"tbmm/1/dernekler-/burclar/s/keywords/tbmm" İLE İLGİLİ HABERLER

Numan Kurtulmuş: Özgür Filistin'in kurulması gerekiyor
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamento Birliğinin (İSİPAB) Filistin’deki gelişmelere ilişkin gerçekleştirdiği çevrim içi toplantıya katıldı.
TBMM'de bu hafta yine yoğun... Irak ve Suriye tezkeresi Meclis'te
TBMM Genel Kurulu, Türk askerinin Irak ve Suriye'deki görev süresinin uzatılmasına ilişkin tezkereyi görüşecek.
Antalya Muratpaşa'da afetlere karşı birlikte mücadele farkındalığı
13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü dolayısıyla düzenlenen Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde dernekler, ASSİM’de açılan stantlarda arama-kurtarma çalışmalarında kullandıkları ekipmanları sergilerken deneyimlerini de paylaştı.
Mehmet Kerman'dan Fatma Aksal'a ziyaret
Önceki dönem İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal’ı TBMM’deki makamında ziyaret etti.
Kurtulmuş  dünyaya mesajını P20'den verdi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Bugün Müslümanların, cuma namazı kılarken Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırıları da bir kez daha şiddetle kınadığımızı ifade etmek isterim. 56 yıldır devam eden işgal, yasa dışı yerleşimcilerin mülk gaspları ve kutsal mekanlara yönelik saldırılar asla kabul edilemez." dedi.
Numan Kurtulmuş İranlı mevkidaşıyla görüştü
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İran İslami Danışma Meclisi Başkanı Mohammad Bagher Ghalibaf ile telefonda görüştü.
Bursa Gürsu'dan Türkiye'ye en güzel mesaj
Bursa'da Gürsu Belediyesi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’ne özel, çok anlamlı bir etkinlik düzenleyerek TBMM’ye gitti. AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç’in düzenlediği basın toplantısına katılan Gürsulu kızlar, ilçe protokolü ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Kurtulmuş: Mescid-i Aksa ve Kudüs, müşerref bir yerdir
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Büyük Çamlıca Camii Konferans Salonu'nda düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı'nda yaptığı konuşmada, Hazreti Peygamberin doğumuna, Mevlid-i Nebi Haftası’na denk gelen bu etkinlikte emeği geçenleri tebrik etti. Kurtulmuş, Mescid-i Aksa'nın Müslümanların kırmızı çizgisi olduğunu belirterek, "Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırı asla ve asla kabul edilemez" dedi.
Akalın, TBMM’de Batı Trakya ve Ege Kıyıları'nı konuştu
İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, TBMM Genel Kurul Görüşmeleri kapsamında görüşülen Uluslararası Anlaşmalar üzerine bir konuşma yaparak, Batı Trakya ve Ege Adaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Sinan Ateş suikastı TBMM gündeminde
İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Selçuk Türkoğlu, Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen Sinan Ateş suikastiyle ilgili araştırma önergesi verdi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI