"tekniği/ardahan-/s/keywords/tekniği/ardahan-/30/s/keywords/tekniği/ardahan-/s/keywords/tekniği/ardahan-/30/83" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Ardahan-Şavşat kara yolunda karla mücadele çalışması başlatıldı
Kar ve yoğun tipinin ulaşımı aksattığı Ardahan-Şavşat kara yolunda karla mücadele çalışması başlatıldı
Ardahan Haberi: Akşener: Beceriksizliği sandığa gömecek bir İYİ Parti var
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bugün ülkemizde ne yazık ki devleti yönetenler, biz dertleri haykırmadan, sorunları yüzlerine vurmadan, geliştirdiğimiz çözümlerimizi ortaya koymadan iş yapamıyor. Hiç merak etmeyin; vizyonuyla, projeleriyle, liyakatli kadrolarıyla, gümbür gümbür gelen ve bu beceriksizliği ilk seçimde sandığa gömecek bir İYİ Parti var" dedi.
Ardahan Haberi: CHP, TBMM'de fezlekelerin görüşüleceği komisyona katılmayacak
TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu'nun CHP'li üyeleri, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlık dosyalarının görüşüleceği Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu toplantısına katılmayacaklarını açıkladı.
Ardahan Haberi: Türkiye-Rusya-Ukrayna ombudsmanları 'kavuşma koridoru' için görüştü
Ukrayna ve Rusya ombudsmanları, yaralı ve askerlerin değişimi konusunda iki ülke arasında 'kavuşma koridoru' açılması için Türkiye Ombudsmanı Şeref Malkoç başkanlığında bir araya geldi.
Ardahan Haberi:Sinan Ateş cinayeti! Bakan Bozdağ: Tetikçi yakalanıp adalete teslim edilecek
Sinan Ateş cinayetiyle ilgili olarak konuşan Adalet Bakanı Bozdağ, 13 kişinin tutuklu olduğunu ve 1 kişinin de arandığını hatırlatarak, "Kimsenin şüphesi olmasın, yargı işliyor" ifadelerini kullandı.
Ardahan Haberi: Yalova'da hastanede yangın paniği...Hastalar tahliye edildi
Yalovada özel bir hastanede güç kaynağından çıkan yangın sebebiyle dumanlar binayı sarınca hastalar tahliye edildi. Hastane önündeki panik anları kameraya yansıdı.
Ardahan Haberi: Bakan Özer: Ortaöğretimde okullaşma oranı yüzde 95,97'ye çıktı
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ortaöğretimdeki okullaşma oranının yüzde 95,97'ye yükseldiğini açıkladı.
Ardahan Haberi: Türkkan ve Başarır'ın dokunulmazlıklarının kaldırılması için Hazırlık Komisyonu kuruldu
TBMM Anayasa-Adalet Karma Komisyonu'nda, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarının kaldırılması istemiyle Hazırlık Komisyonu kurulmasına karar verildi.
Ardahan Haberi: 2018 TUS birincisi genç doktor ölü bulundu
İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli doktor, yaşadığı evde ölü bulundu. İntihar ettiği düşünülen genç doktorun, 2018 yılında Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) birincisi olduğu öğrenildi.
Ardahan Haberi: Zerin'in sır ölümünde flaş gelişme! Şüpheli gözaltına alındı
Eskişehir'de geçen yıl haziran ayında oturduğu ikinci kattaki evin penceresinden düşen 1 çocuk annesi Zerin Kılınç (36) hayatını kaybetti. Bugün bir son dakika gelişmesi yaşandı ve Zerin Kılınç soruşturmasında şüpheli Yılmaz S. gözaltına alındı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI