig maçında rakibi karşısında iyi futbol oynamasına rağmen 1 puana razı oldu
Serhat Ardahanspor, Kars 36 Spor ile sahasında berabere kaldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Hafta mücadelesinde Serhat Ardahanspor sahasında Kars 36 Spor’u konuk etti.  80. Yıl Cumhuriyet Stadyumunda saat 14.00’da oynanan karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Sezonun ilk karşılaşmalarında puan alamayan iki ekip doğu derbisinde karşı karşıya geldi.

Maçın başlama düdüğüyle birlikte karşılaşmaya hızlı başlayan ekip Kars 36 Spor oldu. Maçın henüz 2. Dakikasında Kars 36 Spor kazanılan köşe vuruşundan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberlik için yüklenen Serhat Ardahanspor geliştirdiği ataklarla gol bulmaya çalıştı. İlk yarının uzatma anlarında serbest vuruş kazanan Serhat Ardahanspor Ferit Kaya’nın kafa golüyle eşitliği sağladı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı. Zaman zaman futbolcular arasında gerginlik yaşanırken, sert müdahaleleri affetmeyen maçın hakemi en çok sarı kartı ilk yarıda gösterdi.

Karşılaşmanın 58. dakikasında şansız bir anda Serhat Ardahanspor kalesinde gördüğü golle Kars Spor karşısında 2-1 geriye düştü. Santra vuruşunun ardından daha çok rakip kaleyi yoklayan Serhat Ardahanspor 77. Dakikada Mertcan Burukçu’nun attığı golle durumu 2-2 yaptı. Golden sonra baskıyı iyice arttıran Serhat Ardahanspor geliştirdiği ataklarda kaleciyi geçemedi. Kalan bölümde başka gol olmayınca Serhat Ardahanspor 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Bu sonucun ardından Serhat Ardahanspor oynadığı iki karşılama sonunda ilk puanını aldı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI