İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, diyaliz tedavisi için gittiği Ardahan Devlet Hastanesinin önünde üç kişinin kendisine saldırdığın söyledi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.
İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Metin Özışık, CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" sözlerine tepki göstererek, partisinin il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, bir televizyon programında İYİ Parti'yle ilgili iddialarda bulunan Barış Yarkadaş hakkında 'Suçu Bildirmeme' ve 'İftira' suçlarından partisi adına suç duyurusunda bulundu.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yeniçağ TV’de soruları yanıtladı.
CHP ile İYİ Parti arasında "HDP'ye bakanlık sözü" tartışması çıktı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, katıldığı bir canlı yayında "HDP'ye bakanlık verilebilir" dedi. Bu sözlere İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, sert tepki gösterdi. Ağıralioğlu, "Kime sordunuz da veriyorsunuz. Biz razı olmayız" dedi.
AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında gündemdeki sıcak gelişmeleri değerlendirdi. Erken seçim tartışmalarıyla ilgili net mesaj veren Kurtulmuş, TİP'li vekil Ahmet Şık'ın sözlerine de çok sert tepki gösterdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Sakın endişeli olmayın. Bu millet doğru yapar. Hayat pahalılığı adamın imkanlarını aşıyorsa eleştirecek ama bu millet; kimin vizyoner olduğunu, kimin iş göreceğini, kimin sorun çözeceğini sandığa giderken mutlaka muhasebesini yapar. O muhasebeye güvenelim" dedi.
Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, hem bu görevinden hem de AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeliği ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığından istifa etti
AK Parti Ardahan İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili, 'Kocaköy, Alagöz ve Meşedibi gurup köy yollarının kesişme noktasında yapımına başlanılan köprü nedeniyle 3 köyün muhtarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiler' dedi