"İstanbul" İLE İLGİLİ HABERLER

İstanbul'da fırtına! Saniyelerle kurtuldu
İstanbul Esenyurt'ta şiddetli rüzgar nedeniyle 4 katlı binanın inşaatında örülmekte olan duvarın kiremitleri vatandaşların üstüne düştü. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
İBB Meclisi'nde, AK Parti'nin iki araştırma komisyonu kurulması oy birliğiyle kabul edildi
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, AK Parti grubunca gündeme getirilen iki araştırma komisyonu kurulması önerisinin oy birliğiyle kabul edilmesine karar verdi.
İstanbulluların kabusu olmuşlardı! 25 kişi yakalandı
İstanbul'da vatandaşlardan haksız yere otopark ücreti talep eden "değnekçi" diye tabir edilen korsan otoparkçılara yönelik operasyonda, 25 kişi gözaltına alındı.
Hentbolcu Kardeşler Çıldır da da Çobanlık Yapıyor
İstanbul'da farklı kulüplerde hentbol oynayan Kübra (17) ve Tamer Sarıkaya (16) kardeşler, ailelerine maddi destek sağlamak için memleketleri Ardahan'da çobanlık yapıyor
Çıldır lı Korsan Taksiciyi İstanbul Sarıyer'de Hızlı Gitmedi diye Öldürmüşler
İstanbul, Sarıyer’de korsan taksiyi bıçaklayarak öldüren iki kuzen kanlı kıyafetleriyle Eyüpsultan’da yakalandı. Çıkardıkları mahkemece tutuklanan ikilinin “Hızlı gitmesini isteyince aramızda tartışma çıktı. Biz de öldürdük” dedikleri öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Şehir Hastanesi ve İstanbul-İzmir Otoyolu ortak açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Afrin'e, Cerablus'a, El-Bab'a girdik. Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz. Biz bunu Rusya ile ABD ile paylaştık." dedi.
 İstanbul-İzmir Otoyolu resmen açıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Şehir Hastanesi ve İstanbul- İzmir Otoyolu ortak açılış töreninde konuşma yaptı.
9. İstanbul Edebiyat Festivali başladı
Bu yıl "Sinema ve Edebiyat" temasıyla düzenlenen "İstanbul Edebiyat Festivali"nde, müzik dinletilerinin yanı sıra her güne özel film gösterimleri yapılacak ve kendi alanında adını duyurmuş çok sayıda konuşmacı yer alacak.
Serhan Kansu tiyatro oyununu kitaplaştırdı
Serhan Kansu ilk olarak 2008 yılında kaleme aldığı oyununu, ‘En Güzel Adam’ ismiyle ve güncellenmiş haliyle kitaplaştırdı. Oyun; ego ve narsizm, kadın erkek ilişkileri, mükemmellik arzusu ve acısız bir yaşam üzerine diyaloglardan oluşuyor. Kapak tasarımını sanatçı Bulut Bagatur’un yaptığı eser, Hayal Yayınları etiketiyle okuyucuyla buluşuyor
Prof. Dr. Gezgin’in yeni kitapları raflarda yerini aldı
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat Gezgin’in “Yeni Medya Analizleri” ile “İletişim ve Kültür” isimli kitapları çıktı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI