18-05-2024 17:42:01 Son Güncelleme: 18-05-2024 17:46:01

Saffet Kaya: Nobel Ödülüne Layık Görülecek Tek İsim

20., 21. ve 23. dönem Ardahan milletvekilliği yapmış olan Saffet Kaya, aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi grup başkan vekilliği görevlerinde bulunarak Kars, Ardahan ve Iğdır halkı tarafından sevilen ve sayılan bir lider olarak tarihe adını yazdırmıştır
Saffet Kaya: Nobel Ödülüne Layık Görülecek Tek İsim
20., 21. ve 23. dönem Ardahan milletvekilliği yapmış olan Saffet Kaya, aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi grup başkan vekilliği görevlerinde bulunarak Kars, Ardahan ve Iğdır halkı tarafından sevilen ve sayılan bir lider olarak tarihe adını yazdırmıştır. Saffet Kaya, bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi siyasiler arasında yerini sağlamlaştırmıştır.
 
" Herkese Yardım Elini Uzatan Lider: Saffet Kaya"
 
Saffet Kaya, yalnızca Kars, Ardahan ve Iğdır bölgesinde değil, Türkiye genelinde Ankara'da zor durumda olan herkesin yardımına koşan tek isimdir. Birçok siyasetçi gibi milletvekili olduktan sonra telefonunu değiştirmemiş, her zaman 24 saat hizmet vererek hemşehrileriyle iç içe olmuş ve halkının sevgisini kazanmıştır.
 
" Hayata Geçirilen Binlerce Proje ile Ardahan'a Hizmet"
 
Milletvekilliği döneminde Saffet Kaya, Ardahan'da sağlık, altyapı ve köylerde su, yol gibi birçok projeyi hayata geçirerek vatandaşların sorunlarına çözüm üretmiştir. Bu projelerle sadece Ardahan değil, Türkiye genelinde önemli projelere imza atarak tarihe geçmiştir. Dernek, vakıf ve federasyonların düzenlediği destek gecelerine katılarak, milletvekilliği maaşını almadan yoksul ailelerin çocuklarına burs vererek destek olmaya devam etmiştir. Kendi memleketine gittiğinde kurbanlar kesilerek, davullar ve zurnalar eşliğinde karşılanması, halkının ona duyduğu sevginin bir göstergesidir.
 
 "Ardahan'a Getirilen Yatırımlar ve Süregelen Hizmetler"
 
Siyasi kariyerinde binlerce siyasi, başbakan, bakan ve milletvekillerini kendi memleketi olan Ardahan'a davet ederek, yatırımlara ara vermeden birçok projeyi hayata geçirmiştir. Şu anda milletvekili olmamasına rağmen, hizmetlerine milletvekiliymiş gibi devam eden Saffet Kaya, mevcut milletvekillerini geride bırakarak Kars, Ardahan ve Iğdır halkının gönlünde taht kurmuştur.
 
" Nobel Ödülüne Layık Görülecek İsim: Saffet Kaya"
 
Peki, Saffet Kaya Nobel ödülüne layık görülmeyecek de kim görülecek? Hem siyasi kariyeri hem de insanlara olan yardımseverliği ile Saffet Kaya, Nobel ödülünü hak eden bir isim olarak öne çıkmaktadır. Onun eşsiz liderliği, insana verdiği değer ve hayata geçirdiği projeler, Türkiye'nin dört bir yanında saygı ve takdirle anılmaktadır.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI