Anketlerde Trump'a karşı 10 puan önde görünen Demokrat aday, koronavirüs salgınının vurduğu ekonomiyi ayağa kaldırmak için 700 milyar dolarlık bir paket açıkladı.
Danimarka’da aşırı sağ eğilimli “Dar Yön” isimli ırkçı partinin lideri avukat Rasmus Paludan, bir ayı hapiste 2 ayı ise tedbirli olmak üzere ırkçılıktan 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, devletin Mart ayından bugüne kadar Ardahan´da yaptığı Sosyal Koruma Kalkanı ödemelerini açıkladı.
ABD'de Cumhuriyetçi Senatör'ün kurduğu cümle depreme yol açtı, özür dileyen Huffman yorumlarının 'herhangi bir kasıt taşımadan sarf edilmiş münasebetsiz sözler' olduğunu savundu.
AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Millet Bahçesi çalışmaları başlayan Aziziye Kışlasında incelemelerde bulundu.
AK Parti Ardahan İl Başkanlığı yaklaşık 2 yıldır Ardahan´da görev yapan Vali Mustafa Masatlı´ya bir ziyeret gerçekleştirerek şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti
Ardahan Ak Parti Milletvekili Orhan Atalay Ardahan bitkisel üretim geliştirilmesi proğramına dahil edildiğini açıkladı
AK Parti Ardahan Gençlik Kolları, 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama konusunda destek oluyor.
Dünyayı etkisi altına alan koronaviüs salgını nedeniyle Ardahan’daki esnafın yaşadığı sıkıntıların çözülmesi için STK Başkanları, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ile bir araya geldiler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Bu süreçte (Kovid-19) en büyük avantajımız sahip olduğumuz güçlü sağlık altyapısı ile hastalıkla mücadeleye erken başlatmış olmamızdır." dedi.